Şimdi Ara

elime asit bulaştı beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pcb yapıyordum.plaketi eritirken elime asit bulaştı.başta bir şey olmadı ama sonradan beyazladı.şu andada kesilmiş gibi acıyor.bol suyla yıkadım geçmedi.ne yapayım şimdi ben ?

Edit : tamam beyler sorun gecti sadece basparmagimda 1 cmlik kesik gibi birsey kaldi.beyazliklar gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 8 Mart 2013; 11:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

beyler pcb yapıyordum.plaketi eritirken elime asit bulaştı.başta bir şey olmadı ama sonradan beyazladı.şu andada kesilmiş gibi acıyor.bol suyla yıkadım geçmedi.ne yapayım şimdi ben ?

Acile git bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medic çağir

• Madem devre kartı yapıyorsun neden koruyucu eldiven kullanmadın. Yarın cildiyeye görün.
  • suyla mı yıkadın, helal olsun
  • asit + su manyak mısın la

bi an önce doktara git yarını beklme sakın
  • aseton geçirebilir belki. kullanırsan ve kötü sonuç alırsan sorumluluk kabul etmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabunlasaydın hemen
    bazik olduğu için iyi gelebilirdi
    bol su ile yıka bepanten falan sür
  • Cildiyeye görün , tiner falan dökme aklın varsa
  • benim elime dökülmüştü tek olan tırnagın et kısmına sanki sürekli iğne batırıyorlardı baya derim kalkmıstı ama bi problem olmadı. herhangi bişe yapmana gerek yok sadece deri kalkacak o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 7 Mart 2013; 22:30:47 >
  • hiç dokunmadan acile git
  • Kardeş asit o dikkat et sabah kalktıgında elin delinir felan
  • bizim bi arkadaşın eavucuna dökülmüştü ertesi sabah kalktığında avucu delinmişti

ciddi cevap; inşallah sıkıntı çıkarmaz ama riske girmeye değmez bence bi doktora gitmelisin
  • Acile git
  • Acil olarak acile git

• öncedende olmuştu ama milimlik bir bölgeydi 2-3 gün geçmişti.ama bu baya büyük oldu.sanırım perhidrol şişeden akıp etrafına bulaştı.bende şişeyi tutunca böyle oldu
  • Sağ elini unut artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 7 Mart 2013; 22:39:38 >
  • hastaneye git bence bizim bi arkadasada olmusdu çocuğun parmağını kesmişlerdi
  • Tahriş olduktan sonra mı yıkadın? Ayrıca hemen bol suyla 5 10 dakika yıkaması gerekir. aslıda izontonik tuzlu su gerekir o da her zaman bulunmaz. Suyu garipseyen arkadaşlar gözüne asit sıçrayınca baz şişesini boca ediyor?
  • çakaal
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.