Şimdi Ara

ELEMAN aranıyor...Başlangıç 800 TL maaşla..(DÜZELTMELER YAPILMIŞTIR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
17.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: linksiz

Beyler işveren fail olmuş.18 yaş altı ssk olmuyor biliyor ;-)

16 yaşitibariyle sigortalanabiliyor çalışanlar ama asgari ücreti daha düşük 18 yaş altının sigorta primi daha az 18 yaş altının diye biliyorum.
  • parası felan bir kenara da kimse sormamış hayret. İş tam olarak nedir ? asansör olsun yürüyen merdiven olsun aradığınız kişiler tam olarak ne iş yapacak ?getir götürmü amelelik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

buradaki çoluk çocuk tayfası kendilerini okuldan çıkınca 5000 tl maaşla işe alacaklar sanıyorlar

burdaki coluk cocuk dedigin tayfa senin gibileri dereye götürür dereden susuz döndürür Aslanim.

sen kimsinde bana aslanım diye hitap edeceksin velet haddini bil

Adam gibi üniversite'de okuyup , staj yaparsan köle gibi çalışarak başlamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Beyler işveren fail olmuş.18 yaş altı ssk olmuyor biliyor ;-)

Rahatsız ,arızalı insan....Neden 18 yaşından büyük istiyoruz biliyor musun ?

Çünkü bizde çalışan herkes AĞIR VE TRHLIKELI IŞLER GRUBUNA GIRIYOR...BIZ YANIMIZDA CALISAN TUM PERSONELI ÜCRETI TARAFIMIZDAN OLMAK UZERE 6 AYDA BIR BU BAHSETTIĞIM AĞIR VE TEHLIKELI ISLER RAPORUNU ALMAYA GÖNDERIYORUZ....
    ÇÜNKÜ IŞBAŞI YAPTIKTAN SONRA KI ILK GUN IŞ GUVENLIK MÜHENDISI ARKADASIMIZ ONUN ISG EĞITIMINI BELGELI OLARAK VERIYOR...

SEN SIMDI GIT KUMDA OYNA....BILMEDIĞIN KONULARA DA ABUK SUBUK YAZMA...

BU ARADA O BOBREK.AVI YAZANLARI VAR YAAA....NEYSE....

DIPNOT : BIR KİŞİ BULDUK,YARIN İŞBAŞI YAPACAK...FORUMDAN MI TABII KI HAYIR...

SACMA INSANLARIN SACMA YORUMLARI YUZUNDEN KORKUYOR PM DEN YAZAN BIRKAC ARKADAŞ....

BIZ ADAM YEMIYOR,NAMUSUYLA ALINTERIYLE ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORUZ....
    ÖYLE YAPMAYANLAR ISE ZATEN ORTADA...

CEVAP BILE YAZMAMAK LAZIM AMA BAZEN TUTAMIYORUM KENDIMI,KUSURA BAKMAYIN...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

quote:

quote:

quote:

buradaki çoluk çocuk tayfası kendilerini okuldan çıkınca 5000 tl maaşla işe alacaklar sanıyorlar

burdaki coluk cocuk dedigin tayfa senin gibileri dereye götürür dereden susuz döndürür Aslanim.

nereyi bitirirsen bitir tr gerçeği bu yapacak birşey yok para kazanmak la okul okumak arasında çok bir bağlantı yok lise mezunu olup benden çok kazanan ilkokul mezunu olup x6 ya binen bir sürü kişi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Adamı

Böyle eleman arayanların amacı 18 nyaşındaki çocukları almak.. gerçekten 30 yaşında biri çalışmak için başvursa kıvırır kıvırır dururlar.

