Şimdi Ara

ELİMDEN GELENİ YAPTIM DAHA NE YAPAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sen değilsin kardeşim rahat ol kimin gerizekalı olduğu belli.
  • Ah ah gel bana sor sen onu neler çektiğimi bi bilsen ama sonuç ne hüsran boşver sen lys devam et 1 gün ara ver sonra yardır başarılar diliyorum
  • Bence üzülmene gerek yok ne kadar çalışırsan çalış türkçe herkese girdi 2 ay çalıştım yaklaşık 380 yapıcam millet 1 sene calıstı 390 yapıcak belkide sadece son hafta kimyaya falan bakıp 400 alanlar vardır.Demek istediğim türkçeyi ne yaparsan yap aşırı soru çözmedikçe kitap okumadıkça yapılacak gibi değildi.Anlıyacağın gerizekalı değilsin sistem bizi buldu
  • hedefim ygs idi. Bir gram lys bilgim yok mat2 hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

hedefim ygs idi. Bir gram lys bilgim yok mat2 hariç.

Ben bunu bu sene hep sordum kendime babam diyor endişelenme

Evde mal mıyım ezik miyim la ben diye bağırdım kaç kere

salak olduğumu kanıtladım teşekkür ederim ösym
  • ben de mat'tan 5 soruyu optiğe işaretlemeyi unuttum.Heyecandan.
    Sınavdan önce 4 defa tuvalete gittim ama herhalde içtiğim 1 şişe su sınav SONUNA kadar birikti.Son yarım saat bir bastırdı...Son 30 dk. bacaklar titreye titreye çözdüm.20 dk ayırdığım 5 soru da güme gitti.
    Şimdi 15 puan az alacağım.
    sÖYLE BEN NE YAPAYIM.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumat12345 -- 1 Nisan 2012; 19:23:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş alanını bilmiyorum ama misal tmsin o kadar anlatım bozuklugu yazım kuralları cozdun ama sınavda gelmedi. Bildigin roman çıkardı türkçe sorularını birlestirsen valla bilemiyorum anlayamadım sınav mantalitesini ama emin ol sorun sende değil
  • türkçe son 4 sınavımda toplam 3 yanlışım vardı bu sınavda 7 yanlış çıktı.
    mat sene başında 32-33 yapıyordum sağlam çalışmayla 35-36 ya çıkardım bu sınavda 27 geldi.
    sos 35in altına nadir düşerdim bu sınav 15dkda yapmak zorunda kaldım 8 yanlış geldi.4ü yanlış okuma

gerizekalılık budur işte.
  • bende aynı durumda sayılırım ama gel gör ki elden gelen bir şey yok lysye moral bozmadan calısacağız
  • Elinden geleni değil yapman gerekeni yapmak zorunda olduğun için öylesin.

Benim de ayniydi
  • sayılsalım. napcam ben ya

annem falan bastırcak lafları tansiyonu cıkcak. 2. senem birde.

gecen sene calısmamıstım.

ama bu sene harbi diyorum çoooooooook çalıştım. Son denemem 432 idi. Son 1 aydır 400 altı görmüyordum.

Hedefim sınavda 390 yapmaktı.

Ah ulan ah.

Ya hadi keşke çalıssaydım falan diyebilsem en azından çalısmadıgım için olmadı diyebilirdim.

Neyse ya gidip yaıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

sayılsalım. napcam ben ya

annem falan bastırcak lafları tansiyonu cıkcak. 2. senem birde.

gecen sene calısmamıstım.

ama bu sene harbi diyorum çoooooooook çalıştım. Son denemem 432 idi. Son 1 aydır 400 altı görmüyordum.

Hedefim sınavda 390 yapmaktı.

Ah ulan ah.

Ya hadi keşke çalıssaydım falan diyebilsem en azından çalısmadıgım için olmadı diyebilirdim.

Neyse ya gidip yaıyım

Yaw kardeşim daha bir şey bitmedi LYs var dicem ama benimde LYs bilgim yok ama oturup çalışıcaz yani napalım ?
  • Hiç beklemedigimiz yerden vurdu ÖSYM
  • Aynı sorunlar bende de var dostum nedense yapamadık maalesef keşke yapabilseydik ama yapamadık işte sonuçta LYS lerde toparlamaya çalışıcaz bakalım nolacak sonumuz benim durumum daha da kötü sanırım matematiğim inanılmaz kötü geçti gene yaktın bizi Ösym?????????
  • bide dershane denemeleri zor olur gerçek sınav çok kolay gelcek size diyolardı.türkçe yüzünden ne mata ne sosyale vakit kaldı aceleden işaretledik geçtik.8 ay boşuna koşturmuşuz okul dershane ev üçgeninde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grinch1905 -- 1 Nisan 2012; 19:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grinch1905

bide dershane denemeleri zor olur gerçek sınav çok kolay gelcek size diyolardı.türkçe yüzünden ne mata ne sosyale vakit kaldı aceleden işaretledik geçtik.8 ay boşuna koşturmuşuz okul dershane ev üçgeninde.

yarın dershaneye gidicem aynı şeyi söylemişti

gidip kafa atıcam o rehberlikçiye
  • verdiğim onca emek boşa gitti. son 2 haftadır denemeleri 30-40 dk önce bitiriyorum diye seviniyordum. aldım boyumun ölçüsünü. sınavı bitirince bakarım diye bıraktığım tüm sorular boş. bazıları çalışsan yapardın diyebilir ama inanın çok çalıştım. zaten çalışmasam bu kadar üzülmezdim. sanırım ben de gerizekalıyım lys ye çalışma isteği de kalmadı.
  • Neyi öğrendim biliyomusunuz arkadaşlar ygs sınavı hebele hübele 5-6 ay çalışılacak bir sınav kesinlikle değil kendime soruyorum o kadar çalışma nereye gitti anlamış değilim . Keşke ygs denen saçma sınava bu kadar abanmasaydık bilseydim tüm sene lys nin içini dışını çıkarırdım en azından çalıştığının karşılığını veriyor . Yazık ettik neyse önümüze bakıcaz artık
  • türkçe tüm herşeyimi aldı benden bizlerden günde 1 kitap bitirmemizi istiyolar heralde uzun ve anlamsız sorular ve de anlamsız cevaplarla dolu cevaplar ilk kez bukadar zor bi türkçe çözdüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.