Şimdi Ara

Elise hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni elise almış bulunmaktayım, kombolarını ve oynanış dinamiklerini açıklarsanız sevinirim. Top yada jungle oynayacağım. Genel olarak Top. Sürekli tank şampiyonlar çıktığı için karşıma açmak istedim. Manası çok çabuk tükenen şampiyonlardan ve lolpro vb yerlerde bununla ilgili bir item göremedim siz nasıl yapıyorsunuz ?

İyi forumlar.

Just want one thing
    Just to play the king
  • Bende yeni aldım daha alışma aşamasındayım ilk olarak liandry aliyorum sonra sihirbaz pabucu sonra rylai asırlık sopa cehennem asası alıyorum yani anlıcagın ap tank gibi oluyor hero.

skillere gelirsek adamın canı fulken insan halinde q spam yapiyorum canı belirli bir seviyeye indiginde örümcek olup w q ignite aliyorum :)
  • İnsan halinde E-Q-W sonra R ile örümcek haline geçip W-Q veya Q-W ana kombosu.Örümcek halindeyken E'sini de gapclose veya Karthus'un ultisi gibi şeyleri dodgelamak için kullanabilirsin.Full AP kasılmıyor,azcık tanky olacaksın.Türkçe isimlerini yazıyorum,westte filan oynuyorsan kusura bakma.Topta genelde Rylai-Liandry-Günateşi Pelerini-Randuin-Sihirbaz Pabuçları-Zhonya gibi bi build yapıyorum.Tabi karşısı AP ağırlıklıysa ona göre bişeyler de çıkabilirsin.Jungleda bazı durumlarda AP veren jungle itemini,bazı durumlarda can verenini çıkıyorum sen karar verirsin ona.Sonra benzer şekilde Rylai-Liandry çıkıyorum.Ayakkabı yine aynı.Sonra bir Solari,bir de Randuin.İki buildde de kombon ADC'yi öldürmeye yetiyor.

Rylai liandry gerisi tank

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    12 yıl önce açıldı
    gizli op build var mıdır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rylai ve liandry core itemler gerisini karsiya gore cikarsin kombosuda duruma gore degisir human form eqw spider form wq yada jungle oynuyorsan eger koridoru iyi wardlamissa rakip spider form e sonra human form eqw
    Dipnot: sakin rabadon cikmaya calisip guzelim heroyu mahvetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emruysl -- 18 Ağustos 2013; 16:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ripskill

bir de sormak istediğim bu örümcek formunda E skillini nasıl kullanıyoruz, bastık havaya sıçradı yere ineceğimizi yeri biz mi seçiyoruz ? Yoksa kendisi mi iniyor otomatik ?

havadayken alan içindekilere tıklayıp atlıyorsun alan dışına az çıkmışlarada atlayabilirsin.

Orijinalden alıntı: TurkwarS

quote:

bir de sormak istediğim bu örümcek formunda E skillini nasıl kullanıyoruz, bastık havaya sıçradı yere ineceğimizi yeri biz mi seçiyoruz ? Yoksa kendisi mi iniyor otomatik ?

havadayken alan içindekilere tıklayıp atlıyorsun alan dışına az çıkmışlarada atlayabilirsin.

Boş bir yere tıklayabiliyor muyuz ? Yoksa sadece dost yada düşman birine mi tıklayabiliyoruz ?

quote:

Alan disina ziplamayi kaldirdilar galiba son packte uzun suredir elise oynamiyorum diger arkadaslar biliyorlarsa soylerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Boş bir yere tıklayabiliyor muyuz ? Yoksa sadece dost yada düşman birine mi tıklayabiliyoruz ?

nerflendi o.fazla zıplamıyor artık.birde düşman kulenin önüne inerseniz ve sizin minionların yoksa eskiden kücük örümceklere focus oluyordu.şimdi ilk önce size focus oluyor kule.
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

İnsanken e q w r w q

Rylai liandry gerisi tank

Kısmen.
    Tavsiyem top lane oynaman.Komboyu arkadaşlar yazmışlar.
    Liandry,Rylai core,Sorcerer's Shoes,Frozen Heart,Sunfire Cape,Abbyscal,özellikle Zhonya,Warmog's,Void Staff vs.viable itemler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.