Şimdi Ara

Elimsende 2 (bu sefer daha güzel oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eleştirinin her türlüsüne açığım kafama kafama vurabilirsiniz. Videonun amacı da o zaten. Hayatımda yaptığım ilk video bu. Daha işi kavrayamadığım için gayet basit bg görüntülerinden oluşuyor bazı yerlerini kesmedim bile İntromu beğeniyorum ama en çok ona uğraştım. İnternetten hazır buldum ama daha önce sony vegas kullanmamış bir insan için onu editlemek o kadar zor ki tahmin edemezsiniz

Elimsende 2

Beyler tavsiyelerinizi dinleyip sadece önemli anları aldım videoya. Ama hala ekrana efekt vermeyi bilmediğim için görüntüleri değiştirirken ekranı karartamadım o yüzden saçma sapan şeyler koydum aralarına Ayrıca videonun son saniyelerinde müzik yetişmedi saçma sapan şarkı değiştirmek zorunda kaldım Ha bide renderleyince ekran küçüldü niye öyle oldu anlamadım bluray 1920 seçtim halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 19 Temmuz 2014; 15:20:21 >

• en heyecanlı yerinde kesildi :(
  • Ellerine sağlık öncelikle. Fakat belirtmek istediğim bir iki nokta var. İlk olarak, video'nun girişinde kullanılan müzikle videonun devamında çalan müziğin arasında pek bağlantı yok gibi (Aynı müzik ise cahilliğime ver :)). İkinci olarak videonun bazı kesimlerinde karakter boş boş yürüyor. O kesimleri keserek, yerine arenadaki aksiyon sahneleri koyman bence güzel olur. Arenada boş sahnelerin yerine de bgde ki aksiyon sahneleri koyabilirsin. En azından karakteri boş boş izlemek yerine tempoyu yüksek tutarsın. Bunların yanında videolarında efekt eklemen görsel olarak da çok güzel gelir. Mesela heroic leap attığında sallama efekti, yada execute attığında titreme efektleri gibi. Son olarak da videonu güzel bitirmelisin.
    Genel olarak benimkilerden iyi :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Ellerine sağlık öncelikle. Fakat belirtmek istediğim bir iki nokta var. İlk olarak, video'nun girişinde kullanılan müzikle videonun devamında çalan müziğin arasında pek bağlantı yok gibi (Aynı müzik ise cahilliğime ver :)). İkinci olarak videonun bazı kesimlerinde karakter boş boş yürüyor. O kesimleri keserek, yerine arenadaki aksiyon sahneleri koyman bence güzel olur. Arenada boş sahnelerin yerine de bgde ki aksiyon sahneleri koyabilirsin. En azından karakteri boş boş izlemek yerine tempoyu yüksek tutarsın. Bunların yanında videolarında efekt eklemen görsel olarak da çok güzel gelir. Mesela heroic leap attığında sallama efekti, yada execute attığında titreme efektleri gibi. Son olarak da videonu güzel bitirmelisin.
    Genel olarak benimkilerden iyi :P

Dediklerinin hepsi kafamda zaten vardı ama programı açınca karşılaştığım dünya hiç öyle değildi Yani video kesmeyi bile zar zor yaptım. İnş sonrakilerde iyileştiririm kaliteyi. Hep bg videosu yapmam zaten bunu öylesine yaptım arena videosu yapmak istiyorum

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Bence araya bir iki sahnelikde olsa bg videoları koy :D. 5v1 yaptığın sahneler iyi olabilir yani.
    Edit: House MD gibi başlangıç yapman çok güzel olmuş bence. Bitirişide o tempoda yapabilirsen tadından yenmez şahsen. Bu arada, bilmiyorum bu da aklına geldi mi, video süslemeyi öğrenince süslediğin yerleri slow motion yapabilirsin. Böylelikle müzikle beraber son bulur sahnelerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 21 Temmuz 2014; 4:10:42 >
  • Video birden kesiliyo lan, bende mi bi sorun var acaba
  • Fena değil iyi oynuyorsun ama görüntü çok kalitesiz.Zaten gözüm bozuktu şimdi 1 numara daha ilerledi.

Neyse iyisin iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3G ile izlediğimden mütevellit çok verim alamadım şehir dışındayım, 2 haftaya dönmüş olacağım o zaman tekrar bakarım. Bu arada video konusuna gelince bence hoş birşey anı oluyor kenarda köşede duruyor bende bazen rated bg yaparken çekiyorum ama küfürlü konuştuğumuzdan hoş kaçmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteyi yükseltmen lazım bunda herkes hemfikirdir
  • Görüntü kalitesiz onu isteyerek yaptım. Malum Türkiye şartları ttnet life. 200 mb şuan o video ve 2 saatte uploadladım

Mareşal_T boşver izleme berbat zaten ciddi ciddi video hazırladığımda izlersin
  • 720p de 144p izledim sayende

Ayrıca bgde almışsın karşına ezikleri şov yapıyorsun

Şaka bir yana güzel video ortada kesilmese daha iyiydi Uzun soluklu videolardan çok programın özelliklerini kullanarak ufak ufak videolar çek daha iyi olur geliştirirsin hem kendini.
  • Mobil izleme icin acik degil sanirim video.

• HELAL BE SÜPER OLMUŞ
  • bu videoyu çeken çocuk kör oldu, elimsende2 de onun tedavi masrafları için çekildi.elimsende ne aga

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

bu videoyu çeken çocuk kör oldu, elimsende2 de onun tedavi masrafları için çekildi.elimsende ne aga

Çekmicem bidaha aşkımı öldürdün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 21 Temmuz 2014; 22:51:43 >
  • Bence 1.den sonra zirvede bırakmalıydın
  • Kalite çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Kalite çok kötü

Abi çekerken süper, sony vegas ile renderledikten sonra boka sarıyo herşey yardım edin nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: khalef

bu videoyu çeken çocuk kör oldu, elimsende2 de onun tedavi masrafları için çekildi.elimsende ne aga

Çekmicem bidaha aşkımı öldürdün

yok çek çekmesine de hem şu render olayını öğren hemde elimsende falan koyma adını

• renderlamamış sanki rendelemiş gibi videoyu :) bilen birine ihtiyaç var dönüştürmek sıkıntılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.