Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.128
Cevap
237
Favori
535.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlerde dl de denerim diye yüksek watlı alayım dedim.
    sarma olayında ise bir iki sarım sonrası alışırım hemde sinir stres atmış olurum sırf sinir stress yüzünden 3d yazıcı çinden aldım sonra oturup kendim yaptım.
    Ama bu e sigarada zilyon model var herkes birini önerirken digeri öbürünü karalıyor anlamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Smok da vaporesso da kaliteli markalar hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız ama smok daha fazla arıza çıkartıyor şuana dek gözlemlediğim kadarıyla. Fiyatından ve cihazın ağırlığından şikayetçi olmayacaksanız bu ihtiyaçlara göre çift pilli almanız uygun o halde. luxe ya da luxe s önereyim o zaman son söylediklerinize göre. Çünkü revenger oldukça eskimiş bir cihaz. Luxe günümüze çok daha yakın ve daha yakışıklı. Bulursanız aegis legend de adı gibi efsane bir moddur. Su toz geçirmez darbelere dayanıklı, aklınızda bulunsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mobilephone456 arkadaşın dediği gibi piyasada smok un çok sorunlu olduğu söyleniyor.özellkle allien modeli.yurtdışında yaşayan bir yakınım 2 defa garantiden değişim yaptı :)Şahsen kullanığım 2 adet smok cihazında sorun yaşamadım.Revenger çok tutulan bir model ama neden bu kadar alınıp satılıyor anlamış değilim :) bir hevesle alıp kullandım ama tfv12 prince atomizerli smok xpriv cihazın ne buhar performansını nede aroma performansını yakalayamadım.
  • mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Taşınabilir ve sağlamlık önemli cihazları hiç bir yerde göremedigimden karar veremedim. İşe giderken cantam vs de yok ya cepte yada elde olacak acaba pico ve revenger luxe arasında çok boyut farkı varmıdır.
    Bu arada aegis'i herkes tavsiye etmiş şikayet neredeyse yok. Ya evsane yada türkiyede alan yok. Böyle tek bataryalı tavsiye edebileceğiniz bir mod varmı. Yarın eminönüne gidip bulabilirsem karşılaştırma yapacagım eğer taşıyabilirsem çift bataryalı birşey yoksa tek bataryalı alacagım çünkü dl atomizer ile muhtemelen dışarda içemeyeceğim dumandan dolayı kullananların çoğu dışarda mtl kullanabiliyoruz demiş.

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Daha önce söylediğim gibi tek bataryalı önerim swag. Tek bataryalı modlarla ör: swag pico vs çift bataryalı modlar arasında yüzde elli boyut ve ağırlık farkı bulunur. Buharı insanların suratına suratına üflemedikçe dışarıda da rahatça içebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aradığım şeyin juul olduğuna karar verdim. güvenilir bir yer biliyorsanız pm atabilir misiniz :)
  • .ProtoN. kullanıcısına yanıt
    facebook kullanıyorsanız gruplar var orada referanslı satıcılardan bulabilirsiniz
    veya
    Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
    Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
    http://www.esigara.eu
  • Merhaba arkadaşlar.
    Saatlerdir konuyu okuyorum ama kafam okudukça karışıyor.
    İlk kez kullanacağım.
    Kaliteli, sorunsuz, sağlam, patlamayan, akmayan bir model arıyorum.
    Günde ortalama bir paket kırmızı tekel 2000 içiyorum, buharı aroması önemli değil, beni kessin istiyorum, sigara tadında olsun.
    Netice olarak makine, pil, parça, likit vs neler almam gerektiğini bir hayırsever yazabilir mi?

• alifatih kullanıcısına yanıt
    Öncelikle umarım o ateşi sigarayı bırakırsınız.
    Bu işte seçenekler çok fazla kafa karışması çok doğal.
    Daha fazla kafanızı karıştırmadan kısaca şöyle özetlenebilir ve kararınızı verebilirsiniz.
    Pod mod dediğimin sigara içimine çok yakın cihazlar var.Kullandığı likitler diğer DL ve MTL cihazlarından farklıdır.
    İlk başlangıç kiti olarak deneyebilirsiniz.Ben hiç kullanmadım ama piyasda çokça satılan SMOK NORD ürünü alabilirsiniz.
    pil genelde 1 günü çıkarıyormuş.Tabii bu durum ne sıklıkt çektiğiniz ile orantılı.Yanlış hatırlamıyorsam bu cihazın DL dediğimiz bol buhar veren coiide mevcut.
    Ürünü alacağınız satıcı sizi daha net bilgilendirir.
    Likit seçimi tamamen kişisel olup ilerleyen zamanlarda damak tadınıza en uygun aromaları siz seçmiş olacaksınız zaten.
  • alifatih kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşta nord var iletişime geçip stok sorabilirsiniz.http://www.esigara.eu/resources/nord-pod-190-tl-smok-stick-v9-max-275-tl-wye-pod-teslacigs-165-tl-aspire-spryte-pod-165-tl.9069/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microsoft Edge

facebook kullanıyorsanız gruplar var orada referanslı satıcılardan bulabilirsiniz
    veyahttp://www.esigara.eu
    forumda bulamadım hocam juul satan.

......evi.co adlı bir site var kurye hizmeti falan. güvenilir mi acaba? bilginiz var mı?
    bu tür sitelerde genelde pahalı oluyor ama sigara içmektense ve sgara çok para vermektense alınabilir.
    kurye hizmeti varsa ödemesini yapmadan önce orijnalliğini kontrol etmenize izin veriyorsa alınabilir.
    Bir de istanbulda iseniz eminönü tarafında çok varmış.Kadıköyde ismini hatırlamadığım elektronik pasajı var bayağı büyük bi yer orada vitrinlerde bile satılıyordu.ama orijinal ürün olup olmadığını kontrol edin.
    Ankara'da bir arkadaşta varmış hocam
    2 kartuşlusu ingiliz 330 lira
    4 kartuşlu Amerikan 380 lira diyor

• Sıfır ayarında swag kit satılıktır

• İZmir’de halo tribeca, ego aio coil, drip tip bulunabilecek bir yer var mıdır?

• uwell caliburn arıyorum iastanbul içi.Güvenilir bi yer lazım.Tavsiyelerinize açığım.
  • Selam millet, bir arkadaştan ikinci el smok priv v8 geçti elime. Nasıldır , tavsiye eder misiniz ? Kullanan var mı acaba forumda ?

Yıllar önce joyetech in normal sigaraya benzer stick sigaralarından kullanmıştım. şimdi yine elektronik sigaraya dönüş yapacağım sanırım
  • Merhaba arkadaşlar
    Kozyatağı/ataşehir civarında aromasız, içime hazır saf likit alabileceğim bir yer varmı. 80 VG-20 PG oranında, %3 nikotin içerikli standart kullanıyorum.
    Teşekkürler
  • Bu olaya başlamayı hala düşünen arkadaşlar varsa, amerikada bu elektronik sigaraya bağlı akciğer vakaları artmaya başladı dikkat edin.

Gördüğüm ilgili haber :
    İlacabak
    Amerika'da 3 Eyalette Elektronik Sigaraya Bağlı Olabilecek Ağır Akciğer Hasarları Görüldü
    https://www.ilacabak.com/haberler/amerika-da-3-eyalette-elektronik-sigaray-1
  • nereden satın alabilirim? adanada yaşıyorum ama internetten de alabilirim .başlamak istiyorum. son sigara zamlarıyla artık insanın sigara alası gelmiyor, yine de alıyor krize girmemek için.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.