Bildirim
Eli büyük olan için mouse önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rival 300 yada zowie ec1-a ya bakmanı öneririm. _____________________________ -
a4 tech x7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rival 300 Düşünebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hala rival 300 diyenler var.
_____________________________ -
aynı dertten muzdaribiz hocam. 502 proteus core um vardı ve avucicim agrıyordu. rival 300 aldım hiç sorun yaşamıorum ama palm grip tutuyorsanız sorun yok. ancak farklı tutusa sahipseniz rival 300 sıkıntı olur size _____________________________ Asus z77 pro || Intel I7 2600k 4.2ghz || Sapphire RX 580 Nitro+ 8gb || Crucial Ballistix Sport 16GB || Toshiba TR200 240gb SSD || Aerocool Xpredator White Edition || Steelseries Rival 700 || Logitech g910 Orion Spectrum || SteelSeries Arctis 7 White Edition || Asus VN247h 1ms 75hz -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
n'oldu? benim ellerde büyük, rival 300 kullanıyorum memnunum._____________________________

-
sensörleri bozuk hepsinin üretim hatalı youtubeda arama yaparsanız görürsünüz nasıl olduğunu. üstüne ergonomik değil fare. ve ek olarak zıplamayı farenin topuyla yapanlar için kötü çünkü top çok hassas sağ tıka ya da sol tıka basarken tavşan gibi zıplayıp durursunuz.
zowie'nin modellerine yönelmek çok daha mantıklı.
_____________________________ -
quote:
sensörleri bozuk hepsinin üretim hatalı youtubeda arama yaparsanız görürsünüz nasıl olduğunu. üstüne ergonomik değil fare. ve ek olarak zıplamayı farenin topuyla yapanlar için kötü çünkü top çok hassas sağ tıka ya da sol tıka basarken tavşan gibi zıplayıp durursunuz.
zowie'nin modellerine yönelmek çok daha mantıklı.
sizinki bozuk çıktıysa bilemem, elektronik sonuçta şans işi. zamanında amazondan 130 liraya aldım gayatte f/p mouse._____________________________

-
quote:
Orijinalden alıntı: Erd0000
aynı dertten muzdaribiz hocam. 502 proteus core um vardı ve avucicim agrıyordu. rival 300 aldım hiç sorun yaşamıorum ama palm grip tutuyorsanız sorun yok. ancak farklı tutusa sahipseniz rival 300 sıkıntı olur size
Ben finger ve claw arası tutuş tarzım var bazen finger bazen claw sizin aldığınız o farede sıknıtı yaşar mıyım acaba ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: linkinpark_k
quote:
Orijinalden alıntı: Erd0000
aynı dertten muzdaribiz hocam. 502 proteus core um vardı ve avucicim agrıyordu. rival 300 aldım hiç sorun yaşamıorum ama palm grip tutuyorsanız sorun yok. ancak farklı tutusa sahipseniz rival 300 sıkıntı olur size
Ben finger ve claw arası tutuş tarzım var bazen finger bazen claw sizin aldığınız o farede sıknıtı yaşar mıyım acaba ?
Tavsiyem razer dostum daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus z77 pro || Intel I7 2600k 4.2ghz || Sapphire RX 580 Nitro+ 8gb || Crucial Ballistix Sport 16GB || Toshiba TR200 240gb SSD || Aerocool Xpredator White Edition || Steelseries Rival 700 || Logitech g910 Orion Spectrum || SteelSeries Arctis 7 White Edition || Asus VN247h 1ms 75hz -
FABRİKA HATALI benimki bozuk çıkmadı. _____________________________ -
Deathadder olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
FK1 + _____________________________ -
Zowie fk1+ almalısın
Dikkatli ol bak fk1 değil, fk1+ olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 6 Mart 2017; 9:18:52 >_____________________________
Since 2003 -
quote:
Rival 300 hala en iyi mouselardan biri._____________________________
Since 2003 -
quote:
Orijinalden alıntı: ø
quote:
Rival 300 hala en iyi mouselardan biri.
Yav o herif troll bloklu bende zaten hocam at bloğu grc bendede rival 300 var cok keskin mouse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Altyazar
quote:
quote:
Yav o herif troll bloklu bende zaten hocam at bloğu grc bendede rival 300 var cok keskin mouse
fps mouse dedinmi zowie fk ve ss rival serisi en kült hale gelmiş serilerdir_____________________________
Since 2003
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Altyazar
quote:
quote:
fps mouse dedinmi zowie fk ve ss rival serisi en kült hale gelmiş serilerdir
Bende 3yillik x7 vardi sens yuksekti cok kotu oynuyordum simdi rival 300 beni baya gelistirdi dusuk sens dpi vs oynuyorum esea da d- yim ama olsun umudum var genede rival 300 cok iyi mouse oyun seviyemi 2yye 3e katlamistir zowieye de lafim yok oda cok guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Rival 300 üretiminde hatalı mouse kimse aksini iddia etmesin boşa konuşmuş oluyoruz çünkü. _____________________________
Benzer içerikler
- cs 1.5
- cs2 fps gösterme
- cs2 kan silme kodu
- cs2 bunny kodu
- battlefield 6 türkiye fiyatı
- cs 2 wall hack kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt