Şimdi Ara

Elif Şafak - Aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elif Şafak'ın "Aşk" isimli kitabını oluyan arkadaşlara soruyorum. Bu kitabın anlatım tarzı konusu akıcılığı, sarar mı sarnaz mı, bilgi verebilir misiniz? Kapağının pembe oluşu daha çok bayanlara yönelik bi kitap olduğunu göstermiyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitabı okumadım ama gri basımı da var. Ve bayanlara yönelik değil.

• Öncelikle herkese yönelik bir kitap. Kitabı okudum ve beğendim acikcasi okunabilir. Kitap içinde kitap anlatılıyor o yüzden sürükleyici olduğunu düşünüyorum
  • Kitabın kapağının pembe olması ve isminin Aşk olması bayanlara yönelik olduğunu göstermez. Zaten kitapta anlatılan Aşk tanımı bildiğimiz aşklardan değil. Kitabı okuyunca anlarsınız. Kitap gayet akıcı. Didaktik bilgiler içermesi beni daha da tatmin etti. Öneririm.
  • Right- kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• Okuduğum en iyi kitaplardan biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sonra gri de cikarttilar. Erkekler alamiyormus. Cok sacma ben bilerek pembesini alip okumustum.

Kitap guzel sıkılmazsin. Mevlana ve semsi tebriz vardi sanirsam. Yani ilahi bir aski anlatiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Daha sonra gri de cikarttilar. Erkekler alamiyormus. Cok sacma ben bilerek pembesini alip okumustum.

Kitap guzel sıkılmazsin. Mevlana ve semsi tebriz vardi sanirsam. Yani ilahi bir aski anlatiyor.

Aslında gri çıkartmaları iyi olmuş. Yani mesela benim çok ahmak bi arkadaş çevrem var (yurtta kaldığım için zorunluluktan...). Onlar görse elimde pembe kitap, ismi de aşk, bi sene boyu benle dalga geçerler. Çok mantıklı değiller yani maalesef :D

• Tavsiyem önce mesneviyi okuman.Çünkü bu kitabın yüzde doksanı mesneviden alıntı.Mesnevi'de Mevlana Şems aşkını daha iyi analiz edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Tavsiyem önce mesneviyi okuman.Çünkü bu kitabın yüzde doksanı mesneviden alıntı.Mesnevi'de Mevlana Şems aşkını daha iyi analiz edeceksin.

Mesnevi çok uzun değil mi? Hem de hep ağır bi dili vardır diye okumaya yanaşamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Tavsiyem önce mesneviyi okuman.Çünkü bu kitabın yüzde doksanı mesneviden alıntı.Mesnevi'de Mevlana Şems aşkını daha iyi analiz edeceksin.

Mesnevi çok uzun değil mi? Hem de hep ağır bi dili vardır diye okumaya yanaşamadım..

Öyle ağır bir dili yok.Evet çok uzun.Ama Mevlana anlaşılmak isteniyorsa mutlaka okunmalıdır.Elif Şafak'ın Aşk'ından daha fazla beğeneceksin.Ben bunlarla uğraşmayayım kısa yoldan Mevlana Şems olayına gireyim diyorsan Aşk'ı okuyabilirsin.
  • Kitabın kapağına göre yorum yapmak yanlış olur çoğu kez yanıltabiliyor.Kitaba gelirsek dilini ağır buldum mesnevi'ye olan ilgimde az olduğundan bana sıkıcı geldi beğeneni de çok beğenmeyeni de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.