Şimdi Ara

ilaçlar işe yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana yoğun kaygı bozukluğu depresyon ve okb sebebiyle 2.5 mg rexapin yanına cipralex başlandı ancak 10 mg a cıkardıktan sonra ilaç iyi geleceğine beni ağlatmaya başladı daha çok ağlatıyor kotu hissettiriyor suan depresyonun dibindeyim daha once cymbalta solian bırakıp acillik oldum aylarca bir kırılma yasadım aileme o kadar cok kötü sey yasattım ki artık onlar da benimle iletişimi kesti kesiyor o dönem de ağlamalar hiç bitmedi yüzüm tanınmaz hale gelmişti suan da benzer şekilde ağlamalar başladı istemsiz düşünceler kaygı. ilaç çekilmesi diye çok düşündüm cymbalta yı sonra anlam veremedim sokakta depersonalizasyon derealizasyon gibi durumlar yaşadım o dönem ilaç bırakmaktan kaynaklı. suan yine aynıları olmasa da benzer bir durum oluyor isin aslı bunları anlatacagım kimse kalmadı ailem el çekti dostum arkadaşım yok ilaçlar dısında nasıl bir yardım alabilirim bilmiyorum ama cok fazla travma birikti resmen yasadıgım yasattıgım cogu seyin izini bedenimde ailemde yüzümde görüyorum artık kötü birisi oldugumu düsünmeye basladım hayatım anlamsızlaşıyor giderek intihar duygularım oluyor 1 senede saçlarımın cogu döküldü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yatılı klınıkte kalın bence
  • Usta öncelikle tedavi sürecini bilmek gerekli.

Her bünyenin ihtiyacı olan kimyasal ve dozajı farklı. Doktorlar da genelde deneme yanılma yaparak buluyor. Iyi sayılabilecek bir psikiyatristle bu işin rayına oturması yaklaşık 1 sene alır. Maddi imkanınınız varsa özel ve övülen bir psikiyatriste gidin, pahalı olmak zorunda değil. Seanslar dışında kendisini aradığınızda veya mesaj attığınızda (bence mesaj atmak daha uygun olur) cevap verip ilaçlar hakkında anlık tavsiyelerde bulunabilmesi önemli.
  • Ilac sanayisi çöptür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suan gittigim bir uzman doktor var o cipralexi 15 mg denememi söyledi suan 10 mg alıyorum. ancak mesaj veya telefonla ulaşmak zor. yakında erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde psikoterapi başlanacak. aramalarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Uygun dozajı bulmak için daha rahat bir yöntem gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.