Şimdi Ara

Elinizi 'KARA DUL' Soksa NE YAPARSINIZ ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
31.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu şekilde resimler koyarak neyi amaçlıyorsunuz çok merak ediyorum insanlar hastalık geçirdiğinde kaza geçirdiğinde ve benzeri durumlarda dahada iğrenç görüntüler ortaya çıkıyor.zamanında hepimiz yaralandık bi yerlerimiz kanadı... kırıldı vsvs oldu ameliyat olduk yardılar her yerimizi yani bunları biliyoruz.

forumda gelip manşet manşet bu görüntüleri koymanın bi anlamı yok boş boş işlerle uğraşıyosunuz insanların midelerini kaldırmaktan başka bi işe yaramıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=196830

bu ne ya yerlerdeyim

Kurbanlar şikayetçi olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: _uLuC_

quote:

Orjinalden alıntı: __Gezgin__

Elinizi 'KARA DUL' Soksa NE YAPARSINIZ ?

fake mi bu ya içim kötü oldu

Acıktım Vallahi...

Öyle dikiş mi olur be hediye paketi yapmş gibi

böyk diyorum başka bişi demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: stab_42

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: _uLuC_

quote:

Orjinalden alıntı: __Gezgin__

fake mi bu ya içim kötü oldu

Acıktım Vallahi...

Öyle dikiş mi olur be hediye paketi yapmş gibi

böyk diyorum başka bişi demiyorum

zımbalamış lan
  • Onu Dul olmaktan azad ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

onu bırakta piskopatlığa bak dişi örümcek sexden sonra erkeğini yiyormuş :D olmaz olsun öyle karı

neden dul dendiği anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxLe0xX -- 12 Temmuz 2009; 13:36:03 >
  • dikkat edin de buna dokunmayın o zaman karadul sokmasına dua edersin
  • 5 haziran dünya çevre günü dolayısıyla dağıtılan fidanlardan aldım eve geldiğimde bir baktım içinde bir örümcek ve beyaz bir top vardı
    araştırmalar sonucu onun bir karadul olduğunu öğrendim beyaz topunda kokan ve bir kerede 1200 tane yavruladığını öğrendim bu gün baktığımda ise o beyaz top her yerde minik minik örümcekler
    nette araştırmaya başladım ve bu konuyu gördüm sizce o örümcekleri öldürmelimiyim yada isteyen varmı bana lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim çektiğim resmin url si bu arkadaşlarhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs342.ash1/29260_405125738623_612543623_4071485_4310644_n.jpg lütfen acil yardıma ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawndruid

5 haziran dünya çevre günü dolayısıyla dağıtılan fidanlardan aldım eve geldiğimde bir baktım içinde bir örümcek ve beyaz bir top vardı
    araştırmalar sonucu onun bir karadul olduğunu öğrendim beyaz topunda kokan ve bir kerede 1200 tane yavruladığını öğrendim bu gün baktığımda ise o beyaz top her yerde minik minik örümcekler
    nette araştırmaya başladım ve bu konuyu gördüm sizce o örümcekleri öldürmelimiyim yada isteyen varmı bana lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim çektiğim resmin url si bu arkadaşlarhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs342.ash1/29260_405125738623_612543623_4071485_4310644_n.jpg lütfen acil yardıma ihtiyacım var

şaka mı yapıyorsun ? bildiğin karadul öldürmelisin
  • Önce karasına sonra duluna ...
  • Direk soktuğu yere bıçağı saplardım bütün gücümle.Zehir akardı.Tabi resimler fake, fake olmasa bile kara dulun sokmasından değil onu biliyorum.Ama her tür için geçerli çözüm.
  • spiderman olurdum la
  • Evlendiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

Resimler de ki zehir hemotoksik (ısırılan bölgedeki eti tamamen cürütür sonunda da o bölge kesilmek zorunda kalınır) bir zehir ancak karadul un zehiri norotoksik yani sinir hücrelerine saldırıp solunum ve kalbi durduran cinsten.
    Örümcekler kücüklükten beri hep ilgimi cekmiştir

Karadul soktuğu zaman -bütün kemiklerin kırılmış gibi hissediyormuşsun- diyordu Kirli işler deki adam
  • Kimse yazmamış ben yazyım:o eli o hale getiren kahverengi keşiş örümceği. Zehiri hemotoksin salgılıyor yani dokuyu sindiren enzim
  • o resmiler askerlerimizin deyişiyle sarı ömer yada asıl ismi sarı kız olan örümcek ısırması tarafından oluyor.Bu örümceğin resimlerine googledan arastırın sarı kız diye ısırdığı yeri sıvılastırıp yiyen bir örümcek baya bi büyük olurlar.hatta abim şırnaktaydı (askeri personel) 1 metre rahat zıplıyordu demişti yani botla ezerek öldüremiyorduk diyordu karaduldan daha etkili yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.