Arkadaşım 40 yaşında da olsa buyursun gelsin başlasın...biz 30 undan sonra meslek öğrenmek zor gelir diye 30 dedik....
    ilk sayfalarda yazıyor zaten...
    Ben 28 yaşındayken tekirdağ da 53 yaşında kocaman babam yaşında adam çıraklık yapıyordu...takım malzemeye istemeye utanıyor gidip kendim alıyordum...
    Sırtında yük taşımayacak kimse bu işte,forklift var,vinç var,ceraskal var...kimseyi afedersiniz eşek gibi çalıştırmiyoruz...zaten 25 kilo dan büyük bir yükü tek kişinin taşıması YASAK SIRKETIMIZDE....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi erkan bey sizin anlattığınız ve yazdığınız teklif gerçekten inanki çok güzel bir teklif çünkü çoğu yerde bu teklifleri yapan görülmemiştir şimdiye kadar 25 Kilodan ağır ürünleri falan tek başına kaldırmaları yasak demişsiniz gerçekten çok sağlam bir uygulama ama burdakilerin çoğu zaten yüzde doksanı 20-21 li yaşlarda baba parası yiyenler veyahut iş hayatına henüz tam olarak atılmamış kişilerde oluşanlardan olduğu için bunları demeleri gayet normal..

Çoğu yerde adam 600 liraya çok ağır ve tehlikeli işlerde çalışıyorlar mesala Fırın başında çalışan amele işciler,demir çelik fabrikasnıda çalışanlar falan filan yani bunları kolay kolay kimse yapamaz cesaret edemez ama mecbur kalınca yapıyorsunuz 600 liraya çalışıtırlar yani sizin gibi öyle 800 liradan başlatıp üç dört ay sonra işin durumuna göre maaşını yüksetlmezler Aksine aynı maaşla devam.. kuru maaş verirler ikramiye,özel hayat sigortası yok.

Ama sizin teklifleriniz gerçekten çok güzel bir teklif ama inan ki bizim bölgede iş arayan yok şu an heleki asansör,yürüyen merdiven olayında çalışmış biri olmadığı için yönlendiremiyorum maalesef.

Ben kendim carrefourda ilk çalıştığım zamanlar param 685 gibi bir ücretti daha sonra 750 ye çıktı bir kaç ay sonrada 774 yani bunlar Devletin asgari ücretin brütüne zam yaptığı için aynı bizim maaşlarada yansıyordu ama içinde yol parası katıldığı için maaşın o yüzden sana asgari ücret brüt üzerinden gösterilip veriliyordu bondroda zaten belli oluyordu Sigortayı yüksekten yatırıyordu.

Ama şartlaır iyi değildi Berbattı.. Ağır ve stresli bir işti market işi genelde öyledir ama tabiki sizin dediğniz işe benzemez orası temiz iştir yani söyliyeyim normalde o yol parası verilmeseydi o zaman maaşımız şu an ne kadar alıyorlar örneğin 830 Lira diyelim.. Bunun 150 lirasını kesersek 680 Gibi para kalıyor yani bu senin Normal maaşın.. Düşünün asgari gecim indirimi bile DAHİL değil. İntertek diye firmada işe başladım 660 liraya ve dedilerki yemek var servis var ama velakin İkramiye,sosyal yardımlar yok.

Düşünelim gerisini bizler ve sizler diyelim.. Herkes için diyorum.

O parayla yerlerde süründüm.. Üstüm başım tomtoz oluyordu tekstil işinde olduğum için bazen yerlerde bile ürün ayıkladığımda oluyordu neler çektim neler..

Yırtılan pantolonlarım,tişörtlerim oldu ama mecbur kullandık.

Bir kerede ilk iş deneyimim Tekstil firmasında oldu ve dayanamayark bir ay çalıştım Serseri yoğunluğundan ben çaktım istifayı.. Ama parayı ise yarım yamalak kesik kesik aldım.

Çok çok şükür şu an esenyurt belediyesindeyim.. Tabiki yaşadıkalrım artıkın mazide kalıyor..

