Şimdi Ara

elektronik ve haberleşme çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koü ehb düşünüyorum. gerçekten çok mu zor? okulu zamanında bitirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 15 Ağustos 2021; 22:35:37 >

• her şeyi kısaltmayın ya anlamıyoz :/

• elektronik ve haberleşme müh.

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

onu düşündüm de ehm diye biliyordum  

• ben de ayar oluyorum ehb diye kısaltılmasına. neden ikinci kelimenin 3. harfini kısaltmaya koyarsın ki.

• makina kadar ününü duymadım.

• Harbi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga kafa kalmadı valla. 20 yaşındayım zaten. 1 sene daha kaybetmeye tahamüllüm yok. 1 sene mezunlukta 1 sene hazırlıkta vakit kaybettim zaten

• Abim ee okuyor ama arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla öyle çokta zor değil.Günlük derse baksan her halükarda kalmazsınız bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7

Abim ee okuyor ama arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla öyle çokta zor değil.Günlük derse baksan her halükarda kalmazsınız bence

ee'den daha zor diyorlar. daha da derine iniliyormuş sanırım

• Ben bizim Çankaya Üniversitesinde EHB okuyan birinden duyduğum kadarıyla dersler zormuş ve lab dersleri de ağırmış.

Teorik ders olarak da Matematik ve fizik ağırlıklıymış.

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Aynen daha spesifik ama makine kadar da zor değildir.Ben sanmıyorum sıkıntı olacağını.
    Hocam bu sene hamilton yine alır mı ? Ne diyorsunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bölüme girmeden önce şöyle zor böyle zor diyenleri dinleyip gözünüzde büyütmeyin.

Bir zorluğu var ama 6-7 senelik adamlar 3-4 ayda bir üniversitede okuduğunu hatırlayanlar adamlar. Finallerden önce kasınca dersi geçersiniz, düzenli çalışan 3.5 yapıyor zaten.

• hangi okulda okuyorlar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.