Rpm80 eskidi artık, TypeC de yok . Onun yerine , Rpm2s bakabilirsiniz. Tavsiyem Vinci X2 (Harici Pilli) Salt likit kullanırım , günde 300-400 Puff yaparım derseniz Vinci 2 tavsiye ederim ( 1500 Mah - Nefes Sensörlü) Pnp Coil olarak da 1-1.2 Ohm epey stoklayın ordan, Burada 5 tanesi 15-160 TL arası... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (234. sayfa)

-
-
Kangertech Top Evod Usb Şarjlı Bataryalı Sıfır Kutulu Cihaz - Ukrayna'dan getirdim.
Ukrayna'dan getirdim. Altta resmi mevcut. İstanbul Avrupa yakasında elden teslim edilir yada özel satış açılır.
DH Özel mesajlarınıza 1 saat içerisinde dönüş yapılır. Telegram : erdem_61500
-
Arkadaşlar Ankarada smok nord 4 alabileceğim bir yer var mı yada güvenilir bir kişi var mı sipariş edebileceğimiz telegram da Pod Mod Dünyası diye bir grup var yönetici ile görüştüm güvenilir bir insan gibi ama birde sizlere sormak istedim smok nord 4 430 TL diyor sizce fiyat ve güvenilirlik olarak oradan alışveriş yapayım mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Yaklaşık iki aydır e-sigara kullanıyorum. Şimdi annem için de e-sigara alacağım. Küçük, zarif, harici pilli ve coillerini bulmanın diğer markalara nazaran daha kolay olacağını umarak Vaporesso Swag PX80 modelini almaya karar verdik. Fakat ben de yeni bir kullanıcı olduğum için konuya tam vakıf değilim. O yüzden sormak istediğim bazı sorular var. Şimdiden teşekkür ediyorum:
- Öncelikle, cihazın sitesinde GTX coillerle uyumlu olduğu yazıyor. Büyük ihtimalle 0.8 ohm ya da 1.2 ohm coil tercih edeceğiz. Cihazı kit olarak aldığım takdirde ekstra bir MTL pod almam gerekiyor mu yoksa coili kendi poduna takıp kullanabilir miyim?
- İnternette birkaç inceleme yazısında MTL performansının çok iyi olmadığını okudum. Bilen arkadaşlar bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim.
- Çok fazla sızdırma ve terleme yaptığını okudum, bu doğru mudur?
Dediğim gibi cihazı annem kullanacağı için sorunsuz, onu uğraştırmayacak bir cihaz almak istiyorum. Sigara niyetine içeceği için de MTL performansı üzmeyecek bir cihaz olsun istiyorum. Ben Drag X Plus + Siren v2 kullanıyorum, onu keyifle içebiliyor. Fakat tel saracak kadar iyi göremiyor kendisi, zaten uğraşmak isteyeceğini de pek sanmıyorum :) Bu koşullarda önerebileceğiniz başka hazır coilli ve harici pilli bir cihaz varsa (zarif ve küçük olmak kaydıyla tabi, kendisi PX80'e bayıldı ^^) tavsiyelere açığız. Tekrardan teşekkürler, herkese iyi forumlar diliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem99Merhabalar,
Yaklaşık iki aydır e-sigara kullanıyorum. Şimdi annem için de e-sigara alacağım. Küçük, zarif, harici pilli ve coillerini bulmanın diğer markalara nazaran daha kolay olacağını umarak Vaporesso Swag PX80 modelini almaya karar verdik. Fakat ben de yeni bir kullanıcı olduğum için konuya tam vakıf değilim. O yüzden sormak istediğim bazı sorular var. Şimdiden teşekkür ediyorum:
- Öncelikle, cihazın sitesinde GTX coillerle uyumlu olduğu yazıyor. Büyük ihtimalle 0.8 ohm ya da 1.2 ohm coil tercih edeceğiz. Cihazı kit olarak aldığım takdirde ekstra bir MTL pod almam gerekiyor mu yoksa coili kendi poduna takıp kullanabilir miyim?
- İnternette birkaç inceleme yazısında MTL performansının çok iyi olmadığını okudum. Bilen arkadaşlar bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim.
- Çok fazla sızdırma ve terleme yaptığını okudum, bu doğru mudur?
