Bildirim
Elektronik Sigara - ANA KONU- (197. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende bıraktım mutluyum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bir kere yazacağım: dediklerin kulaktan dolma, çoğunlukla mesnetsiz ve yanlışlıklarla dolu bilgicikler. gerçekleri öğrenmek istersen, az biraz emek verip araştırman yeterli. ayrıca kenarda dursun, o abd'de ölen gençler hikayesi, e-sigara benzeri alete u.uşturucu madde koyup kullananlarla ilgili.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ahaber izleyerek hiç bir şey öğrenemezsiniz arkadaşlar. kitap falan okuyun bari.
Oo peki o zaman için için hayırlı içişler bana bişey olacağı yok buyrun için
sizden izin almadan da içebiliyorduk ama yine de teşekkürler.
Rica ederim
Arkadaslar merhaba, yaklasik 2 aydir e sigara iciyorum, sigarayi biraktim. Yalniz likit konusunda hala duzgun bir karara varamadim. Premium likitler pahaliya geliyor, tr likitlerden surekli kullanacak kadar sevdigim bir sey bulamadim. Tr likit tavsiyesi olan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 1,5 yıl öncei durumumu yaşıyorsunuz :)quote:
Orijinalden alıntı: ampenidas
Arkadaslar merhaba, yaklasik 2 aydir e sigara iciyorum, sigarayi biraktim. Yalniz likit konusunda hala duzgun bir karara varamadim. Premium likitler pahaliya geliyor, tr likitlerden surekli kullanacak kadar sevdigim bir sey bulamadim. Tr likit tavsiyesi olan var mi?
Hocam kendiniz demleyin likitinizi.
İlke kimyadan tüm ihtiyaçlarınızı tedarik edebilirsiniz. -
Arkadaşlar devamlı alışveriş yaptığınız kaliteli ve güvelinir salt likit satan siteleri özelden paylaşır mısınız.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/erdogan-acikladi-sigaraya-yeni-yasak-geliyor-5345836/
Kılıfını uyduruyorlar zam yaptıkları için.Araçta sigara iyi ama e-sigaraya giydirmesi kötü olmuş.
Her yere karşıma çıkıyor adamlar.ne güzel bırakmıştım sigarayı geç kavuştum erken veda ediyorum e-sigaraya.
Ne yapıcam bilmiyorum .
adam yüz binler vermiş arabaya, içinde sigara içemeyecek. anayasa ne olacak?
Herkese selam ,
Sigara illetinden kurtulmak için esigara seçeneğini denemek istiyorum bunun için konuları forumları biraz araştırdım fakat terimler bana çok yabancı gelmekte. Sanırım sigara ve nargile içimi gibi farklı amaçlara hizmet amaçlı üretilmiş atomizerler mevcut. Vaporesso Revenger X modeli sigara içimi için mi yoksa nargile içimi için mi ? Kaliteli oluşu ve pillerin değişebiliyor olması benim için önemli varsa tamamen sigara içimi amaçlı farklı kaliteli ürünler fikirlerinize açığım. -
Amerikan merkezi sağlık örgütü (CDC) önceki haftalardaki ölümlerin baş şüphelisi olarak Marijuana katılarak üretilen likitler olduğunu açıkladı. Gizemli hastalık, gizemli akciğer hastalığı gibi bir şüphe kalmamıştır artık. -
arkadaşlar bugün vaporesso polar satın sıfır ayarında yanında iki tane sıfır pil bir tane de likit hediyeli 340tl aldım pahalıya mı denk gelmiş yoksa iyi mi? asıl soru bu değil artık parayı ödedim yarın elime ulaşır büyük ihtimalle. benim sıkıntım bu konularda çok usta değil atomizyeri samoke allienım vardı perte çıktı onun atomizyerini kullanacam. sıkıntı şu ki makine hakkında pek bilgim yok menüsünde hakkında bir bilgimde yok. Kaç watta kaç ohm da kullanayım ve makineyi kullananlar beni tecrübeleriyle bilgilendirirse öğretici olarak çok sevinirim ne yapmam konusunda.Şimdiden teşekkürler -
Revengirin kit olarak gelen atomizri DL içimdir. İlave olarak mtl atomizr de almanız gerekir. Revengir mod + mtl atomizr çift pil olduğundan abartmadan içeni 3 gün idare eder.
-
Voopoo drag veya ayarında mod alınır, uçaklar yazmasin lütfen. Sıfır veya temiz ikinci el.
Canını mı sıktı? Kaç gün lazım bilgi vermek için?quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
Bu mesaj silindi.
İlk kez elektronik sigara almayı düşünüyorum, iki buçuk senedir sigara içmiyorum fakat bazen canım çekerse puro içiyorum.
JustFog MiniFit Pod Mod Kit nasıldır kullanana var mı? Sizce hangi modeli almalıyım? Teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X