akvaryum hayvanı olan elma salyangozu akvaryum içinde çeşitli sebeplerle ölebilir ve siz bunu asla ama asla elinizle kurcalamayın 15 dk'dır çamaşır suyu ile elimi yıkıyorum leş kokusu hala çıkmadı varmı bildiğiniz bir şey bu el kokusunu çıkartacak
yokmu bu eldeki kokuyu çıkartacak bir şey
İyi oldu yazman, bendekiler ölürse hiç incelemeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: The Prodigy
sakın kendisine dokunda sadece kabuguna dokun at kabugunu almak istersen eldiven giy öyle çıkart . ulan karım acıktı yemek yiyemiyorum bu kokudan dolayı
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
quote:
Orijinalden alıntı: The Prodigy
sakın kendisine dokunda sadece kabuguna dokun at kabugunu almak istersen eldiven giy öyle çıkart . ulan karım acıktı yemek yiyemiyorum bu kokudan dolayı
Direk atarım ben.
elma salyamgozunun biyolojik dengeye etkisi varmı acep?
Limonu eline sür ve o şekilde bekle. Kuruduktan bir süre sonra da güzelce sabunla yıka. Son olarak da kolonya kullanabilirsin. Sarımsak kokusu için hep böyle yapıyorum, belki o kokuya da faydalı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
akvaryum hayvanı olan elma salyangozu akvaryum içinde çeşitli sebeplerle ölebilir ve siz bunu asla ama asla elinizle kurcalamayın 15 dk'dır çamaşır suyu ile elimi yıkıyorum leş kokusu hala çıkmadı varmı bildiğiniz bir şey bu el kokusunu çıkartacak
Kes onu
Kolunu kes
Nitro dök çözümü bu biraz pahalıdır yalnız litresi 20tl en yakın hobbyshoptan alabilirsin
doritos peynirliyi elinde vicik vicik et, yika, sonra limon sik kurusun, yika, hic olmadi tombala sonra care.
eşim leş kokuyor diye okudum. Nasıl olur diye girdim.Şimdi çıkıyorum