İnan sizin tekliniz çok çok iyi şartlardan verilmiş zaten her türlü olanaklarınız var imkanlıarınız var zaten herşeyi açıkça söylemişsiniz söyleyecek bişi yok çünkü böyle bir teklif felan hayatımda görmedim duyduğum en çok 650 lira alarak günde 12 Saat köle gibi çalışanlardı.. Mesai desen Vermiyorlardı verselerde 50 Kağıtçığı öptürüyorladı adama.. Yani ayda 30-40 saat mesai yapmış olsandahi.. 100 lira bile yok yani o kadar düşünün.
    Tekstilde benim normal hesaplamaya göre 120 lira gibi almam gerekirken aldığım para 45 Ti gerisini düşünün.. Yaşayanlarda bilir tabiki Bu devirde neler döndüğünü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oğaziçi Üniversitesi Türkiye 7’ncisinden YGS dersleri verilir.
    Dereceli ODTÜ’lüden saati 50 liraya matematik-fizik-kimya.
    Galatasaray Üniversitesi ve Sion Üniversitesi diplomalıdan Fransızca.
    İTÜ’lüden sayısal.
    Türkiye 12’ncisinden sözel.
    Westminster Üniversitesi sertifikalı öğretmenden British English.
    TÜBİTAK masterli’den garantili, hızlandırılmış fizik, evlere gidilir.
    Maryland Üniversitesi mezunundan American English, işyerlerine gelinir.
    Sorbonne’ludan Fransızca.
    Devlet Konservatuarı ve Berklee mezunundan gitar-armoni dersleri.
    Yurtdışında masterli araştırma görevlisinden 25 saatte YGS.
    Yıldız Teknik’liden geometri.
    Boğaziçi’liden fizik...
    İTÜ’lüden biyoloji...
    ODTÜ’lüden kimya...
    *
    Küçük ilanları açın.
    Hepsi orda.
    *
    Çünkü, iş yok.
    Seçkin üniversitelerden mezun olan pırıl pırıl gençler, sigortayı zaten boşverdik, üç beş kuruş harçlık için adeta çırpınıyor.
    *
    Ve siz... Boğaziçi Üniversitesi’ne Türkiye 7’nciliğiyle girenden ders aldırıyorsunuz ki, çocuğunuz sınavı kazanıp, Boğaziçi’ne girsin ve işsiz
    kalıp evlere derse gitsin diye.
    *
    Netice?
    ODTÜ’de derece yapan süper zekayı evine getiriyorsun, çocuğunun beynini parlatsın diye, 50 lira... Neredeyse okuma yazma bile bilmeyen temizlikçiyi evine getiriyorsun, taşları parlatsın diye, 80 lira!
    *
    Vay efendim, dershaneleri kaldıracakmışsın da, eğitim meselesini halledecekmişin filan... Hikâye anlatma.
    *
    Kırık karneden çok...
    Kırık kalp var bu ülkede.

Sayende.

Yılmaz Özdil

Kalın yazan yerleri iyi okuyun lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bursa'da olsa hiç düşünmeden girerdim

+ İzmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

quote:

quote:

quote:

oğaziçi Üniversitesi Türkiye 7’ncisinden YGS dersleri verilir.
    Dereceli ODTÜ’lüden saati 50 liraya matematik-fizik-kimya.
    Galatasaray Üniversitesi ve Sion Üniversitesi diplomalıdan Fransızca.
    İTÜ’lüden sayısal.
    Türkiye 12’ncisinden sözel.
    Westminster Üniversitesi sertifikalı öğretmenden British English.
    TÜBİTAK masterli’den garantili, hızlandırılmış fizik, evlere gidilir.
    Maryland Üniversitesi mezunundan American English, işyerlerine gelinir.
    Sorbonne’ludan Fransızca.
    Devlet Konservatuarı ve Berklee mezunundan gitar-armoni dersleri.
    Yurtdışında masterli araştırma görevlisinden 25 saatte YGS.
    Yıldız Teknik’liden geometri.
    Boğaziçi’liden fizik...
    İTÜ’lüden biyoloji...
    ODTÜ’lüden kimya...
    *
    Küçük ilanları açın.
    Hepsi orda.
    *
    Çünkü, iş yok.
    Seçkin üniversitelerden mezun olan pırıl pırıl gençler, sigortayı zaten boşverdik, üç beş kuruş harçlık için adeta çırpınıyor.
    *
    Ve siz... Boğaziçi Üniversitesi’ne Türkiye 7’nciliğiyle girenden ders aldırıyorsunuz ki, çocuğunuz sınavı kazanıp, Boğaziçi’ne girsin ve işsiz
    kalıp evlere derse gitsin diye.
    *
    Netice?
    ODTÜ’de derece yapan süper zekayı evine getiriyorsun, çocuğunun beynini parlatsın diye, 50 lira... Neredeyse okuma yazma bile bilmeyen temizlikçiyi evine getiriyorsun, taşları parlatsın diye, 80 lira!
    *
    Vay efendim, dershaneleri kaldıracakmışsın da, eğitim meselesini halledecekmişin filan... Hikâye anlatma.
    *
    Kırık karneden çok...
    Kırık kalp var bu ülkede.

