Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o coil üzerindeki önerileri pek takmayın. arkadaşın dediğine uyun.
  • 15 senedir içiyordum ateşliyi gününe göre değişkenlik gösteriyordu ama en az 1 paket içiyordum. 35 gün önce başladım cereyanlıya , başladığım günden bu yana tek bir ateşli bile içmedim memnunum. Hadi diyelim ki sigara ile aynı miktarda zararlı (ki öyle değil) odam, üstüm başım, elim, ağzım vb. leş gibi kokmuyor. Çok daha iyi uyuyup, daha dinç uyanıyorum, daha çok mesafeyi yorulmadan yürüyebiliyorum. Varsa başlamayı düşünüp başlamayan vakit kaybetmeden başlayın kaybedeceğiniz değil kazanacağınız çok şey var.

başlarken 2ml pico set almıştım. Dün alien kit'e geçiş yaptım picoyu'da kardeşime devrettim o da dün akşamdan beri aramadı ateşliyi. Yakın zamanda da MTL bir atomizer alıp çiğer çekimini azaltmayı düşünüyorum.
  • selam en ucuz ve en kaliteli ürünü söyler misiniz ucuz olsun ama dandik olmasın bide güvenilir site söyler misiniz sahte ürün satmayan ve kapıda ödeme olan yeni başlamak istiyorum
  • anilgunacti A kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum kardeş, smok g priv gayette memnunum ilk başlarda alışamam falan derken artık alışma sürecinide aştım şimdi buharlamak daha zevkli ekran digital ve kolay , akıtma sıçratma yapmıyor yani ilk cihazım ve acemi olmama rağmen çok sıkıntı yaşamadım burdaki arkadaşlarda çok yardımcı oldu sağolsunlar, pil likit ve modla beraber 450 iyi fiyat vermişler orjinalliğini kutunun arkasındaki qr nosunu sorgulatarak öğrenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu hatip etmek amacıyla mesajımı yazıyorum belki öneri veren olur ilk başlayana diye de not düşeyim. Benim için güvenilir olması şarttır.
  • arkadaşlar merhabalar netten aroma ve nbase alabileceğiniz fiyatları en uygun site
    hugbuhar.com aroma ve nbase orjinal ürünleri en uygun fiyatlarla satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist343434

arkadaşlar merhabalar netten aroma ve nbase alabileceğiniz fiyatları en uygun site

Aromalara sitede dolum deniyor yani % 100 sahte alışıldığı üzere. Bu dahil herhangi bir siteden orijinal aroma alma şansınız yok, anca yurdışından tanıdığınıza falan getirtebilirsiniz. Her söylenene inanmayın. İçerik te o var bu var diye atıp tutsalar da sonuçta laboratuvar da üretilmiyorlar, belge dediklerini de herhangi bir siteden indirmek mümkün. İnanmayın, kanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    ilhan bey hangi sitelerden alisveris yaptiniz yazabilirmisiniz bilgilenelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_fcb

quote:

arkadaşlar merhabalar netten aroma ve nbase alabileceğiniz fiyatları en uygun site

Aromalara sitede dolum deniyor yani % 100 sahte alışıldığı üzere. Bu dahil herhangi bir siteden orijinal aroma alma şansınız yok, anca yurdışından tanıdığınıza falan getirtebilirsiniz. Her söylenene inanmayın. İçerik te o var bu var diye atıp tutsalar da sonuçta laboratuvar da üretilmiyorlar, belge dediklerini de herhangi bir siteden indirmek mümkün. İnanmayın, kanmayın.

ilhan bey sizi kimler kaziklamis bilmiyorum ama bu sitede aromalar orjinal hem aroma ithal etmek oyle anlattiginiz kadar zor degil

• Uyuşturucu, tabanca, tütün veya yasal düzenlemelere tabi ürünlerin satılması veya satın alınmasıyla ilgili link içeren mesajlar silinir.
    Sormak yada önermek istediğiniz ürünlerin yalnızca adını yazın arkadaşlar.Israr ve reklam amaçlı mesaj atan üyeler uyarı alacaktır.
    Bu tarz cihazların çeşidine ve çoğunun yurt dışı fiyatlarına bakabileceğiniz siteler mevcut;
    https://www.fasttech.com/
    https://www.aliexpress.com/
    http://www.gearbest.com/

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 2 Temmuz 2017; 21:45:15 >
  • Ramses R kullanıcısına yanıt
    Selam

Ben de al85 kullaniyorum. Mtl icim yapmak icin de ayrica nautilus atomizer aldim. Ikisi beraber guzel oluyor. Ben al85 i kit olarak aldim. Yani icinden atomizeri de cikti. Gereksiz fazla para verdim yani. Bence al85 i sadece mod olarak alip yanina nautilus atomizer alabilirsin

• Yurtdiaindan urun alimi yasak degilmide?

