Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@edarguner nickli arkadaş pod konusunda tecrübeli o yardımcı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umit258 kullanıcısına yanıt

Telegram gruplarına bakın hocam vardır mutlaka

• Cevap için teşekkür ederim tavsiyeniz olacak bir grup var mı çoğunda pod mod yok çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam pod kullanmadığım için net şu grupta vardır diyemeyeceğim ama cihazınız güncel bir alet kullanıcısınında çok olduğunu düşünüyorum.

• Tamam hocam beklemedeyim

Kartuslarda sıkıntı var biraz,Telegram PodmodDünyası diye bir grup var bir sorun .Rpm sanirim daha kolay bulunabilir.

• Evet çatlama sorunu var ancak rpm içimi hoşuma gitmedi. Bu sefer aldıklarımdada sorun olursa cihazı satarım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit258

Evet çatlama sorunu var ancak rpm içimi hoşuma gitmedi. Bu sefer aldıklarımdada sorun olursa cihazı satarım artık.

Nord 4 yaklaşık 3 ay kullandim herhangi bir sorun yasamadim.Hazi coil ile kullaniyorsaniz DragS veya X bakin , Rpm2 kullandiginiza gore DL icim sanırım icim tarziniz ..

2 arkadaşa sordum ikisinden de olumsuz cevap geldi hocam

Eş dostta bulursa haber verecekler

• Teşekkür ederim. İnternetten sipariş verdim kapıda ödemeli bakalım ne gelecek

• Merhabalar arkadaşlar, pod moda yeni geçmiş birisi olarak geçtiğimiz aylarda bir hata yaptım.

Nord ile Nord 2 coil ve kartuşları aynıdır diye düşünüp araştırmadan nord 2 cihazım için smok nord cihazına uygun coil ve kartuş aldım malum siteden.

1 kartuş 2 coil olan setten elimde tam 4 tane oldu böylelikle. Sorunsuz geçti ulaştı. Şu an elimdeler.

Fakat malum ki nord 2 poda uymadılar. Elimde de sadece nord 2 var. Ve şu an onun coilleri tükendi. Kartuşu sağlam mı bilmiyorum (açıkçası kartuş yanınca nasıl anlıyoruz o konuda da bir bilgim yok bilen arkadaşlar o konuda da bilgi verebilirse çok sevineceğim.) Bu durumda şimdi 1 paket coil 1 paket kartuş almaya kalksam yine sanırım 250 300 tl civarlarını göreceğim.

Ben de diyorum ki o kadar vereceğime 1 tane nord kit alsam hemen hemen aynı fiyata gelecek. Elimde coiller'de kartuşlarda fazlasıyla mevcut. Daha mantıklı mı olur? MTL için eski tür cihazımı kullanıyorum troy ile devam ediyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum. Pod'u sadece DL için kullanan birisiyim. Fakat öyle çok yüksek watt olsun çok yoğun bulut oluşturayım diye bir derdim de yok hiçbir zaman da olmadı, acaba bu konuda nord 2'deki memnuniyetim nord için de olur mu?

Yoksa kit'i boş ver coil ve kartuşu al devam et mi dersiniz. Bu konuda kafam karışık. Ne önerirsiniz?

• YavuzTR kullanıcısına yanıt

Nord2 kutusunun içinden 2 tane kartuş Çıkar,

1 Tanesi Rpm Kartuş

1 Tanesi de Nord 1 Kartuş.

Siz Hangisinden alırsanız alın, 2 Coili de kullanabilirsiniz farklı kartuşlar ile.

Siz 2.el mi aldınız cihazı?

• İyi günler caliburn g ve smok nfix arasında kaldım sizce hangisi daha verimli olur? Birde caliburn g ve uwell caliburn arasındaki fark nedir?Son olarak ürünleri ve likitleri orijinal olarak güvenilir hangi siteden nerden temin edebilirim teşekkürler

• Yeni kartuş ve coillede denedim ancak bu cihazla alakalı sorunların bitmedi bir türlü galiba satmak en iyisi. Tavsiye ettiğin cihazları değerlendiricem galiba.

• Smok Ipx80 almayı düşünüyorum, tecrübesi olan var mı bu cihazla? Bir de güvenilir satıcı tavsiyesi lütfen.

• Hocamlar Kanada’ya geldim ve burada her cihazi bulmam mumkun.Turkiyede en son smok nord 1 kullandim ve bırakmıştım.Burada tekrardan podmoda baslayacagim ama cok uzak kaldim piyasadan bana en son cikan ve kaliteli podmod onerir misiniz ? Smok Rpm80 falan dusunuyorum ama bilmiyorum.Ustalar tavsiye verirse cok sevinirim bana her cihazi bulabilirim tahminimce.

• Tekrardan merhaba cihazımı vaparosso revengerle değiştirdim bu cihaz hakkında bilginiz var mı acaba nasıldır? Hangi coille daha iyi performans verir?

Yakışıklı cihaz hayırlı olsun

Nrg gt 4 mesh coil iyidir.

0.15 ohm uzun ömürlü diyebileceğim bir coil.

Tabii coilin ömrü kullandığınız likit ile de çok alakalı.

Şekerli likitler coil düşmanıdır.

• manch_ M kullanıcısına yanıt

Kötü cihaz artık neredeyse yok hocam.

Alıp Türkiye de kullanmaya devam edecekseniz Türkiye de coili kartuşu bulunan bir cihaz olmasına dikkat edin bence

• Voopoo Drag X Plus cihaz aldım. Basit ve güçlü bir cihaz arıyordum, aradığımı buldum.

Daha önce Vaporesso Revenger, Vaporesso Switcher ve Geekvape Flint kullanmıştım.

Bir kaç yıllık aradan sonra elektronik sigara maceram tekrar başladı hayırlısı bakalım.

Bu arada elimde sıfır ayarında Geekvape Flint satılıktır.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.