Sayende.

Yılmaz Özdil

Kalın yazan yerleri iyi okuyun lütfen.

Böyle bir saçmalık olmaz.Özel ders vermek gayet kazançlı bir iştir.O eve gelen temizlikçi günlük 80 lira alırken , özel ders veren hoca saat başı en az 80 alır (200 alanlar bile bulmak zor değil).

• Bakın gençler , yaşım 28 ve kendi imkanlarımla dil öğrenmeye çalışıyorum. Geçen sene bodrumda iş aramaya gittim. Kapı kapı gurur yapmadan iş aradım. Yaşımdan dolayı herkes önyargılı davrandı çünkü restoranda çalışmak çok çok ağır iş, emin olun burada 100 kişiden 2 tanesi kaldırabilir. günde 13-14 saat ayaktasın boş toplama sipariş stresi , beni gören işveren hemen aklından " buna hayatta söz geçiremeyiz" diyorlardı kendi kendine , bende resmen her işi yaparım diyordum . Çünkü tek bir amacım vardı dil öğrenmek. Neyse 4. gün sonunda artık bodrumdan Fethiyeye dönecektim umudum kalmamamıştı. İş arıyorum ama kimseye ingilizce biliyorum garsonluk yaptım diyemiyorum düşünün 15 yaşında çocuğun işini yapmayı göze almıştım. Çnkü dil öğrenmek için iki yolum vardı ya yurtdışı yada turistik yerde çalışmak. Neyse son gün gümbete gittim. daha önce önünden geçip uğramadığım otele uğradım. İçeri girdim vs. elemanlara böyle böyle iş arıyorum vs. dedim. Adamlar aban şöyle bir baktı "sen mi?" der gibi çünkü dış görnüşüm hiç ezilecek bir adam gibi değildi iki gün sonra kaçar gibi düşündüler. Sonra müdürün yanına gittim. Adamda aslında bizde plaja eleman arıyorduk dedi. Adamın bana sıcak bakmasının nedeni fiziğimdi aslında hani güvenlik muhabbeti gibi , ben dedim amacım bu , adama kesinlik abi ne para vereceksin diye bile sormadım çünkü millet bunun için para veriyor. Düşünün plajdayım bana bir allahın kulu karışmıyor neden bu kızla konuşuyorsun vs. diye , neyse adam dedi 15 gün deneyelim seni ondan sonra sezon sonuna kadar çalıştım. Hem de 700 tl ye adam 500 veriyorum dese yine çalışırdım. Şimdi adamı arayıp Allah razı olsun diyorum. Arabasını dahi yıkadım hiç utanmıyorum. Gümbette çevre arkadaş kazandım. Şu an gitsem işim hazır ama bu sene antalyadan çağırıyorlar. Demek istediğim, adam sizin çalışmanızı görmeden size direk yüksek maaş vermesi mümkün değil , siz hakedin vermezse o zaman az dersiniz. Adam nerden bilsin belki 2 ay çalışıp bırakacaksınız? Herkesin hesabı şu ev kirası bu vs. ama TR şartlarıda bu yeminle çalıştığım şirkette 4 sene zam almadan çalışıyorum. Bu yaz son işi bırakıyorum..

• Vasıfsız bir eleman, hem de bir meslek öğrenecek ise, bu maaş ne yazık ki Türkie şartlarında normal.

Genç arkadaşlar için söylüyorum, ilerideki iş hayatınız için idealleriniz olabilir, ama eğitim hayatınızda bir vasıf kazanamadıysanız, ki bu fiziksel de olur, beyinsel de, başlangıçta alacağınız maaş bu civarda olacaktır.

İş beğenmeyen tembel bir toplum olduk çıktık. Fabrikalarda belki de bir mühendisten fazla maaş alan teknikerler, ustalar vardır. Ama yerlerine yeni elemanlar yetişmiyor, çünkü kimse zor iş yapma istemiyor, ilkokul mezunu bile masabaşı iş arıyor, bulamayınca da, "işsizlik var" diye kendio avutuyor. Halbuki iş var, ama beğenen yok.

