Şimdi Ara

ELEMAN aranıyor...Başlangıç 800 TL maaşla..(DÜZELTMELER YAPILMIŞTIR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
17.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün dolgun maaşla başlık açmıştı eleştriler gelince silmiş onu gidin eliniz ayağınız tutuyorsa amelelik yapın inşaatta elinize 1000 lira geçer en az 800 liraya kolay iş olsa eyv asansör işide bir bakıma amelelik ağır iş burda milleti ezmeye çalısan parayı begenmiyor işsizlik yok tembellik var cart curt yazan asıl tuzu kuru olan millete tepeden bakan sizlersiniz bu yorumları yapanların alayının imzasında üniversite isimleri yada varlık bilgileri araba vs var türk milleti ezileni korumayı sevmez herkes birbirine baka baka kendini avutarak yaşar doktor kendine göre cok zordur işi hemşireye bakar onun daha cok ezilmesini ister kendini avutur egosunu tatmin eder emniyet amiri polisin ezilmesini ister kendini avutur vs vs .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan17

Sondan başlayalım arkadaşlar.

Hayatında ilk işini yapan bir eleman a ya da bir sektöre yeni başlayan bir kişiye 800 TL maaş +SSK + YOL +YEMEK iyidir arkadaşlar....

Koşan at yemini arttırır diye bir söz vardır...Kişinin kafası çalışıyordur,yeteneği vardır kendini ispatlar 6 ay sonra maaş 1300 - 1500 tl olur..

Hiç işi bilmeyen birine 1500 TL maaşla iş veremezsiniz...

.......................................................................................................................................................................................................................

1500 TL maaşla çalışan MÜHENDİSLER TANIYORUM BEN....

.......................................................................................................................................................................................................................

30 yaşından sonra MESLEK ÖĞRENMEK ZORLAŞIR.O yüzden 30 diye bir tabir kullandık.....Hee ben yetenekli ve çalışkan biriyim yaşım 40 diyorsan buyur sen de gel arkadaşım...Aynı şartlar senin için de geçerli...

Saygılarımla
    Erkan

........!

• Bu hayat sartlarin da dusuk bit ucret ama gene de hic yoktan iyidir
  • yarın konu açarlar böbreğim çalındı ssli diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Burada yorum yazan arkadaşlardan birçoğunun gerçekten dünyadan haberi yok. Asgari ücret denen şey laf olsun diye mi var. Ne kadar insan o asgari ücretle çalışıyor. Burada vasıfsız ya da en azından bu meslek hakkında bilgisi olmayan insanları işe başlatıyorlar. Hayat şartlarına göre düşük bir ücret olduğu ortada. Ama bu adam bu ücretle sabit kalmayacak. İşi öğrenecek, kalifiye eleman haline gelecek ve ücreti artacak. Belki burada işi öğrendikten sonra başka iş fırsatları yakalayacak. Birisi çıkmış ben bu kadar kazanıyorum demiş diğeri yok bilmem kim bu kadar veriyor. Gerçekten yanlış düşünceler. Evinde oturup iş arayan ve bulamayan insan her gün zarar ediyor demektir. Zarar etmektense her ay cebine 800 tl girmesi ayrıca yemeğini oradan sağlaması bunun üstüne iş öğrenmesi büyük avantajdır. Kimse başvurmamış bu ilana. Çok ilginç bence. Gerçekten hayat düşündüğünüz kadar toz pembe değildir.

Hiç nasihat filan vermemek lazım burada kendi ailesini takmayan burada yazanlarımı kaale alacak, önce vasıfsız olarak bir askere gitsinler orada anlarlar ezilince devreciliği vs. çekince sonra belki biraz akılları başlarına gelirse gelir para pul bunların hepsi geçici o boş gezdiğin zamanların hepsini türkiye nin hayat şartları adamın burnundan getirir ve getiriyorda ne yazıkki en iyi dersi geçen zaman verir harcaması kolay ama geri dönüşü olmayan.

Not: Kendin üniversite mevzunuyum kendi dalımda beş yıllık tecrübeye sahibim... Ayrıca piyasa işverenler üniversite mevzunlarının staj ve iş tecrübesi olmayan çoğunluğunu vasıfsız veya lise mevzunlarından daha fazla haklarını istismar ediyor sigorta, askerlik dolayısıyla maaş artırmamak vs. Hayat kolay değil kafasını kullanan adam okusun okumasın başarılı olur çalışmak kaydıyla tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Hayatında hiç çalışmamış, sonra da buraya gelip 800 tl de maaş mı diye yazanlara uyuz oluyorum. Ben çok demiyorum ama bunu söyleyen bir kişinin Türkiye'nin halinden bihaber olduğu da çok bariz belli oluyor. Size adamlar gel 1500 den başlatıcaz der, 3 ay maaşını vermez, sgk larda işçi mahkemelerinde dolanırsın, sonra dersin ki ulan keşke, her ay düzgün verseydi de 800 tl verseydi. Özel şirkette iş aramaya çalışıyorsanız ve vasıfsızsanız mecburen bu para ile işe başlarsınız. Herkes atıp tutuyor. Ben 500 tl ile çalışıp 3 ay maaşımı alamadığımı bilirim. Ha ayrıca arkadaş size burda, deneyimli eleman arıyorum dememiş, sonuçta işe sıfırdan başlayacaksın. Yorum yazarken biraz Türkiye ne durumda öğrenin, ondan sonra yorum yazın.

dünyadan haberi olmayan çalışma deneyimini hiç görmemiş insanların buraya gelip "aaa 800 tl mi çok az!" demelerine gıcık oluyorum. Kardeşim piyasa belli şartlar da belli bi lise mezunu için çok ideal bi meslek adı üstünde arkadaş diyorki "meslek" bu dönemde meslek öğrenirken maaşının artacağını bildiğiniz kaç kurumsal firma sayabilirsiniz ? bence "tekrar söylüyorum" lise mezunu olanlar içingayet uygun bi ilan .

Konuyu açan ve saçma yorumlara rağmen burda olan arkadaşa da tebrikler..

aslında bence herkes üni okuyacağına "ara eleman" ihtiyacını bu şekilde karşılandığı zaman hem işsizlik azalır hem meslek sahibi olan geleceğe umutla bakan insanlar olur ..

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

Böyle iş fırsatları , 1100 tl Ye calisip sevinen insanları gördükçe aciyorum insanlara .. iyiki fen lisesindeyim , iyiki babam doktor Yüce Allah'a şükrediyorum .inşallah bu nimetleri hiçbir zaman kaybetmeyiz hiçbirimiz . Allah hepinizin yardımcısı olsun

arkadaşım daha lisedesin babanada güvenme biraz üsteki arkadaşın durumunu bir oku şu anda bile aylık 10000 tl gelirimiz var ama ne hallerdeyiz diye yazmış o yüzden ne oldum değil ne olacam demeli.
  • arkadaşın verdiği koşulları beğenmeyen arkadaşlar eğer zaten çalışıyor ve daha fazla para alıyorlarsa boşa yorum yapmasınlar. kendi aldıkları paranın verildiği bi yer göstersinler de oraya başvursun insanlar.
    ha bi de şu anda çalışmayıp mesleği olmayıp 800 ü beğenmeyen insanlara gerçek iş dünyasını göstermek istiyorum. kimse kimseye boşa para vermez. arkadaş yazmış işte çıraklıktan nereye geldiğini adam meslek edinmiş şimdi de iyi para alıyor. herşeye bi yerden başlanır kimse öyle pat diye en üste oturmaz istisnalar hariç
    o yüzden mesleği ve özelliği olmayan genç arkdaşlar için bence koşullar çok iyi.
  • millet bu ülkede 5binden aşağı çalışan yok sanıyor sanırım
  • siyaset yaparken bazı şeyleri anlatırsın anlatırsın anlamazlar ya, işte bu konu tam örnek..

Adam ne güzel iş sunuyor.. yaklaşık 20 25 yaşlarında boş gezen biri için bence idaretende olsa yada gelecekte bi iş sahibi olmak isteyen biri için bence çok güzel bi konu.. ancak gelen geçen taşlamış :)

ondan sonrada iş yok iş :))

Millet direk firmanın başına geçmek istiyo :))
  • Üniversite harcını ve giderlerini çıkarmak için İstanbul’da 30 lira yevmiyeyle çalışan Muğla Üniversitesi öğrencisi Ömer Çetin, inşaatın üçüncü katından düşerek yaşamını yitirdi.

DHA’nın haberine göre İstanbul Ataşehir’deki Rotary Lisesi’nin inşaatında çalışan Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi Ömer Çetin (20), üçüncü kattan düşerek hayatını kaybetti.Ömer Çetin, üniversite masraflarını çıkarmak için günde 30 lira yevmiyeye çalışıyor, geceleri de inşaatta kalıyordu.

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/harc-icin-calisan-universite-ogrencisi-insaattan-duserek-oldu-haberi-32508

• Öncelikle herkese selamlar,foruma yeni üye oldum ve ilk mesajım..
    Maaşı beğenmeyenler,küçük görenler,ve daha mezun olmamış ama okuyamayan arkadaşlarımızla empati de kuramamış, hayalperest arkadaşlarım için aldım üyeliği...

Öğrenciyken 600tl'ye çalıştım.
    Üniversite bitince aynı firmada 6 ay 1500tl.
    Askerlik bitti 2200 tl'ye
    9ay ı doldurdum ve şuan 3100 net +primle yeni işe giriyorum.
    yaş 26.
    Ben bütün bu fırsatları 600tl ye girdiğim iş sayesinde yakaladım.Ne kirama yetiyordu ne yemeğe...

