Şimdi Ara

Elise Bu kadar nerf den sonra Alınır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen rp aldım (konu felanda açmıştım ) şu anda elise indirimde bu kadar nerf den sonra almaya değer mi ?? Güçlü mü hala ?

• Kimsein cevap yazmaya niyeti yok mu yaa
  • Alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al al iyidir Elise .
  • 2 sn stun smuhteşem range'i olan w spider formdayken bilmem kaç saniye immune sağlayan e falan hoş bence.
  • Zaten uzun zamandır almayı düşünüyordum dün dedim yeter beklemiyeceğim açacağım vaz geçtim bugun indirime girmiş ama bi problemim var şu anda evde değilim 1 2 gün olmayacağım burda int. var ama lol yok nasıl girip açacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens

Arkadaşlar geçen rp aldım (konu felanda açmıştım ) şu anda elise indirimde bu kadar nerf den sonra almaya değer mi ?? Güçlü mü hala ?

3 hatta 4 lanede kullanilabilir durumda q su yuzdeyle vuruyor w su harras icin mukemmel (ozellikle latede figttan once poke muhabbetine) e si mükemmel bi kaçma ve yakalama mekanizmasi sağlıyor. Herşeyden once çok damageine değilde işlevselliğine bak elise bu konusa gercekten harika bir champ. Üstelik yetenek gerektiriyor. Yani onunla aldığın winler sana daha çok oyuniçi tecrübe katar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

quote:

Arkadaşlar geçen rp aldım (konu felanda açmıştım ) şu anda elise indirimde bu kadar nerf den sonra almaya değer mi ?? Güçlü mü hala ?

3 hatta 4 lanede kullanilabilir durumda q su yuzdeyle vuruyor w su harras icin mukemmel (ozellikle latede figttan once poke muhabbetine) e si mükemmel bi kaçma ve yakalama mekanizmasi sağlıyor. Herşeyden once çok damageine değilde işlevselliğine bak elise bu konusa gercekten harika bir champ. Üstelik yetenek gerektiriyor. Yani onunla aldığın winler sana daha çok oyuniçi tecrübe katar

saol çok aydınlatıcı oldu

• 5 ayönce falan indirimden aldıydım 15-20 oyun attm sonra bana eksik geldi kenarda duruyo öle ama sen bilirsin yinede
  • bence hala iş yapar al
  • tam konu açıcaktım bence iyi oldu bu konu , elise kullanan arkadaşlardan daha fazla yorum bekliyorum :)
  • Ya buildi nasıl hiç oynamadım nasıl bi build kullanıyorsunuz bide onu söyleseneiz
  • Dotaya gelse doya doya oynarım dediğim cinsden bi şampiyon kendisi. Beceremiyorumda Dotada beceremeyince daha az belli oluyor kimse beceremiyo çünkü pubgamede. Bunda direk report ifly feeder :( Şaka maka utilitysi tavan yapmış bi şampiyon. Yetenekden ziyade iyi oynamayı gerektiriyo oyun mekaniklerini çözmüş olmayı gerektiriyor bence.
  • nerfler belini büktü ama gene alınabilir
  • quote:

Ya buildi nasıl hiç oynamadım nasıl bi build kullanıyorsunuz bide onu söyleseneiz

Sana tam olarak şu item şu item diyemem ama top lane oynuyorsan(kesin bu çıkılacak demiyorum bunlar sadece benim yaptıklarım):maske, rylai ve mp bot core itemlerin olmali. Mid oynuyorsan: mp bot, maske yerine abyssal alabilirsin, cunku karsinda muhtemelen ap champ olur( ad olursa zhonya iyi gider)ve genel damage itemleri olacak. Çünkü takımın apc si yani damagedealeri sen olacaksın. Jungle ise ap veya can veren jungle itemini tamamladiktan sonra tamamen sana kalmış! Support oynamanı tavsiye etmem strem ve yüksek elo maçlarında görüyorum sadece, -1500 eloda garip karşılanır. elise nereye yönlendirirsen oraya giden bi champion. Merak ettiğin birşey olursa buradayim

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

quote:

Ya buildi nasıl hiç oynamadım nasıl bi build kullanıyorsunuz bide onu söyleseneiz

Sana tam olarak şu item şu item diyemem ama top lane oynuyorsan(kesin bu çıkılacak demiyorum bunlar sadece benim yaptıklarım):maske, rylai ve mp bot core itemlerin olmali. Mid oynuyorsan: mp bot, maske yerine abyssal alabilirsin, cunku karsinda muhtemelen ap champ olur( ad olursa zhonya iyi gider)ve genel damage itemleri olacak. Çünkü takımın apc si yani damagedealeri sen olacaksın. Jungle ise ap veya can veren jungle itemini tamamladiktan sonra tamamen sana kalmış! Support oynamanı tavsiye etmem strem ve yüksek elo maçlarında görüyorum sadece, -1500 eloda garip karşılanır. elise nereye yönlendirirsen oraya giden bi champion. Merak ettiğin birşey olursa buradayim

Saol bro aldım. zaten suport düşünmüyorum biliyorsun tr yi biri diyor mid biri diyor solo işte mid solo jungle bunlardan hangisi kalırsa elise ile oynamayı düşünüyorum mp bot dediğin büyü nufuzu değil mi ?

• çok etkili gang atıyor, oda yetmiyor stun atıyor, oda yetmiyor mid-lately'de op oluyor.
  • Sup olarak cok iyi alinir.
  • Aynen öyle. Takımında yeterli damage olduğunu düşünüyorsan Top veya jungle oynarken defansif botlarda alabilirsin

• Alınır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.