koü ehb düşünüyorum. gerçekten çok mu zor? okulu zamanında bitirmek istiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 15 Ağustos 2021; 22:35:37 > |
elektronik ve haberleşme çok mu zor?

-
-
her şeyi kısaltmayın ya anlamıyoz :/
-
elektronik ve haberleşme müh.
-
onu düşündüm de ehm diye biliyordum
-
ben de ayar oluyorum ehb diye kısaltılmasına. neden ikinci kelimenin 3. harfini kısaltmaya koyarsın ki.
-
makina kadar ününü duymadım.
-
Harbi mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga kafa kalmadı valla. 20 yaşındayım zaten. 1 sene daha kaybetmeye tahamüllüm yok. 1 sene mezunlukta 1 sene hazırlıkta vakit kaybettim zaten
-
Abim ee okuyor ama arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla öyle çokta zor değil.Günlük derse baksan her halükarda kalmazsınız bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7
Abim ee okuyor ama arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla öyle çokta zor değil.Günlük derse baksan her halükarda kalmazsınız benceee'den daha zor diyorlar. daha da derine iniliyormuş sanırım
-
Ben bizim Çankaya Üniversitesinde EHB okuyan birinden duyduğum kadarıyla dersler zormuş ve lab dersleri de ağırmış.
Teorik ders olarak da Matematik ve fizik ağırlıklıymış.
-
Aynen daha spesifik ama makine kadar da zor değildir.Ben sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Hocam bu sene hamilton yine alır mı ? Ne diyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bölüme girmeden önce şöyle zor böyle zor diyenleri dinleyip gözünüzde büyütmeyin.
Bir zorluğu var ama 6-7 senelik adamlar 3-4 ayda bir üniversitede okuduğunu hatırlayanlar adamlar. Finallerden önce kasınca dersi geçersiniz, düzenli çalışan 3.5 yapıyor zaten.
-
hangi okulda okuyorlar?
En Beğenilen Yanıtlar

ben de ayar oluyorum ehb diye kısaltılmasına. neden ikinci kelimenin 3. harfini kısaltmaya koyarsın ki. |
Bölüme girmeden önce şöyle zor böyle zor diyenleri dinleyip gözünüzde büyütmeyin. Bir zorluğu var ama 6-7 senelik adamlar 3-4 ayda bir üniversitede okuduğunu hatırlayanlar adamlar. Finallerden önce kasınca dersi geçersiniz, düzenli çalışan 3.5 yapıyor zaten. |
Benzer içerikler
- 3d yayınları tyt türkçe simülasyon denemeleri cevap anahtarı
- 100 tyt 60 ayt kaç bin
- eyüp b ekşi
- ayt fizik kaç günde biter
- diş hekimi maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X