Şimdi Ara

Elektronik sigara yakalattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 ay önce kadar pansiyonda yatarken hocalar arama yaptı ve benim elektroniği şarjdayken yakaladı. İlk başta verir zannettim sabah oldu hoca kahvaltıdayken alet odada masanın üstünde duruyordu. Eğer alırsam anlarlar ve disiplin yerim diye düşünüyordum (keşke alsaydım). Sonra hocanın vermesini bekliyodum ve hem vermedi hemde 1 ay önce disiplin yedim. Çok sinirlendim ve ailemide aramadılar, eğer babamı arasalardı babam alırdı zaten elektroniği. O günden sonra haber alamadım bazıları müdür y. sının odasında gördüğünü bazılarıda memurun odasında olduğunu söyledi. 1 saat öncede okul açıktı ve bende yurttan çıkıp okula geçtim bütün idari odalar açıktı. Önce memurun odasına baktım bişey bulamadım müdür y. Odasındada yoktu müdürün odasındada yoktu zaten yakalanan sigara vb şeyler yardımcının odasında bulunurdu. Sonra tekrar memurun odasına gittim ve heryeri tekrar tekrar didik didik aradım en sonunda sinirlendim ve yakalanan telefonların toplandığı dolabı patlattım. Ama kilit yeri çok aşınmadı memurda zaten saf eğer dikkat etmezse anlamaz. Eğer anlarlarsa kameradan bakarak bulurlar ve okul malına zarardan izinsiz idari odaya girmekten disiplin yerim. Ne yapmalıyım babamı arasam bile disiplin kurulunun aleti verceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke hayatta şu tarz dertlerim olsaydı sadece..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.