Şimdi Ara

eliptik bisikletle ilgili basit bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi nefis sorularım var çok basitinden. soruyu sormadan önce taşrada yaşadığımdan ötürü gidip deneyebileceğim bir yer yok o yüzden internetten sipariş vereceğim.

eliptik bisiklet almaya karar verdim. tek sorum ben bu alete binerken ps4 oynayabilir miyim? normal bisiklet gibi bir modu var mı yani üstüne oturayım pedal çevireyim gibisinden? varsa hangi özellik? önerebileceğiniz var mı? voit yale IV almaya karar verdim şimdilik ama eğer üstündeyken oyun oynanabilecek bir alet değilse almayıp normal bisiklet alacağım. eşim kullanmış daha önce her şeyi yaparsın diyor o kolları tutmana gerek yok diyor ama bana bisiklet gibi normal bir pedal yokmuş gibi geldi. evde koşu bandı var ama üstündeyken oyun oynamak imkansız düşüyordum kaç kere :)

yardımlar için teşekkürler. önerdiğiniz varsa fiyatı fazla olmayan yazarsanız sevinirim.

• Eliptik bisikleti elini kullanmadan kullanabilirsinize düşme risikiniz gene var ama şunuda unutmayın eliptik bisikletin amaçlarından birini bacaklarınızı çalıştırırken kollarınıda çalıştırmanız. Oturulan modellerde eliniz boşta kullanabilirsiniz. Ama bence normal bir bisiklet alıp yanın altına trainer alabilrisiniz. Hem dışarıda kullanmış olursunuz hemde evde :)
  • teşekkürler cevap için. trainer olayı aklıma gelmemişti öyle yapsam daha mantıklı geldi fakat bisikleti dışarıda kullanabileceğimi de pek sanmıyorum. eliptik bisikleti seleli modellerden alacaktım kesin amacım oturarak oyun oynamak değil de bir yandan da spor yapmak üniversitedeyken yapıyordum güzel oluyordu. film falan izlerken koşu bandı kullanılıyor fakat diğer türlü imkanı yok :) o zaman sizin dediğinizden alayım ben.
  • Trainer'lar pahalı geldi biraz amazon'dan falan sipariş vermem gerekecek. en iyisi normal bisiklet alayım ben eliptikten vazgeçip.
  • Bir bakmak lazım ikinci el uygun fiyatlı bulunur diye düşünüyorum. Olmadı önden bisikletinizi alın sonra trainerı alırsınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    7 yıl önce açıldı
    Kaza ile alakalı soru
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.