Şimdi Ara

Elise kostüm - build hk sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Rp hazır arkadaşlar 2 tane kostümü mevcut şuan kararsız kaldım ya sizce hangi kostümü alayım?

Birde elise jungle nasıl build dizmem lazım tam olarak bi build yok kafamda ormancı itemı yeşil olanmı yoksa mavi ap verenmi olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şanlı al en iyi skini o qnq. jung itemı da duruma göre yani

BUİLD ; KARŞİDA AP COK İSE

SİRASİ İLE (JUNGLE) : GRİ CARP Lİ SALDİRİ HİZİ EŞYASİ,ZİRH AYAKKABİSİ,MORELLEMİKON,RANDUİN,KORUYUCU MELEK

KARŞİ AD FAZLA İSE

JUNGLE : MORLU CARP İTEM , ZZ ROT , OLU ADAMİN ZİRHİ , KORUYUCU MELEK , CİVA YATAGİN , STATİK (AD İSE AYAKKABİYA GEREK YOK ZATEN KACMA SKİLLİ (W BİDE GEREKİSE İLE STUNLA ) + FLASH VAR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blood moon elise candır. Çok daha iyi bir skin bence. Builde gelirsen ben genelde orman eşyasını yanardöner gidiyorum, frontline oynamayı tercih ediyorum çünkü elisele ve ap eşyası çıkınca çok kırılgan kalıyosun bu da teq yemene sebep olabiliyor. Ap eşyasını takımda support braum top lane garen, darius bilmem ne varsa ve takım lanelerde geride değilse çıkıyorum. Can orman eşyasından sonra rylai gittin mi zaten yeterli hasar vuruyosun, yavaşlatman da oluyor yakalanan bir daha kaçamıyor. Maça göre build aslında. eğer gerideysek rylaiden sonra tank eşyaları çıkarım maske falan gitmem en fazla cehennem asası yani ilerisi olmaz. Ya da can kasan falan varsa maske kasarsın cehennem asası yerine
    ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Anakart / NZXT KRAKEN Z63 280mm / AMD RYZEN 9 5900X / PNY Geforce Rtx 3070 8GB / SAMSUNG 500GB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD / CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 4000MHz CL16 DDR4 / Steelseries Apex Pro TKL Klavye / Logitech G Pro X Superlight Mouse / Sennheiser Momentum 3 Wireless Kulaklık / Steelseries Arctis 7 Wireless Kulaklık / Steelseries QCK Heavy Large Mousepad / NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa / ASUS Tuf Gamıng VG27BQ 27 2K G-Sync 165HZ / AOC 24G2U 144HZ Monitör
  • elise çöp
    Daha Fazla Göster
  • Skin bence kanlı ay. Build ise rünbıçak,rylai gerisi karşıya göre tank geriye düştüysen full tank

Duruma göre kas. Ama her buildin de Rylai olsun.

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Sexi olan elise skini vardı onu al açıksa

holy xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Bakarmısın ben klasik görünüşünü çok seviyorum ya.

+1. Rehberimde item seçimlerini çok ayrıntılı olarak anlatmıştım ama genellikle Runeglaive/Cinderhulk>Liandry>Rylai>Randuin/DM's Plate>Locket/SV/Banshee ve kafana göre bot (Sorc Shoes/Merc Treads/Ninja Tabi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 29 Ekim 2015; 12:44:57 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.