< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Xros en ekonomik model pod cihazlarda. Ama bogaz vurumu, aroma hazzı ve buhar performansı caliburn g4 pro kadar değil onuda kullanmıştım ama şu ekonomide zengin işi. Şu zenginlerin içtiği terra mı teria mı ne var onun gibi maliyetli oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vaporesso Luxe XR MAX ve safbuhar1.net den aldığım Likitium Blue Theory ile muazzam bir lezzet yakaladım. Caliburn ile de Likitium - Smookie 9mg tüketiyorum harika. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2.5 aydır sigarayı bıraktım. Birkaç tane elfbar-vozol kullandım bu arada. Pod cihaz almak istiyorum. Bilgim neredeyse hiç yok. Bir araştırmayla elde ettiğim bilgileri teyit etmek istiyorum. Cihaz olarak Caliburn G5 almaya karar verdim. 0.9 ohm olacak şekilde kartuşlarını alacağım. Nikotin miktarına oranladığımda da 600-800'lük 20mg/ml Elf Bar'lar 2-3 gün gidiyor, onlar 2ML sanırım. Bu mantıkla ilk zamanlar günde 1ML likit tüketimiyle 10 veya 20mg nikotinli salt likit almak istiyorum. Ben avrupadayım, burada yalnızca 10 ve 20 mg nikotinli salt likitler satılıyor zaten sanırım regülasyonlardan dolayı. T Caliburn G5 - 0.9 ohm kartuş - 10mg/20mg salt likit birbirine uyumlu bir pod sistemi olur mu benim için? Son düzenleyen: Mode < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 16 Ağustos 2026; 2:48:1 > |
|
2.5 ayda nasil biraktin ? Pat diye mi yoksa azaltip mi ? Ben hem e sigara hem atesliyorum iciyorum disarida atesli kullaniyorum. E sigara sicakta icilmiyor birde asirir tatli aromatik geliyor sigara hazzini vermiyor. Akşam evde keyfi nargile gibi kullaniyorum çay kolanin yanında. Sen hangi likitlerle biraktin ? Vazol kullaninca icirtmiyor ama 1 haftada 1000 tl vermekte zor cok maliyetli. Caliburn g5 coilleri ne kadar gidiyor arastirdin mi ? Bende caliburn x vardi eskiden 5-6 gunde coil yaniyor cöp oluyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aaahhh ah. hey gidi günler. ben de 1 yıl önce ateşliyi bıraktırsın diye giriştim bu elektronik işine. kısa zaman da onun da bağımlısı oldum maalesef. şimdi ikisinden de içiyorum gün boyu. maddi zarara mı üzüleyim, sağlığa çifte zarar verdiğime mi üzüleyim. birinden vazgeçip diğerine abanıyorum ama öteki aklımdan çıkmıyor. sonra ona abanmaya başlıyorum farkında olmadan. kısır döngüye girdim resmen :) oysa ki 2-3 ay kullanır, ateşliyi iyice unutunca bunu da bırakırım düşüncesi ile başlamıştım. ama kararlıyım ikisini de bırakacağım. geçmişte başarmıştım (sonra saf gibi tekrar başladım dertlerle baş edemediğim bir dönemimde) yine başarırım inşallah. önce elektroniği bırakacağım elimdeki likitler tükendiğinde. sonra da ateşliyi. |
|