Dediğim gibi cihazı annem kullanacağı için sorunsuz, onu uğraştırmayacak bir cihaz almak istiyorum. Sigara niyetine içeceği için de MTL performansı üzmeyecek bir cihaz olsun istiyorum. Ben Drag X Plus + Siren v2 kullanıyorum, onu keyifle içebiliyor. Fakat tel saracak kadar iyi göremiyor kendisi, zaten uğraşmak isteyeceğini de pek sanmıyorum :) Bu koşullarda önerebileceğiniz başka hazır coilli ve harici pilli bir cihaz varsa (zarif ve küçük olmak kaydıyla tabi, kendisi PX80'e bayıldı ^^) tavsiyelere açığız. Tekrardan teşekkürler, herkese iyi forumlar diliyorum.
PX80 kullandim, sonra Sattim.
Öncelikle Tek Pilli ve MTL Performansi icin bir cihaz bakiyorsaniz Bu PX80 olmamali. Cihazin bacasi kisa olduğu icin, yüksek Ohm Coil kullansanizda Sicak buhar gelmekte.Ayni zamanda 1 hafta gibi Vaperosso ile yazismalarim sonucunda GTX Version 2 Coil ile kullanilir diye bir ibare koydular sayfalarina.Bu dallamalar yüzünden bosuna GTX Rba aldim.Cihazda tasarimsal bir problem var ve fena akitma yapmakta.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Yoksa bunu haricinde cok iyi cihaz( Aroma, Yazilim vs..)
Hazir Coil dusunuyorsaniz, Rpm2s , Nord4 Yüksek Ohm ile günü cikaracaktir. Drag serisini de tavsiye edeyim diyecegim ama MTL kartusu almaniz lazim ve 2ml ile gunu cikartmaz, Devamli doldurulmasi gerekiyor.
Bircok Podu deneyimledim, suan ise Vopoo Vinci2 kullaniyorum. Nefes sensörü de barindirmasi sayesinde keyifli bir icim sunuyor.1500 mah yeterli ve kabul edilebilir bir pil .Ama 4.5ml likit kapasitesi günü çıkartır ortalama olarak( Ben 1 kez tazeliyorum günde likiti)
Ama harici pil ile cok zarif ve küçük olsun derseniz tek bir cihaz var .. Smok Fetchpro....
18650 Pil kullanipta bunun kadar zarif ve küçüğü yoktur.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 20 Eylül 2021; 1:5:44 >
Hocam öncelikle cevabınız çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bu koşullarda çok fazla seçeneğim yok. O zaman zarafeti bir kenara bırakıp işlevsel olarak düşünürsek harici tek pili, akıtmayan ve mtl coiline kolay ulaşabileceğim fetchpro dışında neler önerebilirsiniz. Likit kapasitesi çok mühim değil. Ben istiyorum ki çok uğraştırmasın, doldurup içsin, pili bittiğinde yenisini takıp kullansın. Freebase likit kullanacağız ille de pod olması gerekmiyor, çok fark etmez. Birkaç cihaz önerebilirseniz arasından birini beğenip alabiliriz. Tekrardan teşekkür ederim...
-
Bi pod cihazı bende düşünmeye başladım :)
Yurtdışındayım ve bulunduğum ülkede nargile yasak bizim cihazlarda nargile muamelesi görüyor havalimanında ülkeye girişte 1 litre likitimin 500 ml sini atmak zorunda kaldım
500 ml likit ile ülkeye gelmiş oldum Dl cihaz ile 35 günde 200 ml tüketmişim dolayısıyla likitim yetmeyecek ve burada bulmak neredeyse imkansız.
Şubat ayında tr ye geldiğimde bi pod alacağım bende
Dl zaten çok dikkat çekiyor beyaz olmamız zaten dikkat çekiyor her yönü ile Dl bu ülkede sıkıntı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: clupturkBi pod cihazı bende düşünmeye başladım :)
Yurtdışındayım ve bulunduğum ülkede nargile yasak bizim cihazlarda nargile muamelesi görüyor havalimanında ülkeye girişte 1 litre likitimin 500 ml sini atmak zorunda kaldım
500 ml likit ile ülkeye gelmiş oldum Dl cihaz ile 35 günde 200 ml tüketmişim dolayısıyla likitim yetmeyecek ve burada bulmak neredeyse imkansız.
Şubat ayında tr ye geldiğimde bi pod alacağım bende
Dl zaten çok dikkat çekiyor beyaz olmamız zaten dikkat çekiyor her yönü ile Dl bu ülkede sıkıntı.
Hangi Ülke Hocam?
