Şimdi Ara

Elektroşok cihazı işe yarıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün kuzenimde gördüm ve yürüttüm 500.000 volt diyor hiç kullanan oldumu bu aletlerden? Durdurma gücü nasıl? Sadece canmı yakıyor yoksa deviriyormu adamı?

• 500.000 voltmu
  • 500.000 voltsa ve devirir ne canını yakar o adamı kömür eder.
  • hafif iç gıdıklaması yapar bence bu alet
  • 500.000 Volt adamı kömüre falan çevirmez çünkü amperi çok düşük. 0.1 seviyesinde mi ne amper değeri, o yüzden kömür olma gibi bir ihtimal yok. Vücudunda ne kadar kas varsa dokundurduğun an hepsine kıramp giriyor ve anında yere yığılıyosun hiçbir tarafın tutmuyor bi 5-10 dk. En iyi savunma silahı bence...
  • yıl olmuş 2012 volt la amperi karıştıranlar var nikola teslanın kemikleri sızlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞE YARIYOR MU???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kömür etmesin önemli olan devirsin saldıramaz hale getirsin tabi aletler fossa iç gıdıklarsa karşı tarafı daha çok kızdırmaktna başka işe yaramaz :)

Varmı tecrübesi olan
  • upupup
  • Hiç bir şey yapmıyor. Sadece karşındakini daha fazla sinirlendirip daha çok dayak yemene sebep olur. Öyle filmlerdeki gibi adamı yere yatırıp kıvrandırmıyor. O şekilde olanların satışı yasak.
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youareowned -- 16 Mayıs 2012; 23:22:07 >
  • biber gazı daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

biber gazı daha iyi
    ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youareowned -- 16 Mayıs 2012; 23:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youareowned

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

biber gazı daha iyi

Onuda kullanmak çok abest ne bileyim kız gibi bir durum vaziyet :)

Sen de hem hiç yorulmamak hem de erkeklikten ödün vermemek istiyosun Ağız burun girişeceksin o zaman.
  • en iyi silah yumruktur atmasını bildikten sonra bune lan şiir gibi konuştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.