Elektronik Sigara - ANA KONU- (370. sayfa)
-
-
Xros pro 2 cihazda 0.4 ohm corex 3.0 ile 50/50 likit kullanilmiyor galiba bende sızıntı yaptı ve çok ısınıyor 15watt en düşükte kullanmama rağmen daha düşük watt a alamıyorum. Hava kanalını açik kullansam sorun olur mu ? Likit asiri isindigindan akiskanligi artiyor muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
Efkar'ın sitesi kapanmış. Ara verdi sanırım. Voopoo argus pro 2 cihaz ve 0.6 ohm coil için tütün odaklı, böyle şekerli pastalı kekli falan olmayacak likit satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı önerebileceğiniz? Hazır vaziyette satılanlardan bahsediyorum. Evde birleştir demle ugraşmayacağım şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
HAVALAR COK SICAK YAPABİLİR.
_____________________________ -
Arkadaslar bir suredir baska ulkede yasiyorum ve yasalar ne durumda bilmiyorum. Yurda giriste yanimda kac tane vape pen ile girebilirim? Ayrica giriste cebimizden ya da cantamizdan cikarmamiz gerekiyor mu?
Birkac sene once ucaga binmeden onceki asamada bir guvenlik beni durdurdu ve cantami tekrar x-rayden gecirmemi istedi. Sorun ne dedim. Sorun yok gidebilirsiniz dedi. Ucus sonrasi bir baktim ki bsnim vape pen gitmis. Bu sorunlari yasamamak adina soruyorum. Tesekkurler simdiden.
Yapay zeka 70/30 60/40 falan dl nargile içim önerdi ama haklısın 30 derece civarında hava sıcaklığı dışarıda evde bu kadar ısınmıyor. 2 ml 1.2 ohm var soguk var veriyor o da likit hemen bitiyor doldur dur uğraştırıyor. 0.4 ohm aromayı güzel veriyor lakin bu sorun ortaya çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
3 tane makineyle bile uçuş yaptım, sizinki biraz şanssızlık olmuş. 20 30 kadar uçuş yaptım e sigara ile hiç sorun yaşamadım. Sadece ruanda ya indikten sonra huysuz bir polise denk geldim 1 litre likitin 300 ml kadarını çöpe atmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal denir. Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın asla. En kötüsü de dünya onlarla doludur.
-
Vozol tadına en yakın LİKİT arayanlar vardı
Şu makale yardımcı olabilir kendilerine. One Puff man ve riot serisini tavsiye ederim safbuhar ın bu sitesinden:
https://safbuhar1.net/vozol-tadina-en-yakin-likit-hangisi/
Safbuharin sahibi sizleri yöneten sehir ankara da yaşıyor likitleri pahali ama ithal nbase kullanıyor hepsiburada üzerinden smookie olannini almistim kargo ucretsiz sekilde begendim. Xros pro 2 de hava kanali acinca kartus sizinti sorunu kalmadi. Muhtemelen sıcaktan oluyor velakin aroma vurumu azalyor.
-
Evet. Sıcak havalarda mecburen %100 vg olsa bile sıvılaşıyor hocam. Ama dediğiniz gibi ithal ürünler ve ingiliz Premium seriler satıyorlar sürekli ordan alıyorum ben de. Bir kez de londraya gittiğimde almıştım ingiltere sitelerinden. www.likitiumvape.co.uk den.
Xros cihaz arayışım benim de var, siz bulabildiniz mi hocam? Ankara ve Diyarbakır'da elden alabilirim luxe cihaz da olur
Sadebuhar güvenilirdir hocam
Vozol un Orjinal aromalı likitler satiliyor hocam Qr kodlu kutulu
elektronik sigara | vozol mod kit ve salt likit online satışVozol Likit Çeşitleri ve Fiyatları | SadeBuharhttps://www.sadebuhar.org/urun-kategori/salt-likit/vozol-likit
Gunner bey orjinal demis ama sacmalamis receteye sadik kalarak uretiyoruz. Vazol puff üreticisi kullan at adamlar likitlerini siseleyip satsa kimseye puff bar satamaz haliyle kazanamazlar. Icine efektör basip satiyorlar orjinal diye. QR kodu da bir site yapip kendin basarsin orjinal diye cikar.
Maşallah flyer hocam tüm likitler ve satıcılar hakkında bilgi ve yorum sahibi. Saçmalamış, ban! gibi yorumlar. Vozol likitler orijinal olarak kendi sitelerinde de mevcut. Kendi ayaklarına sıkıyor olabilirler size göre ama var. Sadebuhar orijinaldir değildir bilmiyorum ama orijinal olarak vozol cherry cola aldım kullandım.
Vazol dediğiniz başka ise bilmiyorum!
Vozol.com
Yorum yapmadan deneyin yada araştırın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Haklısınız Vega bey özürlerimi takdim ediyorum. Şimdi baktım evet resmi sitede satisina baslamislar. İlk önceleri cihaz satıyorlardı görmüştüm ama dışarıya likit sattıklarını şimdi öğrendim. Siteyi yapan kişi için saçmalamış dedim Gunner bey için değil. Sitede Orjinal likit yazmış ama reçeteye sadık kalarak... açıklamalar yapmış kendisi evyap yaparak satıyor muhtemelen Çin'den orjinalini ithal edip satmıyor. Saygı ve sevgilerimle
Iqos Iluma i One cihazım var, sıfır kapalı kutu, satıyorum ilgilenen olursa iletişme geçebilir.
1.0 larda 3ml var mi ? Ben 1.2 aldim soguk buhar veriyor ama 2 ml surekli doldur doldur dur gına geliyor. Aromayi iyi veriyor diye 0.4 ohm aldim 3 ml o da sıcak buhar veriyor asiri isiniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt