|
Elif lam Mim Kökenleri (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED6D34AAB
elif, lam, mim Arap alfabesinin üç adet harfidir.
Alıntıları Göster -
Sacmalama..
Kripto borsasindan geldi..
Ben herseyi bilirim.
Usta bi kiptiyim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 Kabe putu ?
Bombayı kurup kaçmanın anlamı yok açıkçası. Bir şeyler biliyorsanız paylaşın yoksa biliyorum diye paylaşmanın anlamı yok..
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Bombayı kurup kaçmanın anlamı yok açıkçası. Bir şeyler biliyorsanız paylaşın yoksa biliyorum diye paylaşmanın anlamı yok..
Bundan bahsediyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ee bir şey söylemeyeceksen konuyu neden açıyorsun? "Ben ilgi istiyorum" demekten başka ne şimdi bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylee
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kendisi bu videoda Curia Regis ile Kureyş'i bağdaştırıyorken bir diğerinde Büyük Kiros ile bağdaştırıyor.Kafam karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKLR -- 10 Ağustos 2020; 12:47:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oooofff su 3 put saçmalığı herhalde
Kac kez gecen Hz İbrahimin putlari kirma ayetleri varken bu sir bu kadar basit olamaz
Mekke alindiginda Kabedeki tüm putlar darma duman edildi
Heykel bile yuz yillarca alimlerce yasaklandi
Osurcam boyle teoriye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi İsmi Allahi ElRahmani ElRahiymi
Her bakan göz aynımı görüyor acaba Elifi, yoksa elifi göremeyen gözler de çok mu ki? elifi unutmuşlarda sanki Elif’e bakan gözler körmü? Göre Göre baktılar Kördüler. Kalbin görse gözün körse ne fark eder gözün görse kalbin körse…
-
Ali İmran 7 Sana kitabı indiren O’dur. O kitabın bir kısmı muhkem ( manası apaçık ve sağlam ) âyetlerden meydana gelir ki bunlar, kitabın esası ve özüdür. Bir kısmı da müteşâbih ( manası açık olmayan, benzeşen )âyetlerdir. Kalplerinde eğrilik bulunanlar, sırf fitne çıkarmak ve kendi arzularına göre onun yorumunu yapmak düşüncesiyle müteşâbih âyetlerin peşine düşerler. Halbuki bunların kesin anlamlarını Allah’tan başka kimse bilemez. İlimde derinleşmiş olanlar ise: “Biz bunlara inandık, hepsi de Rabbimizin katındandır” derler. Ancak gerçek akıl ve idrak sahipleri hakkıyla düşünüp öğüt alır.
quote:
Orijinalden alıntı: farukcesurAli İmran 7 Sana kitabı indiren O’dur. O kitabın bir kısmı muhkem ( manası apaçık ve sağlam ) âyetlerden meydana gelir ki bunlar, kitabın esası ve özüdür. Bir kısmı da müteşâbih ( manası açık olmayan, benzeşen )âyetlerdir. Kalplerinde eğrilik bulunanlar, sırf fitne çıkarmak ve kendi arzularına göre onun yorumunu yapmak düşüncesiyle müteşâbih âyetlerin peşine düşerler. Halbuki bunların kesin anlamlarını Allah’tan başka kimse bilemez. İlimde derinleşmiş olanlar ise: “Biz bunlara inandık, hepsi de Rabbimizin katındandır” derler. Ancak gerçek akıl ve idrak sahipleri hakkıyla düşünüp öğüt alır.
şu ayet bile inancın terkine yeterlidir.evreni yaratan yüce varlık onca mesele dururken tekrarlar ve içeriğini yanlızca kendisinin bildiği şeylerle insanı meşgul ediyor.:)
kuran hani apaçıktı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 21 Nisan 2021; 0:32:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drumyr
https://www.youtube.com/watch?v=ysaTAHDA6A4&feature=youtu.be
Bundan bahsediyor bence
Alıntıları Gösterkarmatiye saygım var lakin bence olaya aşırı basit bakmakta.
bedevi araplar açısından bakarsak pek bir şey ifade etmeyebilir.
fakat pers ve roma lılara yaptıkları hamallıkla aralarında medenileşmiş yahudilerle kaynaşmış araplarla ortak hedeflere ulaşmakta elde edilmesi gereken araçlar olduğu düşüncesindeyim.
para bilgi otorite vs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X