Şimdi Ara

elim yandı araç şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acemilikten dolayı arkadsslar bugun navigsyon aldım araç sarj etme yerinde kapak var onu kaldırdım taktım sarj oluyordu sonra o sarj edılen yere kapagnı taktım bıraz fazla bastırdım basılı kaldı gıbı oldu sonra cıkardım altına yanlıslıkla dokunmamla elim yandı baya

• Ben de çalışıp çalışmadığını elimle kontrol etmiştim. Ondan sonra koklayarak test etmeye başladım.
  • Basılı kaldıktan sonra ısınan şey kapak değil "çakmak"tır.. hocam naptın ya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Basılı kaldıktan sonra ısınan şey kapak değil "çakmak"tır.. hocam naptın ya..

derimi soydu ya altındaki demire dokundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

quote:

Çakmağa dokunmuşsunz işte Bende bi kez telefon şarjının kablosunu yaktım arabada çakmak yeni atmıştı çıkardım telefonu şarja takıyım diye o sıra dokundurmamla ucunu yandı güzelim alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı ilk aldığımda ben de yakmıştım elimi. Yanlışlıkla içeri basmışım ısınmış elime almamla atmam bir olmuştu.

• quote:

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİRDEN BİRE YAĞ LAMBASI YANDI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende kardeşimle bi bi 6-7 sene önce eline dokundurmuştum nerden bileyim çocuk aklı o kadar aglıyacagını iyi dayak yemiştim :D :D

Şimdiki aracımızda çakmak yok :)) sadece ordaki kapağı mevcut ne güzel sigara içmeyen adam için yapılmıs ohh
  • Sizin kapak sandiginiz sey aslinda cakmak.
  • Arkadaşlar araçlarda araç şarj cihazı taktığımız soket çakmak doldurma yeridir. Aracın araç çakmağını ısıtmak içindir. Bu nedenle sıcak olur.

• İlk arabamız hacı muratta yapmıştım o hatayı :) geçmiş olsun.

• Ben küçükken bizim Toros'un çakmaklığına basıp çıkartıp elimi değdirmeye cesaret edememiştim. Sonra soğusun diye koltuğa değdirdim kocaman delik açılmıştı tabi
  • quote:

quote:

Abi geçmiş olsun

• konu sazan avı gibime geldi , çakmaklık araçlarda kullanılan en eski icat yahu :)
  • Çakar çakmaz çakan çakmağa denk gelmişsiniz.
  • aboww
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.