Ellerin ellerime değerken Laleli bek kız içeriye girdi İnanır mısın o senden daha seksiydi Fakat getirmediler peçetemi
quote:Orijinalden alıntı: 1234* Eller günahkar Lakin sebebi belli İsmin ne hoş öyle Fakat bir alex değil Anırdım gülerken
quote:Orijinalden alıntı: karaçalı cok kalıtelıler var elımde kendım yazdım tabı ama cok degerlı oldukları ıcın paylasamam dostum Mesajıda sil o zaman dostum
quote:Orijinalden alıntı: -Tesla- Ellerim seni aradı Loş ışıklı odamda İsmini sayıkladım Fayans kaplı helamda
quote:Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN Ellerinmi oldun sen Libidom çok yüksek bi bilsen İnan bu gece bana gelirsen Filizlenecek aşkımız yeniden hass.. mani gibi oldu bu
quote:Orijinalden alıntı: Hols Edir ilk harfi onun Ldir ikinci harfi İ diye devam eder sonra ismi F 'ylede biter ismi ı lav yu elif tamam o zaman
ELİF GURBANIN OLAM DÖN LİLİ ALAM SANA YETERKİ DÖN İSMAİL YK DİNLİYOM DÖN ARTIK DÖN FUTBOL OYNAYAMIYOM NE SANAL NE HALI SAHA DÖN. NOT: ÇAVUŞ CAPSLOCK : OFF
quote:Orijinalden alıntı: adt1 quote:Orijinalden alıntı: exe_genesis quote:Orijinalden alıntı: GreldoR Bu salakça şeyden hala etkilenen kız varmı?
quote:Orijinalden alıntı: Hols Edir ilk harfi onun Ldir ikinci harfi İ diye devam eder sonra ismi F 'ylede biter ismi ı lav yu elif en az 15 kere burnumdan nefes vererek güldüm
Ensemde nefesini hissetmek istiyorum elif'im Lakin sen bana varmıyorsun çünkü ben kelim İnat etme artık gel mutlu olalım Fuck you selim