Şimdi Ara

Elimdeki Parayla Neresi Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. 100 Bin TL küsür paraya sahibim, bu parayı yurt dışında eğitim için harcamak istiyorum. Lisans eğitimi almak istiyorum, İngilizcem B1 seviyesinde ve 20 yaşındayım. Nereyi tavsiye edersiniz, en uygun/kaliteli neresi olur? Almanya'yı bayağı araştırdım fakat bloke hesap mevzusu sanırım her sene olmak zorunda, o kadar paraya maalesef sahip de değilim :( Yardımlarınızı bekliyorum, buradan bir an önce kurtulmak ve kaliteli bir eğitim alarak yeni bir hayata başlamak istiyorum.

• avustralya'yı düşündün mü? tabi şu an corona'dan ötürü kapalı ülke. ayrıca salt 100bin tl ile maalesef hem lisans eğitimi alıp hem yaşaman mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Northrop Grumman

avustralya'yı düşündün mü? tabi şu an corona'dan ötürü kapalı ülke. ayrıca salt 100bin tl ile maalesef hem lisans eğitimi alıp hem yaşaman mümkün değil.

Hocam 100 bin TL ile lisans eğitimini karşılasam yeterli, sonuçta çoğu ülke öğrenci vizesine part-time çalışma izni veriyor :) Çalışarak masraflarımı karşılarım diye düşünüyorum. Avustralya'ya baktım, çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ser Jorah Mormont

Hocam 100 bin TL ile lisans eğitimini karşılasam yeterli, sonuçta çoğu ülke öğrenci vizesine part-time çalışma izni veriyor :) Çalışarak masraflarımı karşılarım diye düşünüyorum. Avustralya'ya baktım, çok pahalı.

Alıntıları Göster

parttime dediğine bakma yolu yordamı bulur yine full time çalışırsın :) ama lisans eğitiminde zorlayabilir tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.