Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
538.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayan birisi için sarım gerektiren atomizerler - youtube da türkçe videolarında kalkmasıyla - iyi bir başlangıç yaptırmayıp korkutabilir. (+tel, pamuk, sarım aleti vb. almak da gerek) Tfv8, tfv12 vb. hazır coil de kullansa dillere destan likit tüketimi performansı ile kara kara düşündürtebilir. Pico kit le gelen hazır coilli melo başlangıçta yeterli olur, sonra ki süreçte çift pilli bir mod alınırsa - yedek cihaz veya yazlık mod denilen şortun cebinde vs.de kullanılır.(Olmadı daha geniş atolar kullanmak veya ısınan ato için de basit bir heatsink takılabilir pico ya.) Likit olarak da ciğer çekimine yönelik max. 0,6mg lik nbase kullanılabilir (çok sade gelirse üstüne aroma veya bilindik aromalı likitlerden ilave edilmesi zor değil. Vücut istediği nikotini aldığında tatmin olur, aroma olacaksa (ki orijinal ve kendi şişesinde olmalı, dolum vs. değil) sadece içim zevkine yönelik. Satılan nbaselerin nikotin miktarı üzerinde yazandan farklı veya genellikle düşük olabilir. Bu yüzden +0.3 üstünü düşünmenizde fayda var. Ya da nbase i yüksek alıp vg pg ile seyrelterek bulunması gerekir. 0.6mg almanya dan gelen bir likit çarparken, buradan aldığınız 0.6mg etki etmeyebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    eksik bilgi olmasın. yazdığınız tüm bilgiler ciğer çekimi cihazlar için. sağlık için mtl tercih edilse daha iyi olur. mtl için ise mod fark etmez. (mekanik modları şahsen önermem.) atomizer olarak ise gus phenomenon, k6, firebird vb . (araştırın , daha çok sarım yapılabilen mtl atomizer var.) öneriririm. daha az likit tüketir, bıraktığınız ateşli ürüne yakın tad ve doyum alırsınız.
  • selamlar bende bir elektronik sigara almak istiyorum, günde 1 paket sigara içiyorum. sormak istediğim sigara tadını alabileceğim şekilde bir ürün olmalı ve içindeki tütün miktarını azaltarak sigarayı bırakmak istiyorum.
    Smok Al85 modelini instagramda buharshop diye biri 240tl ye veriyor. Pek araştırmadım ama başlayan biri için ne önerirsiniz ve nereden almalıyım. 300TL bütçem var.
  • Quesary kullanıcısına yanıt
    faceten falan cok daha ucuza bulabilirisniz ancak al85 gibi baslangic setlerinin bir cogu ciger cekimdir . Beni ciger cekim tatmin etmedi aldigimin 3. gunu sattim atoyu. Mtl yani sigara icimi ile sigara cok daha kolay birakilir ve likit tuketiminiz cok daha az olur. Yeniyim tel sarmam derseniz (2 gunde alisirsiniz cok kolay) nautilus 2 atomizerini oneririm. Tel sararim derseniz ben troya S kullaniyorum gayet memnunum :) mod olarak al85-pico baslangic seviyesi ve mtl icin gayet guzel modlardir dna lara falan bulasmaa hic gerek yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam cevap için ama daha çok kafam karıştı :) , tel falan sarınca daha mı iyi oluyor.
    al85 gibi bir model alıp extra bir atomizer mı alayım önderdiğin bu şekilde mi.
  • Yeni başlayan biri doldurayım likiti içeyim gitsin kafasında.
    Başlangıç için hazır coil iyidir, ki diğer sarımlı atoların değişik sarım ve pamuklama karakteristiğini iyi araştırıp kendine göre buhar sıcaklığını /aroma yoğunluğunu / akıtma problemi olmadan kullanmayı vs. bulması gerekir. Mtl olacaksa hazır coil olarak nautilus un methide çok yapılır bilindiği üzere. Ben de mtl olarak expromizer var ve sızdırır yanlış pamuklama da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quesary

teşekkürler hocam cevap için ama daha çok kafam karıştı :) , tel falan sarınca daha mı iyi oluyor.
    al85 gibi bir model alıp extra bir atomizer mı alayım önderdiğin bu şekilde mi.

al85 i kit halinde alırsanız tfv8 baby için RBA coil alarak kendiniz tel sarıp pamuklayıp kullanabilirsiniz.
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 mg nikotinli oluyor benim likitler. Gayet kesiyor. Cihazın iyi olursa, aramazsın bile. Denemeden bilemezsin tabi. Ama cihazı almadan buraya da yazın fikir alışverişinde bulunalım.

