Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Çift pilli Smoant Cylon TC Mod 218W 200 tl ken tek pilliye 250 tl verilmez hele smok hiç verilmez.
    aliexpress.com
    US $3.98 |New Arrival HugsVape Surge Pod E cigs Kit 600mA Built in battery Air Driven System 6ML Electronic Vape Pod Mini Fit-in Electronic Cigarette Mods from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/-/32844513102.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4f082e0eaEI350

Yada revenger ama atomizeri çöp revengerın.Rdta şart.

Hocam cylon'un da pil kapağı ileride sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. 1 ay kadar kullandım yalama oldu olacak gibi hissettiriyordu, masada az bi sürtünmeden açıldığı filan oluyordu. Alacak arkadaşlar göz önünde bulundurursa sevinirim. Benim tavsiyem şu anki f/p canavarı GTRS P222. Hcigar panzer ile aynı mod. Yihi 520 sağ olsun ateşleme ve buhar bütünlüğü muazzam. Boyutlar çok küçük -bi double barrel değil fakat ona yakın-, hafif, kibar, malzeme kalitesi vasatın üzerinde. Kısacası bu fiyata alınabilecek bence en iyi mod. Tek sıkıntı preheat tam anlamıyla ayarlanmıyor sadece Hard-Normal-Soft şeklinde modları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01dead -- 18 Haziran 2018; 5:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01dead

quote:

Çift pilli Smoant Cylon TC Mod 218W 200 tl ken tek pilliye 250 tl verilmez hele smok hiç verilmez.
    https://www.aliexpress.com/item/-/32844513102.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4f082e0eaEI350

Yada revenger ama atomizeri çöp revengerın.Rdta şart.

Hocam cylon'un da pil kapağı ileride sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. 1 ay kadar kullandım yalama oldu olacak gibi hissettiriyordu, masada az bi sürtünmeden açıldığı filan oluyordu. Alacak arkadaşlar göz önünde bulundurursa sevinirim. Benim tavsiyem şu anki f/p canavarı GTRS P222. Hcigar panzer ile aynı mod. Yihi 520 sağ olsun ateşleme ve buhar bütünlüğü muazzam. Boyutlar çok küçük -bi double barrel değil fakat ona yakın-, hafif, kibar, malzeme kalitesi vasatın üzerinde. Kısacası bu fiyata alınabilecek bence en iyi mod. Tek sıkıntı preheat tam anlamıyla ayarlanmıyor sadece Hard-Normal-Soft şeklinde modları var.

https://tr.aliexpress.com/item/Original-GTRS-P222-Vaper-Mod-for-Dual-18650-Battery-TC-TCR-VW-Electronic-Cigarette-Mod-with/32862319790.html?spm=a2g10.search0104.3.69.1e7e49c2PaeG0j&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10151_10065_10344_5723115_10068_5722815_10342_10343_10340_5722915_10341_5722615_10696_10084_10083_10618_10307_5722715_10059_100031_10103_10624_10623_10622_5722515_10621_10620,searchweb201603_1,ppcSwitch_5&algo_expid=ef1b1230-18c4-4ade-b7f6-42f2f2f49c28-9&algo_pvid=ef1b1230-18c4-4ade-b7f6-42f2f2f49c28&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0
    Modun altının fotoğrafını çekip koyar mısın merak ettim.Hiç bir kullanıcıda böyle bir şikayet ne gördüm ne duydum.Zaten pil pimleri baskılıyor oldukça sıkı duruyor kapak.Baskı var sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Modun altının fotoğrafını çekip koyar mısın merak ettim.Hiç bir kullanıcıda böyle bir şikayet ne gördüm ne duydum.Zaten pil pimleri baskılıyor oldukça sıkı duruyor kapak.Baskı var sonuçta.

Alıntıları Göster
    Ne yazık ki şuan mod bende değil, şimdi anthony vapes'in incelemesine baktım. Oda pil kapağında küçük bir boşluk olduğunu belirtmiş. Bendeki sıkıntı bu boşluğun zamanla artmasıydı. Benzer bir sıkıntı Asvape Micheal'da da başıma gelmişti.

https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/7r3eec/anthony_vapes_smoant_cylon_mod_tech_review/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01dead

Ne yazık ki şuan mod bende değil, şimdi anthony vapes'in incelemesine baktım. Oda pil kapağında küçük bir boşluk olduğunu belirtmiş. Bendeki sıkıntı bu boşluğun zamanla artmasıydı. Benzer bir sıkıntı Asvape Micheal'da da başıma gelmişti.

https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/7r3eec/anthony_vapes_smoant_cylon_mod_tech_review/

Alıntıları Göster
    Boşluk olsa bile zamanla artması nasıl olacak ben anlamadım. Gereksiz kuruntu takılmayın böyle şeylere. Herkes her şey için mutlaka bir şey uydurur.
    Önemli olan kullanıcı yorumları.Şu ana kadar ne sorun yaşadım nede yaşayanı gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Boşluk olsa bile zamanla artması nasıl olacak ben anlamadım. Gereksiz kuruntu takılmayın böyle şeylere. Herkes her şey için mutlaka bir şey uydurur.
    Önemli olan kullanıcı yorumları.Şu ana kadar ne sorun yaşadım nede yaşayanı gördüm.

