Bildirim
Elimdeki denemeler çöp mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ No one can understand the meaning of love without being in..
Sayısal Ağırlıklı -
Altın karma hariç çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
özdebir fazla iyi değil
Altin karma çop degil bende yeni basladim altin karma da ugur denemesinin turkcesi cop sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
altın karma hariç çöp
altın karma 10luysa onun içindeki okyanus ve sınav çöp_____________________________ -
Nitelik nasıldır beyler? bölüm denemelleri? feni sözel agırlıklı olan nitelik yayınlarımıydı:
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim.h2182
Nitelik nasıldır beyler? bölüm denemelleri? feni sözel agırlıklı olan nitelik yayınlarımıydı:
nitelik yayınları 10lu denemesi var bende. Çöp yani alma derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ No one can understand the meaning of love without being in..
Sayısal Ağırlıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: SayısalAgırlıklı
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim.h2182
nitelik yayınları 10lu denemesi var bende. Çöp yani alma derim.
özdebir 10luyu hocam eylül gibi almıştım
sadece 2 tane çözdüm bıraktım..
matematiği çok kolay ben şahsen sevmedim özensiz baya_____________________________ Marmara Üniversitesi-Almanca İşletme Enformatiği
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler