Şimdi Ara

Elin Gavur u Netbook umu İstiyor Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sanalpazar da ilan açtım netbook umu satmak için.ingilizce bir mesaj geldi.mesaj şu:

is this item still available for sale? if yes tell me the price of the item and make sure that you write me back to my personal e-mail address :

şimdi ben de garanti hesabı var.parayı filan oraya aktarılacaktı normalde.adam dolar olarak filan ödemek isterse nasıl parayı alıcam.kargoyu nasıl yollayacam.kafam karıştı.hiç beklemiyordum böyle bişeybide bende ingilizce yok ben derdimi nasıl anlatcam bu adama?

• belki türkiyede yaşıyordur sanalpazar bu sanalbazaar değil ki adam yurtdışında senden 2.el alacağı fiyata sıfırını alır alamazsa amazon var ebay var ya biri trollemeye çalışıyor yada Türkiyede yaşayan bir yabancı
  • E posta adresine 'Yes this item is still available. But if you want to but that, you must pay the price to my bank account. After that I can send you the netbook' yaz derim. Adam sana bu hala satılık mı eğer evet diyosan ve eminsen kişisel e posta adresime cevap yaz yazmış. Benim yazdığımda da 'Evet hala satılık ama istiyosan benim banka hesabıma parayı ödemelisin. Ondan sonra netbooku yollayabilirim' yazıyo. Eğer satarım diyosan adamın cevabını yollarsın daha yardımcı olurum
  • sakın birader. Çoğu dolandırıcı onların. Arastır istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı bunlar bı ara konusu acılmıstı.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62015466&p=1#62015466

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid777 -- 21 Ağustos 2012; 23:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkHammetinGitarı

E posta adresine 'Yes this item is still available. But if you want to but that, you must pay the price to my bank account. After that I can send you the netbook' yaz derim. Adam sana bu hala satılık mı eğer evet diyosan ve eminsen kişisel e posta adresime cevap yaz yazmış. Benim yazdığımda da 'Evet hala satılık ama istiyosan benim banka hesabıma parayı ödemelisin. Ondan sonra netbooku yollayabilirim' yazıyo. Eğer satarım diyosan adamın cevabını yollarsın daha yardımcı olurum

dediğini yazıp yolladım yabancı filan önemli değil gerçi ingilizce işletim sistemi yüklemek biraz zor olucak ama parayı yatırsın yollarım valla.bide yurtdışına hangi kargo gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahid777

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62015466&p=1#62015466

benimkinin adı da markus dolandırıcıymış adam çok sağolun iyi ki uyardınız

yolladığı msn adresi buydu:marcusbrandt07@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 22 Ağustos 2012; 0:01:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

E posta adresine 'Yes this item is still available. But if you want to but that, you must pay the price to my bank account. After that I can send you the netbook' yaz derim. Adam sana bu hala satılık mı eğer evet diyosan ve eminsen kişisel e posta adresime cevap yaz yazmış. Benim yazdığımda da 'Evet hala satılık ama istiyosan benim banka hesabıma parayı ödemelisin. Ondan sonra netbooku yollayabilirim' yazıyo. Eğer satarım diyosan adamın cevabını yollarsın daha yardımcı olurum

dediğini yazıp yolladım yabancı filan önemli değil gerçi ingilizce işletim sistemi yüklemek biraz zor olucak ama parayı yatırsın yollarım valla.bide yurtdışına hangi kargo gidiyor.

Valla kargodan anlamam hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

Valla kargodan anlamam hocam

adam dolandırıcıymış gerek kalmadı zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.