Yanlış anlamayın, maaşların düşük olduğunun ve geçimin zor olduğunun farkındayım, ama bir yerden başlamak, bir şeyler öğrenmek, kendini geliştirmek lazım.
    Zaten mesleğinizde gerçekten usta olduktan sonra para da gelir.

• bu işin nerede olduğunu yazmamışsınız ayrıca çalışma şartları nedir?
  • Vallaha önceki sayfada dedim tehlikeli iş diye ama böyle imkanlara sahip iş bulmak zor.İş öğretiyorlarsa gerçekten iyi.Okul mokul olmasa yaşımda biraz küçük olsa başvururdum.
    Üniversite falan boş.Forumun ergenleri üniversite bitirince 5 bin lira alacağını sanıyor sadece gülerim buna.Ben muhasebe işi öğrenmek için ayda 300 liraya it gibi çalışmıştım ki doğru düzgün öğretmediler ve 7 ay sonra çıktım.Okul mokul okurken iyi ama işe girerken adamın işine yaramayacaksan sana iyi maaş vermez.Ben olsam bende vermem.İşime yaramadıktan sonra odtü mezunu olsa neye yarar?
    Vallaha şu havalı okulları bitirin iş hayatına girip biraz ezilin sonra burada mesaj atın.
  • Üniversite olayına yukarıda arkadaşlar bahsetmiş birazda ben değinmek istiyorum. Türkiye şartlarında iyi bir üniversite bitirince hemen iş bulacağını sanan hayalperest arkadaşlar devir artık bilgi devri değil malesef o zamanlar 2000'lerden sonra bitti. Devir bilgiyi doğru ve yerinde kullanma,aktarma devri onun içindir ki diplomalar çoğu kurumda olması gereken bir kağıttan başka bir işe yaramıyor. Bilmiyorum o atıp tutanlar evinden çıkıp iş görüşmelerine gitti mi??? En basitinden orada bile okuldan daha önemli olan iş tecrübesi faktörünü olduğunu göreceklerdir. Bunlara sağlık gibi iş açığı çok meslek gruplarını ve torpili olan kişileri koymak doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 29 Mart 2012; 22:44:39 >
  • Belirtmeden geçemem: eğer konuyu açan kişi "full donanımlı, bilmem kaç yıl deneyimli arıyoruz" deseydi o zaman buradaki her yorum köküne kadar haklı olurdu. Ama benim orada gördüğüm şey; vasıfsız elemanı yetiştireceğiz, üstüne 800 tl net, yol, ssk vs. 2 yıllık üniversite bile kazanamamış ya da kazanıpta bitirememiş, okumamış lise mezunu adam burada 2 yılını geçirdikten sonra çıksa eminim ki başka yerde gerçek anlamda dolgun maaşla iş bulacaktır. Çünkü "donanımlı" olacaktır.

Neyse.

@erkan17; burayı boşverip elemanonline.com a ilan açın, detaylarıda aynen yazın. Daha çabuk sonuç alacağınıza eminim.

Son olarak, yaklaşık 35 yaşında olan komşum ilkokul mezunu. Bilgisayarın mausunu bile zor kullanan biri. Ve bu adam zamanında çıraklık vs. derken şu anda geliri rahat 4000'in üzerinde. Kaç kez yurtdışına çalışmaya gitti, iş değiştirdi ( o da tanıdığımız süre içerisinde).

