Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verilen numaralara mesaj atın mesajları görüyorlar ve duruma göre dönüş yapıyorlar.

Ben iade için bugün görüştüm dedikleri şu: Gözlük kutusunun içine ibanınızı yazın kargoyla yollayın biz ürün elimize geçince verdiğiniz ibana paranızı yatıracağız. Ben ürünleri havale ile yapmıştım kredi kartı ile alanlarda işlem nasıldır bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede alt tarafta bulunan iletişim bölümündeki telefon magaza telefonu ama yardımcı oluyorlar. birde gelen kargoya verildi maili paket hazırlanınca atılıyor.Bana dün mail gelmişti fakat bugun kargoya verilmiş.
  • mvguran kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşım için aldığım gözlük resimde gözükenden farklı üzerinde metal var ve gözlüğün üzerinde yazan kodu internette aratınca hiç öyle bir model çıkmıyor.

Aldığımı düşündüğüm gözlük:https://www.amazon.co.uk/Diesel-DL0083/dp/B01GAUYKHC

Bana gelen:

• Mustang MU1451 COL03 modelinden sipariş verdim. Gelince fotoğraflarını paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 21 Mart 2017; 17:58:52 >
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    iyi gzel de bunlar zaten herkesin malumu.

esas mesele uygun fiyata orjinal gözlüğü alabilmek. yukarıda yazdım gerçeğinden ayırt edilmesi ancak elinizde tuttuğunuzda anlaşılan , dışardan bakanların anlamayacağı bir gözlüğün camı için konşursak uv vb. göz sağlığı için olmazsa olmaz garantileri kim verecek?

yoksa tabiki isterse gucci olsun camın da çerçevesinin de kutusununda başka aksesuarınınnda maliyet bedeli bellidir eğer konvansiyonel dışı nano teknoloji vs. yenib ri ürün değilse. e herkes biliyor zaten gözlüğün fiyatının içine dizayn + reklam + fahiş kar olduğunu. marka için veriliyor para.

osse mustang vb. markalar sezonda bile atasun da 150 200 tl öyle aman aman marka değiller zaten. ama bir rayban 90 liraysa orda durup bi düşüneceksiniz, euro zaten 4 lira bunun ithalatı vergisi kkdfsi ötvsi var oğlu var ve adam 90 liraya sana satarak zarar etmeden stok bitirecek? çok olası gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 21 Mart 2017; 18:6:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4006

İade için aşağıdaki iki numarayı verdiler. Her ikisine de cevap veren yok.

Kargoyu gönderici ödemeli olarak, geldiği adrese geri gönderdim.

533 735 3042

530 385 1599

Mesafeli satış sözleşmesinde satıcının iade kargo kendisi ödemesi zorunludur. Boşuna ödemişsiniz.
  • bu konuya son cevabımdır, belki 20 tane güneş gözlüğü aldım şimdiye kadar. bence atasun gibi büyük sermaye mağazalara gidip %50 %25 ek kampanyaları takip edip gönül rahatlığıyla deneyerek içinize sinerek takmak en iyisi. bu tür ürünler internetten alınmak için çok riskli. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warwolf

2 tane gözlük aldım sahte olduğuna eminim. İade etmek için verdikleri numarayi arıyorum ama cevap veren yok.

nasıl eminsin bu kadar?

• Sipariş vermediğim halde bugün elit optikten Mustang gözlük geldi, daha önce aldığım modelin aynısıydı. Kendilerini arayıp durumu izah ettim, geri yollamamı istediler, bende geri yollamak yerine işyerindeki arkadaşlara sorayım almak isteyen olursa havale geçeriz dedim. Bir arkadaş gözlüğü beğendi, havaleyi yaptı, arayıp bilgi verdik, teşekkür ettiler. Güzel satış yakaladılar anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Duruyor mu hocam ve ne kadara vereceksiniz acaba.

hocam ben bu forumda kar amaçlı iş yapmam,yapanada taviz vermem.
    88tl+kargo,

iyide arkadaş alsatçı öyle diyorsun iş yapıyorsun.
  • stanco kullanıcısına yanıt
    bugün siparişle alakalı bi sorun vardı bende aradım gözlük sipariş etmediğiniz halde gözlük gelmiş o konu mu diye sordu demekki sizmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakipsiz89 -- 21 Mart 2017; 18:59:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakipsiz89

bugün siparişle alakalı bi sorun vardı bende aradım gözlük sipariş etmediğiniz halde gözlük gelmiş o konu mu diye sordu demekki sizmişsiniz

Evet hocam o benim , paket gelince bi an heyecan yaptım açıkçası , acaba hediye falan mı kazandım bir yerlerden diye. Sonra fişi,gözlüğü falan görünce arayıp anlattım durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 21 Mart 2017; 19:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Duruyor mu hocam ve ne kadara vereceksiniz acaba.

hocam ben bu forumda kar amaçlı iş yapmam,yapanada taviz vermem.
    88tl+kargo,

Çağatay baş arkadaşa gönderildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb iade adresini bilen birisi yazabilir mi?

3 adet ürün aldım, 1 tanesini iade edicem sizce fişi göndermem mi lazım? Gönderirsem bendeki 2 tanenin garantisinde sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

Mrb iade adresini bilen birisi yazabilir mi?

3 adet ürün aldım, 1 tanesini iade edicem sizce fişi göndermem mi lazım? Gönderirsem bendeki 2 tanenin garantisinde sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

Hocam buldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

MU1288 col02 aldim. Gözlükçüye gittim baktirdim, adam aldi inceledi bi makine vardi ona takti. Sorun yok orjinal, aynisini biz satiyoruz 200 den asagi alamazsiniz dedi.

Tek sorun kutusu osse markaydi.

Hocam kutuyu,kılıfı gözlüğün büyüklüğüne göre yolluyorlarmış kendileriyle konuşmuştum.
  • Mustang 1288 COL5 aldım fakat beğenmedim. Başka bir modelle değiştireceğim.
  • Hayır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

MU1288 col02 aldim. Gözlükçüye gittim baktirdim, adam aldi inceledi bi makine vardi ona takti. Sorun yok orjinal, aynisini biz satiyoruz 200 den asagi alamazsiniz dedi.

Tek sorun kutusu osse markaydi.

Hocam kutuyu,kılıfı gözlüğün büyüklüğüne göre yolluyorlarmış kendileriyle konuşmuştum.

Hocam size yapılan açıklama pek mantıklı olmamış. Üretici firma (Mustang) ürettiği gözlüğe göre kılıf üretmekten aciz mi? Kutusuz mu gönderiyor sanki bayiilere? Tipik bir esnaf cümlesi olmuş :) Asla "yok denilmez, yeni bitti" denir gibi birşey.
    Ayrıca öğleden sonra aradım, yanlışlık olmuştur düzeltiyoruz dediler ve birkaç saat sonra yurtiçi kargodan ... takip no ile gönderiniz yola çıkmıştır diye mesaj geldi. Elitoptik gayet ilgiliydi sağolsunlar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.