Şimdi Ara

Elimizde patlayan 'Top 5' transfer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Yarar sağlayan ucuza gelen top beş;
    GG
    KUYT
    PİERRE VAN H.
    ALEX
    ?

Lugano iyi para ödedik ama hakkını vermiştir.
    R.carlos Bonservis ödemedik diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Zafer Biryol'

Oynadigi ilk mac 'sanirim' kocaelispor'a 8 attigimiz macti.O mac hic golu yoktu ve sonra da pek oynamadi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Yarar sağlayan ucuza gelen top beş;
    GG
    KUYT
    PİERRE VAN H.
    ALEX
    ?

Gg
    Kuyt
    Pvh
    Nobre
    Volkan diyelim.

• Kusura bakmayında Krasic transferi göz göre göre yapılan bir hatadır.
    Juve bu adamı yeni Nedved parolasıyla almıştı ama adam aynı buradaki gibi oynuyordu.
    Juve de baktı adam da iş yok sattı.
    Fenerbahçe bu adamın Juve'deki maçlarını izleyerek mi aldı acaba?
    Krasic bilindik bir oyuncu, kaza bela iyi oynarsa bir işe yarar.
    Böyle mantıkla transfer mi yapılır.
    Bu adam Juve'de de dökülüyordu geldi burada da dökülüyor.
    Yine guiza İspanya ligi gol kralı olarak gelen bir oyuncuydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josico'yu yazanlar neyin kafasını yaşıyor anlamak zor.Josico'dan kimin ne beklentisi vardı ki hayal kırıklığı olacak ?

1-Guiza
    2-Krasic
    3-Maldonado
  • ortega nerde yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Enke ölmüş

İntihar etti
  • Vladimir Besçastnıh unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

1 Ortega olmalıydı. Dönemin Maradonna'sını aldık yarım sezonda gitti.

+1 ama ortega karakter olarakta problemli bir oyuncuydu
  • Bence Krasic 1 olmalı, Güiza saç baş yoldurtuyordu ancak derbilerde merbilerde atıyordu adam. Öyle 2-3 golle de sezon kapamıyordu sonuçta.
  • Bence 1 kesinlikle krasic. O değil de ben guizayi cok begenirdim, ayrildiginda bize gelmesini isterdim. Guiza gol pozisyonuna giriyordu ama ozguvenini kaybettigi icin atamiyordu.

1-Krasic
    2-Güiza
    3-Ortega
    4-Maldonado
    5-Zafer Biryol

Galatasaray için ise

1-Fabio Pinto
    2-Petre
    3-Jo
    4-Serdar Ozkan
    5-Dominic Iorfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Bence 1 kesinlikle krasic. O değil de ben guizayi cok begenirdim, ayrildiginda bize gelmesini isterdim. Guiza gol pozisyonuna giriyordu ama ozguvenini kaybettigi icin atamiyordu.

1-Krasic
    2-Güiza
    3-Ortega
    4-Maldonado
    5-Zafer Biryol

Galatasaray için ise

1-Fabio Pinto
    2-Petre
    3-Jo
    4-Serdar Ozkan
    5-Dominic Iorfa

Aklima geldi yazmasam olmazdi. 1 numara kesinlikle Galatasaray icin Bulent akindir. Adam saglam elde patlamisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

açık ara önder turacı geldiğinde barçalı önder falan deniyordu allahını seven bu adamın hangi takımda oynadığını söylesin mobilim

Önder Turacı çok yararlı oldu Fener'e. Hem sağ bekte oynadı hemde defansın ortasında.
  • quote:

quote:

Bence 1 kesinlikle krasic. O değil de ben guizayi cok begenirdim, ayrildiginda bize gelmesini isterdim. Guiza gol pozisyonuna giriyordu ama ozguvenini kaybettigi icin atamiyordu.

1-Krasic
    2-Güiza
    3-Ortega
    4-Maldonado
    5-Zafer Biryol

Galatasaray için ise

1-Fabio Pinto
    2-Petre
    3-Jo
    4-Serdar Ozkan
    5-Dominic Iorfa

Aklima geldi yazmasam olmazdi. 1 numara kesinlikle Galatasaray icin Bulent akindir. Adam saglam elde patlamisti.

Serkan Aykut da baya sağlam paraya gelmişti galiba size.Çok yararlı oldu mu hatırlayamadım gerçi..

• Guiza ortega su rus ismi garip sarisin forvet kezman maldonado ispanyadan gelen senna beklerken villeraelden mi ne gelen ortasaha cok var aslinda hepside aziz yildirim donemi ali senin getirdikleri yugoslav ekolu flndi ama bir istikrarlari vardi bu Aziz yildirim ya futboldan anlamiyor ya cok sansiz

• alper potuk.

Elimizde patlayan 'Top 5' transfer
  • en çok üzüldüğüm Washingtondur kesinlikle. bu oyuncudan sonra fenerbahçeye bu adam gibi bir forvet gelmedi daha . evet daha yararlıları geldi (zaten adam fazla oynayamadı) ama bu adamdaki teknik bu adamdaki son vuruş becerici bu adamdaki adam geçme özelliği hiç birisinde olmadı ne anelka ne hooijdonk nede sow . bu adam cidden top class bir forvetti. şuan lewandoski veya ibra neyse washington oydu. uzun boyuna ve kilosuna ragmen aşırı derece esnek ve hızlıydı. bu adama üzüldüğüm kadar gittiğine üzüldüğüm başka bir adam yok sanırım . birde biz bu adamı gönderdikten 2 yıl sonra (yılını yanlış hatırlıyor olabilirim ) brezilyada gol rekoru kırmıştı 50 küsür gol atmıştı ... bu adam ile alex birlikte oynasaydı bu adam her sezon en az 30 golü bulurdu o derece iyi bir forvetti . hatta türkiyey gelmiş en iyi forvettir benim gözümde (jardel ile birlikte)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

en çok üzüldüğüm Washingtondur kesinlikle. bu oyuncudan sonra fenerbahçeye bu adam gibi bir forvet gelmedi daha . evet daha yararlıları geldi (zaten adam fazla oynayamadı) ama bu adamdaki teknik bu adamdaki son vuruş becerici bu adamdaki adam geçme özelliği hiç birisinde olmadı ne anelka ne hooijdonk nede sow . bu adam cidden top class bir forvetti. şuan lewandoski veya ibra neyse washington oydu. uzun boyuna ve kilosuna ragmen aşırı derece esnek ve hızlıydı. bu adama üzüldüğüm kadar gittiğine üzüldüğüm başka bir adam yok sanırım . birde biz bu adamı gönderdikten 2 yıl sonra (yılını yanlış hatırlıyor olabilirim ) brezilyada gol rekoru kırmıştı 50 küsür gol atmıştı ... bu adam ile alex birlikte oynasaydı bu adam her sezon en az 30 golü bulurdu o derece iyi bir forvetti . hatta türkiyey gelmiş en iyi forvettir benim gözümde (jardel ile birlikte)

Jardel mi ? Suan buyuk hayal kirikligi icindeyim jardel buragin yeteneksiz yavas haliydi tek adam gectigini bilmem sadece gol vuruslari iyidi veya Alex in gol vurusu haricindeki tum yeteneklerini al jardel oydu ama suan Alex ile ayni cumlede kullandim diye kendimden utandim

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Enke ölmüş

harbi ölmüş hocam ya 2009da intihar etmiş

istanbulspor maçının etkisi var mıdır acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.