Şimdi Ara

Elimdeki dosyaları nasıl Torrent yapacağız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
4
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 GB civarlarında video PDF karisik dosya var. Torrent olarak atsam iyi olur parti part.
    Yardim edecek olan varsa yaparım

Ayrıca dosya katkim olsun diyen atsin. Kimin katkı yaptığını torrente ekleyecegim.

PM atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimsever bfc is basinda.Helal sana dostum.pc ye gecince ufak bir yardimda ben edebilirim.Tabi sen coktan bulmadiysan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt torrent yaparsanız sıkıntı olabilir, seed yapan çıkmayabilir... Bittorrent'in Sync diye bir hizmeti var. Siz dosyayı paylaşıyorsunuz, program size bir HASH kodu veriyor, o kodu programı kuranlar giriyor ve dosyalar senkronize olmaya başlıyor. İndiren herkes seeder oluyor otomatikman, olmak istemeyen de indiremiyor. Sizdeki klasöre yeni PDF ler Videolar attığınızda otomatik olarak herkeste senkronize oluyor. Programın kullanımı, kurulumu falan çok basit. Ben şu an Ekşi Sözlük'teki yazar arkadaşlarla 500-600 kişilik e-kitap ağı kurduk böyle, yeni kitap eklenince herkes aynı anda indirebiliyor. Programın kullanımını detaylı olarak bilmiyorum, araştırırsanız yapabilirsiniz, sanıyorum basittir de. Torrent yaparsanız kimse doğru düzgün indiremez, akamedia'ya döner...
  • Bence yandex diske at kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y*S kullanıcısına yanıt
    200gb arşivmiş yandex 10 gb veriyor
  • 200 gb yi torrentten çekmek biraz zor olur yanlız hele interneti yavaş olanlar veya kotalı olanlar biraz zor indirir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 gb nedir ya videolar 1080p galiba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Torrent değil de yandex disk'e yüklemeni öneririm.
    Geçen bir arkadaş konu açmıştı torrent yavaş, inmiyor diye.

Yandex diskin hem kullanımı kolay olur, hem de indirme yapılırken indirme hızı yüksek olur.

Üye olmak için bir yandex mailin olması kâfi. Ototmatik üye yapıyor zaten.
    Yandex disk'in pc uygulaması ve android uygulaması da mevcut.
     Elimdeki dosyaları nasıl Torrent yapacağız ?

Yalnız bir sorun var bir hesapla ancak 20 GB yükleyebilirsiniz, başka hesaba parça parça yüklerim diyorsanız orasını bilemem :)

Bu arada teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 7 Eylül 2014; 20:20:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Mega adlı upload sitesi var bu sitede içerik gözüküyo yani komple 200 gb indirmeden dileyen bikaç şeyi indirebiliyo hızı da gayet iyi 800 kb/s görüyorum ben internet fiber de değil bildiğimiz ttnet belası.200 gb ne biriktirdin bu kadar merak ettim ne videolar vardır orda kim bilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.