Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içilirse zararları ne olur acaba hocam, düşük nikotin sıfıra yakın salt nbase içeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Salt, adından da anlaşılacağı gibi tuz halinde olan bir nic.

Bu tür nic freebase ye göre çok hızlı kana karışıp etki gösterir. Bununla birlikte boğaz vurumu freebase e göre çok daha azdır.

Sizin sorunuza göre gelince, sıvı nic. i salt hale getirmek için asit kullanılıyor (muş). Ohm değeri yükseldikçe buharın ısısı düştüğü için 1 ohm dan yüksek değerlere sahip coil ile tüketilmesi tavsiye ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saltlarda nicotin asiti var o yuzden coil omrunu cabuk tuketiyor diyorlar. Peki 0.8 ohm ve uzeri icin vg pg orani 50/50 60/40 mi kullanmak lazim. Havalar sogudu 70-80 civari oranlar coil tarafindan emilip yakilmasi zorlasir dogru mu ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Coilşn en büyük düşmanı şeker aromasıdır(Sweetener)

Evet. Pg yükseldikçe likit incelir, dolayısıyla buharlaşması kolaylaşır. Aynı zamanda boğaz vurumu artar. Bundan kaynaklı dl çekimde max. 70/30 kullanılır.

• Anladım çok teşekkür ederim. Ben şimdi buradan sipariş vereceğim kendim evde likit yapacağım piyasadakiler ya pahalı ya da içilmiyor.

https://safirkimya.com/neptun-gold-nbase/

Merak ettiğim bu nbase de nikotin ilaveli mi yoksa kendimiz mi ilave etmemiz lazım ? Sertlik dediği nikotin oranı mı ? 60/40 olanını alacağım.

Bu üreticinin aromalarında tatlandırıcı takviyesi var mı ? Mentollüler hoşuma gidiyor, mentolde coile fazla zarar verir mi ?

Nbase nic içinde olan basedir

Base( nic olmayan)

Nbase ( nic içinde olan hazır)

Sertlik dediği nic oranı

Dl çekimde normalde 0.3-0.6 arası yeterlidir

Mtl çekimde 0.6 ve üstü kullanılabilir.

Kullanmayın bu adamların ürünlerini hocam.

Şuan bana göre güvenilir tek firma BearKimya.

Safir Kimya'nın adı kullanarak ne idüğü belli olmayan ürünleri satıyorlar.

Gerçek site bu

https://www.safirkimya.com.tr/

• fofer kullanıcısına yanıt

Banada safir iyi geldi orasi merkez fabrikanin adresi bunlar oraya baglilar oradan alip işleyip satıyorlar. Bear kimyanin sitesi çok amatör basit hazirlanmis nbase lerin içeriği tam yazmıyor. Aromalar ithal olanlari var pahali. Bearda musteri hep olumlu safirde baktim olumsuzlarda var bear olumsuzlari yayinlamamis.

Golden ile safir kimya var piyasada büyük bilinen.

• Caliburn g3 pro 0.8 ohm var uzerinde pg yukseldikce likit yogunlugu incelir demistiniz. Bu cihaza ve coile uugun vg pg orani 50/50 ve 60/40 disindakiler tercih edilmemeli mi ?

Bu birazda coil ile alakalı aslında. Coilin delikleri yeterli büyüklükte ise likiti rahat içeri alır ve 70/30 bile kullanılabilir. Tabii boğaz vurumu size yetiyorsa.

Likiti kendiniz yapıyorsanız ve aroma kullanıyorsanız bu oranları hesaplarken aroma oranını da hesaplanız gerek.

Örneğin, 50/50 likit yapacaksınız ve yüzde 10 oranında aroma kullanacaksınız.

60/40 nbase e yüzde 10 aroma girdiğinizde 50/50 likit elde etmiş olursunuz. Aroma pg bazlıdır. Girdiğiniz aroma oranı kadar vg azalır pg artar.

Hazır aroma konusu açılmışken;

Ben 2 yıldır pod cihazı kullanıyorum.

3 ay içinde smok (modelini hatırlamıyorum) ve caliburn g kullandım. Sonrası ve halen kulladığım xros 3 ve 4.

Xros aroma konusunda çok iyi. Coil ömrü de diğerlerine göre uzun. Ama bazen görüyorum 40 50 gün 2 ay kullananlar var yazılıyor, bu doğru olabilir ama kullanım sıklığı ve özellikle aroma çok önemli.

