Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakankaran

quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

Benim siparisimde geldi. Urunler orjinal ve kaliteli fakat gelen urunlerin etiketleri ustunde degil ve cizikler var. aldigim diesel gozluktw ve guess in birinde cizik var. teshir mallari millete satarken bilgilendirmeleri kesinlikle gerekli. Yaptiklari ticaret ahlakina uygun bisiy degil. Tamam 98 e aliyoruz ama bedavada almiyoruz teshir verirken bunu belirtmek zorundalar!

Seninkiler gene iyi bana gelen rezalet durumda ...cizik icinde yazilaru silinmis vs.. kesinlikle urunler teshir .. kimi az kimi cok.. bunu belirtmeleri gerekirdi en azindan teshir demeleri gerekirdi ..

Çok çizikse ara üstad varsa ellerinde değişsinler .yoksada iade et gitsin çizik gözlüğün bir anlamı yok. Aslında sorsanız garantiden değişirlermi diye belki yardımcı olurlar ?

• Ucuz etin yahnisi yavan olur.. Ucuza mezar yeride bakaniniz varmi acaba defolu mefolu, 2. El. sicak firsat olsun da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

Aldığım diesel DL0156-96C modeli

Kutusu orjinal olsa iyiydi
    https://www.qtari.com/product/diesel-dl0156-96c-mens-sunglass/
    Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

Gözlük şahane yalnız güle güle kullanın kaç para?

• Birtanede ben aldım bakalım gelince göreceğiz çizik falan bariz belliyse anında iade.
  • 98 liraya aldım büyük ihtimal teşhir ürünü bunlar çünkü orjinal kutusunda gelmedi.

Ürün şu an yok tükenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Arkadaşlar şu gözlüğü aldım
    Ama hoşuma gitmedi,
    Almak İsteyene gönderirim
    Hiç bir sıkıntısı yok unisex

https://www.ozguroptik.com/diesel-kadin-gunes-gozlugu-dl0103-col-90x

isteyen yoksa iade edeceğim.
    edit: gözlük 88tl alınmıştır.size kargo ile kaybınız yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 20 Mart 2017; 22:32:33 >
  • addwork kullanıcısına yanıt
    Bir ürünün fiyatı orijinallik belirtisi olmuyor. Orijinal ürün çok ucuz bir fiyata da alınabilir, çakma ürün orijinal fiyatına da alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang aldım bir adet. Aynalı camlı mavi model 58 liraya. Çizik içinde bir gözlük geldi belli ki teşhir. Ne jelatin var ne bir şey. Gözlükçüye götürdüm çakma dedi. 58 lira da para verdik. Nasıl iade ederim bunu?
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısından aldım,çok bependim gözlüğü ama çok ağır kulağımı ve başımı ağrıttı 20 dak taktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abbfb

Ben de aynısından aldım,çok bependim gözlüğü ama çok ağır kulağımı ve başımı ağrıttı 20 dak taktım.

fiber karbon gözlükten buna geçinçe kafama bot giymiş gibi hissettim.
  • mustang 1288 col 01 istedim bana mustang 1288 col 02 göndermişler. Neyse en azından çizik falan yok.ürün orjinal gibi duruyor. zaten mustang pahallı marka değil 150-200 tl lik mal.Diesel söylemedim onda çakma olabilir.
  • Çok şaşılacak bir durum yok gözlüklerin maliyeti 20 TL yi geçmez zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

Mustang aldım bir adet. Aynalı camlı mavi model 58 liraya. Çizik içinde bir gözlük geldi belli ki teşhir. Ne jelatin var ne bir şey. Gözlükçüye götürdüm çakma dedi. 58 lira da para verdik. Nasıl iade ederim bunu?

Neye dayanarak cakma dedi?

Duruyor mu hocam ve ne kadara vereceksiniz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Duruyor mu hocam ve ne kadara vereceksiniz acaba.

hocam ben bu forumda kar amaçlı iş yapmam,yapanada taviz vermem.
    88tl+kargo,
    Tskler ustad. Orjinal kutusu falan geldi mi urunun yaninda. Yarin haberleselim. Ben alayim urunu sizin icinde uygunsa.

• Buyuk Yuvarlak erkek gozlugu onerisi olan varmi?

• Bu konuya ilk gunden yazmistim 350 400 liralik osse nasil 68 olur diye. Sutten agziniz yandi yogurdu ufleyerek yersiniz bundan sonra.

• KAliteli cam gözlük camı 80-100 TL'dir.

Çerçevesi tel ise 20, kemik ise 350dir.

Yukardan peygamber inse en pahalı gözlük 400 TL'dir. (altın kaplama vs hariç)

Bir gözlük düşün, 1500 tl. Cam ve çerçeve. Enayisin kardeşim, alnına da yaz.

Güneş gözlüğünde olay çok basit. 3 temel nokta var,başkada asla yok.
    - Cam kalitesi UV HV polarize mi
    - Yüzüne uydu mu tipini beğendin mi
    - Parası uygun mu.
  • Adres girerken Tc istiyor? Bilemedim, hep kuşkulanırım TC isteyen sitelerden, siz naptınız?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.