Pod iyidir, bazı podlar gerçekten iyi aroma veriyor. ( Şayet Aroma arayan biriyseniz)
Aynı zamanda kullanım ve taşıma kolaylığı bazı yerlerde avantaj sağlıyor. ( Minifit Uçak Tuvaletinde İçmişliğim vardı )
1 Tan bulundurun bence, Poddan önce SirenV2 ve AL85 kullandım uzun süre, Uçak Yolculuklarında Sigara almak zorunda kalıyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem99Hocam öncelikle cevabınız çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bu koşullarda çok fazla seçeneğim yok. O zaman zarafeti bir kenara bırakıp işlevsel olarak düşünürsek harici tek pili, akıtmayan ve mtl coiline kolay ulaşabileceğim fetchpro dışında neler önerebilirsiniz. Likit kapasitesi çok mühim değil. Ben istiyorum ki çok uğraştırmasın, doldurup içsin, pili bittiğinde yenisini takıp kullansın. Freebase likit kullanacağız ille de pod olması gerekmiyor, çok fark etmez. Birkaç cihaz önerebilirseniz arasından birini beğenip alabiliriz. Tekrardan teşekkür ederim...
Zariflik Konusuna gelirsek Kesinlikle Fetchpro, Coil Bulunabilirliği Yine Fetchpro, 2 Farklı İçim yapayım derseniz Yine aynı cihaz ( 2 Farklı Kartuş ve Coil Çıkıyor İçinden)
Plase olarak yeni aldğım bir cihaz var, Esf Forumunda Maykop adlı satıcı satıyor. Wotofo Manik Pod, İnanılmaz Uygun ( 290 TL) Hem Pnp, Hemde Gtx Coilleri kullanıyor cihaz. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum ve çokçok iyi.
Aynı zamanda Yine 18650 Pil Kullanıyor. İlgin olan ise, 30ml likit bitirdim 1 damla yok cihazda...
PX80 Tasarım olarak harika bir cihaz ama maalesef birçok problemi mevcut, Adamlar ile epey yazıştım ( Vaperosso) ama bir çözüm çıkmadı, Yeni V2 Coil alın deyip durdular.
3.cü cihaz olarak Vinci X2 olabilir ( Hepsi Harici Pilli) Drag X veya S gibi bir yapısı var ama Ördek ağzı Driptip ile Ilık buhar alıyorsunu dolayısı ile MTL ye uygun...
Afrika hocam
Ruanda'dayım
Geçen yıl novo2 kullandım fena değildi aslında ama esigaraya dl ile başlamış biri olarak sonradan dl aramaya başladım attım kenara :)
quote:
Orijinalden alıntı: clupturkAfrika hocam
Ruanda'dayım
Geçen yıl novo2 kullandım fena değildi aslında ama esigaraya dl ile başlamış biri olarak sonradan dl aramaya başladım attım kenara :)
Hocam o zaman cepte birtane Nord4 Bulundurun bence..
Bulunduralım da şubat ortasında tr ye geleceğim
aslında ae buraya gönderim yapıyor ama gümrükten çekiniyorum hem elimdeki tüm likitler 80/20 6mg
Pod da kesmez
quote:
Orijinalden alıntı: clupturkBulunduralım da şubat ortasında tr ye geleceğim
aslında ae buraya gönderim yapıyor ama gümrükten çekiniyorum hem elimdeki tüm likitler 80/20 6mg
Pod da kesmez
DL için epey iyi bir hava akışlı var ,
Şayet Rba kullanmıyorsanız 0.2 -0.4 Ohm Hazır Coil ile 100/100Vg bile içebilirsiniz.
Rba kullanacaksanız da , MTL tapasını takmazsanız ( Rpm Rba) .0.5 Ohm da idare eder bir DL deneyimi sağlar.
Maksat Mobil olmak kasıt
Arkadaş merhaba. 2.el temiz mod arıyorum elinde olan varsa pm atarsa sevinirim
-
esigara.eu/esfvape.com forumu satıcılarında var. Yalnız bunu görebilmek için önce üye olmanız lazım.
Arkadaş detaylı anlatmış:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=147238609
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgaye -- 23 Eylül 2021; 20:30:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimde Glo pro var beyler 6 tütünü ile birlikte kapalı kutu 550 tl Ankara
-
-
Merhaba
Uzun süredir nargile tüketiyorum. Sigara içmiyorum.
İş yerinde stresim çok arttı yolum uzun ve artık vücut nikotin istiyor (:
Cihazlar ve likitler konusunda hiç bir bilgim yok fakat tek kullanım 1200 pufflık cihazlardan kullandım fazla nikotinli hafif ağır geldi.
Az nikotinli rahat içeceğim baskın aroma alabileceğim makine önerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
-
Geekvape Flint satılıktır. Sıfır ayarındadır. Yedek coilleri ve salt likitleri mevcuttur. Fiyat 200 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X