Aromasız bir likitle günlük 100 150 puf ve zincir çekim yapılmaz ise 2 ay gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 1 Aralık 2024; 10:15:39 >
  • Ben suan bu likiti kullaniyorum 80/20 yaziyor elimde baska yok. Makine atesliyor bir sorun yok. Cekip bekledikden sonra bakiyorum kartusun icinde hava kabarcigi oluyor asagida yukariya dogru cikiyor.

Elektronik Sigara - ANA KONU-www.mestkafe.com
    ANKARA • 30 ml • - Mest
    https://www.mestkafe.com/likit?product_id=578

Buradan da nbase alip 60/40 bird3 diykit alip kendim yapacagim. 60/40 mi alayim 50/50 mi karar veremedim. Nikotin 12 mg sectim. Gunde 1 bazen 1.5 paket normal sigara iciyorum. Evde de benim podu kullaniyorum. 30 ml diykit te 6 ml aroma varmis. Ideal mi ? Ideali hangisi ?

Sizin dediginizle 70/30 alip 6 ml aromali diy kit alirsam ortalama düz hesap 60/40 mi elde etmis olurum.

Elektronik Sigara - ANA KONU-safirkimya.com
    Just a moment...
    https://safirkimya.com/neptun-gold-nbase

Hava kabarcığı olması emilimin yavaş olduğunu gösteriyor. Yanık pamuk tadı gelmiyorsa ucu ucuna yetişiyor yanma.

80/20 dl çekimine uygun likitler.

Hayır, 50/50 oranlı likitiniz olur. 60/40-50/50 arasında çok fark olmaz bu kadar takılmayın.

• 0,8 de kullanılır ustad..

• selamın aleyküm hocam ben smok g priv 2 kullanıyorum atomizerimde problem yok ancak en üstte bir yerde vida tutmadıgı için likit kaçırıyor sürekli sizler atomizer ve coil kaliteli bir yer bir yer varsa link paylaşabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grhanay -- 2 Aralık 2024; 14:48:59 >
  • Şöyle bir cihaz set 2k diyorlar. Aromamizer Supreme V2 ato makinenin modeli nedir bilmiyorum. Bu şekilde bir cihaz alınsa kullanımı daha ekonomik olur mu ? Bunlarda nefes sensörü olayı var mı ? Bu DL içimmiş. Bunun birde Zelos 2 + Penodat V2 atolu olanıda var aynı paraya. Caliburn G3 pro dan geçmeye deger mi satıp ?

Elektronik Sigara - ANA KONU-

sadece atomizeri bu fiyata satmazlar :)

mod aegis x

bu başka bir boyut, ekonomi açısından bakılacak olursa hiç bulaşma demek daha doğru olur zira hep böyle başladık şimdi 6-7 tane atomizer 2 tane mod 2 tane pod ile devam ediyorum.

pod işi bambaşka bir şey, taşıması kolay pratik hafif. kısaca cebinde 300 grlık bir mod ve ato taşırken keşke... dediğin yerde sana hepsini veren bir alet.

hepsinin yeri ayrı...

Elektronik Sigara - ANA KONU-

PODLAR DURURKEN BU CIHAZLAR TARIH OLDU ARTIK :)

• Anladim en iyisi bulasmamak xros nano aliyorum 910 tl ye sıfır yedek pod olarak 1 gun caliburn 1 gun xros kullanir giderim Elektronik Sigara - ANA KONU- 

Cocuga sordum 3 gunde pamuk 5 gunde bir defa teli degistirmek gerekiyormus. Bizim podlar 20-30 gun gidiyor kartuslar düz hesap kerat cetveli yapinca daha ekonomik zahmetsiz oluyor.

Likiti degistirdim tütünlü koydum daha akiskan eskisi kadar olmasa da hava kabarcigi oluyor cekimden sonra 1 baloncuk cikiyor yukariya dogru. Eskisinde bayagi oluyordu muhtemelen coil içine çekiyordu.

• onrozc kullanıcısına yanıt

Dogru eskidi bayagi bunlar isi gucu olmayan emekli insanlarin cay icip muge anli izlerken kullanacagi seyler vakit zaman lazim ugrasmak icin. Bu podlarda yilbasi kampanyasi olur mu ? Internet siteleri kampanya yapar mi yoksa yapmaz ayni hesap mi devam ederler ???

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.