Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.157
Cevap
235
Favori
538.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pico ve melo3 ile basladigim elektronik sigara dünyasına artık üst model ile devam etmek istiyorum kit önermeyin atomizerlerimi kendim sarmak istiyorum bana bir dl birde mtl ato onerin benim icin iki husus cok önemli akıtma yapmaması ve kolay sarılabilmesi birde cift pilli şık ve ergonomik bir mod istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GlaDiAaToR kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda cevap var hocam konuyu inceleyin.
  • Vaporesso Revenger alacağım fakat Mavi yada Kırmızı renk arasında kararsızım.İki rengide yakından görenler sizce hangi renk daha şık duruyor ?
  • Selamlar @Akgonul,

Ben Siyah rengini aldım vapo revenger'ın mavi rengi içimde kaldı :)
  • akgonul kullanıcısına yanıt
    ben kırmızı aldım gayet memnunum fakat likit canavarı, hemen bitiyor yav anlamadım
  • Arkadaşlar ben elektronik sigaraya yeni başlayacağım hangi marka model nereden alayım ne kadar para gider ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

ben kırmızı aldım gayet memnunum fakat likit canavarı, hemen bitiyor yav anlamadım

Hangi coili kullanıyosunuz üzerindekini mi ? Watt yüksek olunca likit çabuk biter çift pilli cihazlarda.Tabi sizin içim sıklığınızada bağlı.Yedek gelen coilin Watt kullanım değerleri daha düşük.Onunla buharladığınızda daha az likit tüketmesi lazım.
  • seablack2 S kullanıcısına yanıt
    Selam hocam bende kırmızı ve mavi arasında kaldım.Mavi alıcam sanırım
  • Hocam çift sarımlı atomizer almak istersen sende ki tek pilli modla kendini tehlikeye atmış olursun. Yoksa her cihazda 80w aynı değil diye bir şey yok. Tek sarımlı bir ato al seni götürür bir sıkıntı da çıkmaz.
  • dual deck (çift sarım dedikleri) veya single deck (tek sarım) atomizerler vardır. sigarayı bırakmak için elektronik aygıt vasıtasıyla nikotin bağımlılığını disipline etmek isteyen, bu korkunç alışkanlığı bırakmak isteyen için bir önemi yoktur. 100 liralarda bir pico mod ile 70-100 lira arası bir atomizer sizin işinizi görmenize rahatça yeter. gerisi işin artistliğine kaçmaktır.
  • Selamlar beyler, bende 6 aydır kullanıyorum, gayet memnunum, likitlerimi kendim yapıyorum, cihazım Tesla 3 invader + Ammit Dual V2.
  • akgonul kullanıcısına yanıt
    aynen hocam gt8 üzerindeki coilde baya yiyor, gt4 ü taktım biraz daha az yiyor ama sanki çok da fark etmedi gibi :)
  • Hocam dönüşünüz için cok teşekkür ederim. Sigara içimi ciğer içimi tarzı şeyler okumuştum bi' forumda. Sigara içimi için ayrı bir aparat mi satın almak gerekiyor sizce? Selamlar
  • Merhaba arkadaşlar MTL ile başlamayı düşünüyorum.
    Günlük 1 paket winston yetmiyor bazen
    18 yıldır iciyoruz malasef.

1. pico + nautilus 2 yerine zelos 50w kit(nautilus 2 kitte mevcut) mantıklı olur mu ?

2.Hazır coil seçimini (eleaf 5 li 50 tl filan) mod için mi yoksa nautilus 2 için mi yapıyıyoruz yeni yeni ogreniyorum kusura bakmayın atomizer icin seciyoruz sanirim.eleaf hazir coil nautilus2 ye uygun mu onuda bilmiyorum.eğer öyle ise modumu yarın birgün kafama eser ayda yılda ciğer çekimi de yaparım belki nargile gibi takılırım eş dostla, modda şık ve sorunsuz gibi diye Revenger+ nautilus2 seçimine ne dersiniz.

Mtl içime hazır coil ile başlamak icin nautilus2 dışında seçenek yok sanırım.öğrendikten ve esigarayı ateşlinin yerine koyabildikten sonra pamuk tel işine gireceğim bir atomizer daha almayı planlıyorum.
    Mtl için yüksek wattlara ihtiyacimiz yok farkindayım ama modun kalitesi şıklığı ve sorun çıkarmaması için
    Revenger+ nautilus2 + ilerde troy vb.i sarmaya uygun bir atomizer mantık dışı mı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 13 Eylül 2017; 11:42:50 >
  • Selam arkadaşlar.. smok al85 kit aldım üstünde tfv8 baby atomizer var fakat tam likit canavarı. evde sarım yapmak istiyoruz bunun için al85e uyumlu atomizer önerisine ihtiyacımız var.
    bir de evde likit için nbase ve aroma için marka oneriniz olursa çok sevinirim.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar

Bilindiği üzere Elektronik sigara adlı konu ForumDonanımHaber bünyesinde açılmış olan bir konu olup üyelerimizin elektronik sigara ve ekipmanları ve sarf malzemeleri hakkında bilgilerini,tecrübelerini ve deneyimlerini paylaştığı bir konu başlığıdır.Bu konu içersinde mesaj ya da mesajlarda forum ya da forum sitelerinin reklamını yapmak Forum kuralları gereği yasaktır.Aynı zamanda konu içersinde satışınıda yapmak yasaktır.Konuda halen forum ya da forum siteleri reklamı yapan ve buradaki bilgi akışından faydalanıp maddi menfaat sağlayan (Satış yapan) üyelerimize gerekli yaptırımlar uygulanıcaktır.Bu tarz yaptırımlarla karşılaşmamak adına ve Bu konunun sürekli kalabilmesi açısından bu kuralları ihlal etmemenizi rica ediyorum.
    İyi forumlar.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128882151
  • Selam Arkadalar,

Sigara kullanıcsıyım ben de.Bu aletler onu bırakmakta yardımcı olur diye düşünüyorum.

İnanın harici/dahili pil vs umrumda değil. Bana uygun olabilecek bir cihaz arıyorum.O kadar fazla seçenek var ki kafam karıştı. 250-300 TL bir kite veremem(daha yedek coili var bu işin). Bana fiyatı uygun f/p ürünü lazım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • elinizdeki atomizerin rba (sarılabilir diyelim) kitini alıp , ekstra atomizer almanıza gerek kalmadan sarabilirsiniz. nbase için google da keyf, alev kimya diye arama yapın. aroma için de Club Der Dampfer öneririm.
  • zyperX kullanıcısına yanıt
    nautilus 2 başlangıç için iyi seçim. coiller nautilus atomizer için, mod için değil. ve mod fark etmez. istediğinizi alabilirsiniz. dandik , sahte olmasın yeter.
  • Ramses R kullanıcısına yanıt
    pico kit çeşitli ortamlarda 125-150 lira arasıdır. size en uygun seçenek olarak görünüyor. pil sony vtc5 ler 20-25 lira arası.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.