Ayrica likit konusu tam bi muamma guvenecegin birileri olacak bu iste yoksa herkes herseyi soyluyir imalatci tanidik olmasi guzel sey

• ist343434 kullanıcısına yanıt
    İsterseniz açık isminizi kullanın; reklam için cezai yaptırımların olduğunu bildiğiniz belli, gizli yapılan ve yasak denilen ürünler için link vermen üstüne de celallenmen yanlış. Ama benim param çok veririm 400bin -derseniz keyif sizindir. Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_fcb

İsterseniz açık isminizi kullanın; reklam için cezai yaptırımların olduğunu bildiğiniz belli, gizli yapılan ve yasak denilen ürünler için link vermen üstüne de celallenmen yanlış. Ama benim param çok veririm 400bin -derseniz keyif sizindir. Elektronik Sigara - ANA KONU-

Tutun urunu veya aletlerinden bahsetmiyoruz bahsettigimiz konu suda cozunen gida aromalari ile alakali lutfen sap ve samani karistirmayalim

• ist343434 kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum o sitede orijinal hiçbirşey yok ordan alışveriş yapmayın yaptırmayın esigaramda konusu açıldı bu sitenin doşancıdı olduğu ile alakalı başka bir firmanın belgelerini shoplayıp paylaşmışlar lütfen sizde orijinal orijinal diyip milleti yanlış yönlendirmeyin

• quote:

***.com aroma ve nbase orjinal ürünleri en uygun fiyatlarla satıyorlar

Aroma konusunda macera aramayın arkadaşlar.Bu tür alışveriş yaptığınız yerlerin ticari işletme, gıda tarım ve köy işlerine bağlı olmasına dikkat edin.Kalite standartları ve denetimlere tabi olup faturalı satış ile güvence altında olmalısınız.

Resmi ithalatçı.Bildiğiniz varsa onlarıda mesaja ekleyebilirim reklam amacı yok.

Litrelik şişeleri 10ml bölüp dağıtımını yapıp satan birçok kişi var.Bu kişilerden ürün faturası yada güncel tarihli fotoğraf ile ürün doğrulamayla alış verişte tercih edilebilir.

Dolum tfa aromaların 1ml -1 TL.10 ml olarak satılıyor en az.
    Mix aromaların 10ml 20 tl.Hesabınızı ona göre yapın.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 3 Temmuz 2017; 17:10:49 >
  • Yanlış bir şeyler yazdığımdan dolayı sanırım mesajım silinmiş. Halbuki sonradan fark edip düzeltmiştim, neyse.
    Arkadaşlar sigara içimi için çok amatör olmayan fakat çok profesyonel de olmayan bir alet arıyorum. Özellikle beni yormasın ve her şeyin hazır olmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • buda yeni çıktı, hemen ilgili kanun maddesinin ekran görüntüsü konuluyor. kardeşim bu cihazların adı sadece elektronik sigara, ama kendisinin sigarayla tütünle alakası yok, haliyle ilgili kanun maddesinin adile bir hukuk devletinde bu konuyla uzaktan yakından alakası yok. bu cihazların adı olsa olsa pilli buhar çıkartıcı olur, 3 tane kimyasal maddeli likit kullanmak yasak ama tütün+2000 farklı kimyasal içeren sigara serbest

sürekli zam yapıp gelir kapısı oluşturmak yerine, yasaklayacaklarsa sigarayı yasaklasınlar. sigara serbest e-sigara yasak, çok mantıklı ülke

• bu ülkede mantık arıyorsanız yanlış yerdesiniz demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

buda yeni çıktı, hemen ilgili kanun maddesinin ekran görüntüsü konuluyor. kardeşim bu cihazların adı sadece elektronik sigara, ama kendisinin sigarayla tütünle alakası yok, haliyle ilgili kanun maddesinin adile bir hukuk devletinde bu konuyla uzaktan yakından alakası yok. bu cihazların adı olsa olsa pilli buhar çıkartıcı olur, 3 tane kimyasal maddeli likit kullanmak yasak ama tütün+2000 farklı kimyasal içeren sigara serbest

sürekli zam yapıp gelir kapısı oluşturmak yerine, yasaklayacaklarsa sigarayı yasaklasınlar. sigara serbest e-sigara yasak, çok mantıklı ülke

TÜTÜN VE ALKOL PİYASASI DÜZENLEME KURUMU 2017 YILI 4733 SAYILI KANUNUN 8. Madde 5-m Bendi:

Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin kullanımını ve satışını özendirici veya teşvik edici kampanya, promosyon, reklam ve tanıtım yapılmasını önlemek amacıyla Kurum tarafından bu Kanun uyarınca yapılan düzenlemelere aykırı hareket edenlere 55.000 TL Para cezası.
    http://www.tapdk.gov.tr/tr/anasayfa...li-kanunda-ongorulen-idari-para-cezalari.aspx

quote:

Orijinalden alıntı: newrophatama
    adı sadece elektronik sigara, ama kendisinin sigarayla tütünle alakası yokkendisinin sigarayla tütünle alakası yok

Bu kısım sizin için nikotini eklemem gerek yok heralde,

Tütün Mamullerinde Kullanılan Girdiler
    http://www.tapdk.gov.tr/tutun_mamullerinde_kullanilan_girdiler/sigara/sigara_icmal_liste.pdf

Madde 1/104 - Etil maltol
    Girdi İşlevi: Tat
    Cas no: E 637, 4940-11-8
    EC No:225-582-5

Madde 1/235 ve 5/25 - Propilen glikol
    Girdi İşlevi:Nemlendirici,Çözücü
    Cas no: 57-55-6 E
    C No: 200-338-0

Tütün Mamullerinin Üretiminde Kullanımına İzin Verilmeyen Girdilere İlişkin Liste Aromalı sigaraların satışının yasak olmasına sebeb aynı zamanda.

Aroma, şeker ve/veya tatlandırıcılar.
    http://www.tapdk.gov.tr/tr/anasayfa...-izin-verilmeyen-girdilere-iliskin-liste.aspx

Bilginiz olmadan fikriniz olmasın.Bol bol araştırın neden diye sorun sıkıştığınız noktada rüyada gördüklerinize değil bilenlere danışın.Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.Konunun amacıda bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 4 Temmuz 2017; 4:53:24 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.