Bildirim
Eli Terleyen ve FPS Oyuncusuna Mouse Öneri !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ss kana v2 kullanıyorum.Eskiden g300 ve g400 kullanmıştım.Onlara göre daha iyi durumda.Rivali bilmiyorum ama kana o kadar terletmiyor.Yine de eliniz normalde çok terliyorsa yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. -
Sensei Raw rubber modelini hiç denediniz mi ? -
Yok kullanmadım -
Onun yüzeyi biraz farklı durdu belki terletmez bir araştırın isterseniz. -
Sensitivity'niz ne kadar x/360 cm şeklinde (Bu siteden kontrol edebilirsiniz)
Çok yüksekse mouse'u fazla sıktığınızdan terleme yapıyor olabilir. -
Suan pc kurulu degilde dpi 5700 de sensivity baya fazla ole alisdim ben
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
CS'de oyun içi sens ne kadar mesela ? -
70
Mouse 5700 DPI'dayken oyun içinde 70 sensitivity'le oynuyorsunuz yani ? -
Evet
Windows'da 6/11 hızında, 5700 DPI'da oyun içi 70 sensitivity kullandığınızı düşünürsek 0.1 cm/360 derece civarı bir genel sensitivity'niz oluyor diyebiliriz.
Aşağı yukarı bütün CS:GO pro'larının 30-60 cm /360 derece civarı bir sensitivity kullandıklarını düşünürsek, muhtemelen sensitivity'nizi 200 kat azaltırsanız elinizdeki terleme ortadan kalkıcaktur.
Bu ne demek oluyor: Windows 6/11, Mouse 400 DPI ve oyun içi sensitivity'nizi 2 olarak kullanırsanız 20/360 sizi oldukça rahatlatacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X