• BD911 kullanıcısına yanıt
    gerekirse facebook gruplara falan bakın. ijust s için çok para istemişler sizden. 150 lira falan yanlış hatırlamıyorsam. coil için ise, her birinden birer tane alıp, deneyip size uyanı bulabilirsiniz.
    bu aletin sık değişen parçasının adı coil'dir. 5 li paketi genelde 50-70 lira civarında satılır. her bir coil 10-20 gün kullanılabilir. tel sarımı yapılabilen deck'e sahip atomizerlerde ise cu coil'i siz kendiniz yaparsınız. özel teli ve pamuğu temin edip (1 yıllık tel ve pamuğun maliyeti 50-70 lirayı bulmaz.) basitçe sarıp (videolar falan vardı, bir araştırırsınız) yaparsanız 5 tanesinin, bırakın 50 lirayı 5 lira maliyeti olmaz. 1 lira belki olur.
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Hocam son kararımı verdim pico modelini almaya karar verdim başlangıç için iyi bir model olduğunu düşünüyorum çevredekiler de bunu al diye baskı kuruyor memnun kalırsın diyorlar, istanbul'da yenibosna da bir satıcı buldum ondan alacağım 170 TL diyor pazarlıksız @Quesary arkadaş ile irtibat halindeyiz ürün orjinal ise kendisine de tavsiye edeceğim şu anda pm'leşiyoruz

• Istick pico aldım hocam webde baktığımda 310-350 civarı fiyat veriyorlardı, iki likit cihaz pil 240 a geldi. Gruplar falan yazılmış genelde ama güvenemedim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıya yazmıştım, yanında bir de likit aldım idareten joyetech marka ama çok samardı çikolatalı bir şey..

Kesin seversin diyeceğiniz likit önerileri var mıdır? Normalde Winston Light içiyordum.
  • Arkadaslar,

Target pro onerirmisiniz?

Sigara içimi hangi modu onerirsiniz?

Tesekkurler

hem cihazı hem likiti netten orijinallik kontrolüne sokun. pico mod ateşleme tuşuna 20 kez ardarda basınca versiyon no göstermeli. 1.0 veya 1.3 gibi. daha sonra nbase ve arzu ederseniz aroma alıp temiz temiz kendi likitinizi yaparsınız. likt olarak şimdilik efkar hayat, tiryaki, silahlı kuvvetler öneririm. sigara tadını aratmaz. google dan bakabilirsiniz.
  • Byone kullanıcısına yanıt
    sigara içimi atomizer kaynaklıdır. mod her türlü aynı mod aslında. sadece ciğerciler 60 watt üstü güçlü modlara ihtiyaç duyar. mtl ci için fark etmez. nautilus 2 atomizer sizin tüm sorunlarınızı çözer. tabi daha sonra sarıma girerseniz başka atolar gerekecektir. şimdilik hazır coilli nautilus iyidir.
  • Sağ olun hocam 20 kere bastım ver. 1.0 çıktı.
    pil konusu da çok önemli. nette bir çok orijinal-çakma karşılaştırması var. bence iyice inceleyin. en kötü ihtimal vtc5 20 lira civarı zaten.
  • Bilgi icin tesekkur ederim hocam

Merhaba , kit ilarak da alabilirsiniz ancak ben pico-al85 gibi ciger cekim ile uzun sureli tiryakilerin birakabilecegini dusunmuyorum , sigaraya yakin bir hissiyati yok narhile gibi iciyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.