< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi townat34 -- 14 Aralık 2024; 0:45:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (347. sayfa)
-
-
Sıfır Coil’i Atomizer e takmadan önce açıkta kalan dışarıdan gözüken pamuklu kısımları likitle ıslatıp Atomizer e öyle takacaksın. Hazneye likiti doldurduktan sonra 3-5 dakka coil in likiti emmesini bekleyeceksin. Daha sonra içmeye başlayabilirsin.
Bu şekilde yaparsan yanık tadı almazsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun. Öyle yaptım bende ama ara ara yanık tadı geliyor hâlâ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Coili yakmışsınız hocam, 0.16 ohm için düşük bir watta nasıl yakabildiniz orasını bilemiyorum.
0.16 ohm 45 watt kullanıyorum ve 2 hafta götürüyor beni.
Aralıklı çekim yapmaya özen gösterin, seri çekimlerde coil soğumaz ve pamuğu yakar.
VG\PG oranına dikkat edin derim. Likit sorunlu olabilir, akışkan olmayabilir.
-
Sağolun. İpx80 için nargile çekimine yakın nasıl bir coil önerirsiniz ?
Likitte nasty kullanıyorum. 70-30
Bende aynı likiti kullanıyorum hocam, likitle alakalı değil o halde. Seri çekim yapıp yakmış olma ihtimalim en yüksek olasılık. Bir de kaç gün kullanmıştınız? Bazen 10 gün bazen 2 hafta dayanıyor benim coil.
Kullandığınız coil tam anlamıyla nargile içimi için. Daha düşük ohmlu coil zaten yok.
Ben Nord4 cihaz ile Wotofo RPM2 sarılabilir coil ile kendim sarıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha yeni aldım 2-3 günde yanık tadı gelmeye başladı. Nasty slow Blow, wicked haze kullandım. 35 watt kullanıyorum genelde. Aromasi az geldi hatta. Birde onerebileceginiz likit var mı :)
kullandığınız likit bulup bulabileceğiniz en iyi likitlerden birisi hocam. Sizin likit ile sorununuz yok aslında.
Arkadaşın dediği gibi coil yanmış olabilir. Bunun bir çok sebebi olabilir. Cepte taşırken tuş basılı kalıp uzun süre ateşleme yaptı ise yanar, Zincir çekim dediğimiz arka arkaya coilin soğumasına fırsat vermeden çekim yaptı iseniz yanar. coili ıslatıp takmadıysanız ve heen buharlamaya başladıysanız coil yanar.
Coil yanar dediğimiz şey aslında coilin içindeki pamuğun yanmasıdır.
likitleriniz güzel
reklam gibi algılanmasın ama :)
-
Anladım çok sağolun. Bu likitler nasty mi bendekiler de 60 ml ama şişesi daha küçük tombul :)
Nasty Wicked Haze ve OHW Island Man benim favori likitlerim hocam.
Likit işi tamamen damak zevkiyle alakalı, OHW serini de denemenizi öneririm.
Nasty nin ürün serisiyle alakalı hocam, sizdeki de bendeki de tombul şişe.
Tobacco serisi de arkadaşın attığı şişe serisiyle ince ve uzun şişede üretiliyor..
Coili değiştirdiğinizde pamuğun likiti emmesi için 5-6 dakika bekleyip öyle kullanıma geçin.
Seri çekim yapmayın, cihazı cebinize koyduğunuzda tuş kilidini aktif edin.
Bu şekilde 2 hafta rahat götürecektir bir coil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 15 Aralık 2024; 10:31:55 > -
Tamamdır çok sağolun.
Bundan siparis verdim bende xros nano ile kullanacam. Elimde karpuz cilek salt likit var ev yapimi birisinden almistim aroma tadini alamadim. 50-50 bendeki 50mg nikotinli acimsi bogaz yakan bir tadi var. Likiti koydum 1 saat bekledim ama likitten galiba. Caliburn g3 pro da aroma tadi geliyordu
NBase, nikotin veya salt olmasıyla alakalı olabilir hocam. Safiri çevremdeki hiç kimseye tavsiye etmedim
etmemde. Salt likit kullanmadım nasıldır bilemiyorum, freebase tercihim.
USTAD BU ESF SITESINDE PROBLEM VAR SANIRIM DEGIL MI.. 2-3 GUNDUR GIREMEDIM
-
Sonu .us olmuş.
Arkadaşın belirttiği üzere .us uzantısına geçilmiş. Bazen .net gibi server değişikliğine gidiyorlar.
-
Piyasaya yeni giren elfbar d3 pufflar ve nastyleri temin edeceğim yer varmı baylar?
Bendeki satıcıda kalmamış,şubatta gelir diyor :)
-
Selamlar arkadaşlar,
İlk defa kendim DIY yapacağım. Aşağıdaki ürünleri alacağım, şimdi aroma olarak şunu:
30ml. (denemek amaçlı küçük alıcam)
https://safirkimya.com/vampire-vape-heisenberg-mix-aroma/
nbase olarak ta salt alacağım:
100ml. (yine ilk defa yapacağım için en ufak boy)
Şimdi burada ilk defa DIY yapacağım için birkaç şey sormak isterim:
1-Bugüne kadar hep 50/50 salt kullandığım için MTL POD cihazlarda yine aynı yoldan gideyim diyorum 50/50 OK midir bu salt için? (%50VG – %50PG aroma ile kullanmaya uygun bir oran değildir. Bu şekilde hazırlanan bir karışımın PG değeri tavsiye edilen kullanılabilir PG sınırlarını aşmaktadır.) diye uyarı yazmışlar neden acaba?
2- Nikotin sertliği olarak 12-15mg arası sizce boğaz vurumu yeterli olur mu? Genelde hazırlarda 11-25mg arası kullanıyorum?
3- Salt-S ve Salt-B diye seçenek var arada ne gibi fark hissederim?
4- Bu 2 si harici hazır aroma şişesine başka bir şey daha ekleniyor mu, yoksa SALT olanı aromaya ekleyip karıştır beklet kullan olayı mı?
Teşekkürler.
-
Bu kadar detaycı isen kendi yapacagin likitlerde hayal kırıklığına ugrayacagin kesin ! Al premium salt keyfine bak....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X