No Vasıf No Güven

• Bazı yorumlar geçekten çok saçma.Adama iş bilene 800 tl verse hadi diyeceğim tamamda 800 tl yetiştirilmek için veriliyor.Zaten adam işi öğrendimi başka firmalarda daha yüksek paraya çalışır bikere adamın işi olur o para kazanacağı meslek helal olsun valla iş bilmeyenleri yetiştirlikmek üzere işe almak bence çok iyi birşey.Tabi dediğiniz gibi yaparsanız yani iş öğretirseniz ki bazıları bunun için para veriyor
  • 2 yıllık mezunuyum kendi mesleğimi yapamıyorum,heryer en az 5 yıl deneyim istiyor,kimse fırsat vermezse deneyimi nerde yapayım ben,bi de askerlik olayı var tabi.Askerliği yapmayınca işe almıyorlar,askerliği yapıp gelsen bu sefer de askerliğini yapmış daha iş bilmiyor diye işe almıyolar yerim böyle düzeni ya ne saçma iştir bu.Evet işsizlik var bu memlekette kendi mesleğimi yapamıyorum,fırsat vermiyorlar,şimdi başladım vasıfsız eleman olarak ilanlardan iş aramaya.İlgilenen arkadaşlar için iyi bi fırsat olabilir,keşke bana da kendi mesleğimle ilgili böyle bi teklif gelse illa ki işi öğrendikçe maaş artar diye düşünüyorum,burda olmazsa başka yerde
  • Hocam inanın sizi çok iyi anlıyorum,memlekette düzgün iş yapacak adam yok,her şeye de burun kıvırıyorlar.İnanır mısınız bilmem ama,başımdan şöyle bir olay geçti,Bir elemanımız oturduğumuz semtte oturuyordu her sabah babam işe giderken o adamı da alırdı, ki aldığı saat sabah 9.30 10.00 . Bir gün sabah 10 civarı babamla elemanı beklemeye başladık,babam adamı aradı azarladı filan nerdesin diye,adam 10.30'da geldi. Ki bu adamın sabah 8,en geç 8.30'da iş başında olması gerekirken,adamı biz(patronu)saat 10 da alıyoruz,adam 10.30 da geliyor daha arabanın yanına.Ve arabaya bindiğinde dediği laf şu;Abi bugün alacağı vereceği halledelim,sen yoluna ben yoluma.İş yerine vardığımızda babamın haberi olmadan güzelce okşadım tabi ama yine hırsımı alamadım şerefsizden.Millet rahat iş ortamı,iş imkanı bulmuş,halen artislik peşinde.Ki bu adamın da maaşı 1100 TL+ssk+yol zaten bizle gidip geliyordu+yemek+sosyal yardımlar vs. içinde her şeyi vardı.Bazen de sırf yürüyerek gitmesinler diye akşamları şirket araçlarını verirdi babam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 30 Mart 2012; 11:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

ÇIRAKSIN Öğrenip USTA Olabilirsin , 800TL İle Başla 5000tl Kadar Yolun olacak , İşi Öğrenebileceksin ilerletebileceksin...

SENi Kötülemiyorum eyvallah yaptıgın iyi birşey kötü değil ,Ama Bu Vaadlerle Bu İş Herkez Planlı Programlı 2-3 Yıl Sonra Kesin Olacağı Olamaz Deseniz 3 Yıl Sonra KESİN 2500TL İle Çalışacan Sürekli o zaman tamam ama tahmini birşeyler olmuyor işte..
    800TL İle Başlar Olur Yada Olmaz Olmadı 800TL İle Bir Zamanlar Çalıştıgı ile kalır ve o zamanlar karanlık dönem olur adam akıllı 1200-1400TL Verseniz hadi neysede 800TL nedir KAPİTALİZM Düzen , Asgari Ücret 500TL Olsa Allah bilir 500TL Yazarsınız hatta 800TL verdiğinize yakınıyorsunuzdur , Bir Zamanlarki Kapitalizm Yemek Sektör Düzeni Aynen ELEMAN Burgerking vs Çalışır 650TL İle 1-2 Yıl Sonra Mutfak Şefi , Mağaza Müdür Yardımcısı , Müdür , CİO tabi bunların hiçbiri olmaz iştende çıkamaz piyasadan uzaklaşır korkar köle hayata merhaba

Sen olayı anlamadın galiba hala.
    Kimse vasıfsız, hiçbirşey bilmeyen elemana 1500 lira vermez.
    Sadece işi izleyen bi adama 1500 lira verecek kadar büyük bir şirket yok Türkiye'de.
    Adamın 800 lira lafından sonra okumuyorsunuz sanırım.
    800 lira bizim şirkette denilen staj parasıdır.
    Biz işe aldıklarımızı 2 ay eğitiriz ve üstüne yemeğini yol parasını + olarakta 900 lira maaş veririz.
    2 ay sonra oturur konuşur, ne öğrendiğini ne yapabileceğini söyleriz.
    Sonra şirketin şartlarına göre, 1250,1500,1750,verimli bi elemansa 1500+ şirket arabasını altına veririz.
    Bu şler böyledir.
    Özel şirkette kimse kimseye ilk başta 1500 maaşla gel çalış demez, lise ilkokul mezunu vasıfsız elemana.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.