Başlangıç için ve okumamış,ihtiyacı olanlar için gayet iyidir bence...
    İş imkanı sağlayanlara teşekkür etmeniz gerekirken yazdıklarınızı görünce hayret ettim sizlere...
    Herkesin sizin gibi imkanları yok bu ülkede....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachycardia

Öncelikle herkese selamlar,foruma yeni üye oldum ve ilk mesajım..
    Maaşı beğenmeyenler,küçük görenler,ve daha mezun olmamış ama okuyamayan arkadaşlarımızla empati de kuramamış, hayalperest arkadaşlarım için aldım üyeliği...

Öğrenciyken 600tl'ye çalıştım.
    Üniversite bitince aynı firmada 6 ay 1500tl.
    Askerlik bitti 2200 tl'ye
    9ay ı doldurdum ve şuan 3100 net +primle yeni işe giriyorum.
    yaş 26.
    Ben bütün bu fırsatları 600tl ye girdiğim iş sayesinde yakaladım.Ne kirama yetiyordu ne yemeğe...

Başlangıç için ve okumamış,ihtiyacı olanlar için gayet iyidir bence...
    İş imkanı sağlayanlara teşekkür etmeniz gerekirken yazdıklarınızı görünce hayret ettim sizlere...
    Herkesin sizin gibi imkanları yok bu ülkede....

merak etme arkadaşım , hiç birinin durumu kebap değil , laf atıp tutmada üstüne yok sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

ne kadar gerizekalı dolmuş bu foruma ya
    adam gelmiş iş imkanı sunuyor , burda birsürü işsiz arkadaş vardır , okuyan eden vardır.Belki biri nasiplenir iş sahibi olur.
    herkes dalga geçme peşinde.

inşallah bir arkadaşımız yararlanır

+1

500-600 Tl ye sigortasız çalışan insanlar biliyorum.

Bu abimiz burda niteliksiz de olsa her gelene asgari 800 TL teklif etmiş.Sanki master-doktora şart koşmuş gibi konuşuluyor.
  • Eminim o yazanların çoğunun hiçbir iş tecrübesi,vasfı da yoktur.
    Sen kendine bi vasıf kazanda ondan sonra maaş bekle,
    Yazmış adam ,yetiştircez birşey bilmenize gerek yok diye...
    Şu anda bankaların hemen hemen hepsi başlangıçta 850-900 civarında maaş veriyor..
    Üniversite mezunları çalışıyor oralarda,
    Burda vasıfsız elemana 800 liraya iş veren adama(adam diyorum saygısızlık olarak algılamasın sakın)söyledikleri laflara bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

800 TL MAAŞ Çok Dolgunmuş napacamı şaşırdım sağlık raporu,sabıka kaydı,ikametgah hazırlıyorum hemen.

o parayı ben 10 Günde Kazanıyorum kölemi çalıştıracaksınız bak bak 500TL Ev Kirası olsa bu adam nasıl ev geçirdirecek lan vicdansızlar utanın 800TL Maaşmı Olur
    Bide Sanki iyi ve ciddi bir insan gibi Günlük 100TL Pazarda Çalışır , İnşaatta çalışır , Anketörlük Yapar 10 Gün Boyunca Kasılır geri kalan günler yatar ne kapitalizm ne sömürücü yermiş arkadaş ancak eğitimsiz okur yazar birini işe alırsınız puu size olmaz olsun sizin gibiler 800TL Nedemek ya Adam 25TL Günlük Veriyorsunuz utanın lan utanın bu adam ne yiyecek ne içecek bide dolgun maaşmış

oooff

• başını alıyor oda neyse.
  • Merhaba

Yaşım 40 ve ilkokul bittiğinden bugüne aralıksız çalışıyorum..OKUMANIN KIYMETİNİ BİLİN..
    bizim işimiz şansa kalmış (okuyamayanların) , ya kısmet olur kendi işini kurar bişeyler yaparsın ,yada birilerinin eline 3 kuruş verecek diye bakarsın.
    Ben usta çırak ilişkisiyle büyüdüm..eti senin kemiği benim denirdi ozamnlar..zannat öğrenelim diye bırakın parayı yemek bile vermeseler ne bizim nede ailemizin sesi çıkardı..Keşke para almasaydımda şu mesleği öğrenseydim diyen çok arkadaş tanırım sanayide..

Şimdi tok açın halinden anlamaza getirdildiğini görüyorum..

Fazla uzatmak istemiyorum..Lakin
    20 yaşında olupta vasıflı bir eleman olmadığınızı düşünün ..ve ona göre iş arayın bakalım size nekadar fiyat biçiyorlar..

Ben şahsen bu arkadaşı ve bunun gibi yetiştirilmek üzere eleman arayan arkadaşları kutlamak istiyorum..
    Bu yazdıklarımı birebir hayatında şahit olan biri olarak ciddiye almanızı tavsiye ediyorum..
    Saygılar
    OKTAY

• Beyler işveren fail olmuş.18 yaş altı ssk olmuyor biliyor ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da olsa hiç düşünmeden girerdim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.