Alıntıları Göster
    Şu şekilde hocam, bataryayı kapağını tutan tırnak aşınıyor ve gevşiyordu anladığım kadarıyla. Tabi her gün 2 kere açıp kapamanın veya şansızlığın etkisi olabilir. Birde takribi aynı fiyata GTRS P222 varken mantıksız geliyor Cylon almak. Daha küçük, daha hafif, çipset daha kaliteli (Yihi520), buhar bütünlüğü daha iyi (Cylon gibi aç-kapa yapmak yerine dalgalı şekilde akım veriyor), ateşleme hızı kafa kafaya, ısı kontrol modunda daha tutarlı, bataryayı daha efektif kullanıyor (Renksiz ekran olması da etkilidir bunda). Cylonun avantajları ise, SX Mini Q Mini'ye benzemesi ve 30mm atomizerleri taşma olmadan taşıması ile sınırlı.
  • arkadaşlar merhaba zaman zaman farklı atomizerler ile pico kullanıyorum, coil yanmamasına rağmen, yanık tadı geliyor zaman zaman, ama belirli bi süre sonra, örnek olarak 15 dakika ara veriyorum, çekmiyorum, yanık tadı düzeliyor, ilk likit dolumundan bahsetmiyorum, tank full dolu iken. ara da böyle oluyor, likiti dökmeden atomizeri açıyorum bakıyorum, coil i söküyorum, yanık falan yok, temiz. anlamadım gitti.

edit: 4 çeşit likit denedim hepsinde de böyle oluyor. dün akşam gelen yanık tadı, bugün sabah yanık tadı vermedi, ama bugün öğlen de yaptı, ama şimdi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 18 Haziran 2018; 22:1:23 >
  • arkadaşlar bu coil ler, bizim melo 3 e olan coil ile aynı gibi duruyor, aynı mıdır farklı mıdır ?

edit: link,https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1aeJ3PFXXXXcsXFXXq6xXFXXX7/229916376/HTB1aeJ3PFXXXXcsXFXXq6xXFXXX7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 18 Haziran 2018; 22:16:29 >
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Melo dan ziyade, nautilius coilleri gibi duruyorlar. Tankın adını paylaşırsanız bulunabilir belki birşeyler.
    Besleme problemi gibi geliyor, bu tadı her aldığınızda pamuk hafif hafif yanıyor olabilir. Bu durumda tam yanık olmayan bir coili feda edip, içini açıp bakmak en doğrusu.
  • 01dead kullanıcısına yanıt
    hocam farklı mod ve sıfır coil ile denedim, hatta başka bir atomizer ile denedim. acaba ben yanlış mı çekim yapıyorum. iki farklı mod ve iki farklı atomizer ile denedim sonuç aynı.
    Triton 2 -yazan- ise Melo coilleri, Triton 2 Mini ise nautilius coilleri uyumlu hocam. Ekstra bilgi olarak TC modda melo kullanmak için 0.15 Ni200 olan iyi gider gibi geldi.
    Arka arkaya çekim -chain vape- yaptığınızda başınıza geliyorsa bu durum, 2 nedeni olabilir. Birincisi dediğim gibi besleme problemi. Coil-Pamuk içindeki likit azaldığından hafif hafif yanma ama coilin kullanılmaz hale gelmemesi mümkün. Dry-Hit gibi büyük bir yanık değilde bölgesel küçük yanıklar gibi. Tabi azcık dinlendirdikten sonra yanık tadı geçer bu durumda.

Ya da likitin ısınması ile alakalı olabilir. Tank ve tankın içindeki likit ısındığında yanık gibi değilde hafif acımtırak bir tad oluşturabiliyor. Bunda da çözüm yine azcık dinlendirip likitin soğumasını bekleme.
    hocam cevabınız için teşekkür ederim, yeterince aydınlandım. ne yazdıysanız, aynısı yaşadıklarım. arka arkaya çekim yapıyorum, ve yanık tadı burda başlıyor, 1.çekimde bir şey yok,2. de bir şey yok, 3.de başlıyor yanık tadı ve kokusu. çok uzunda basmıyorum en fazla .1-1.5 saniye basıyorum. dinlendirdikten bir süre sonra yanık tadı ve kokusu gelmiyor. bir de atomizer, 3 kez zincirleme çekim yaptığımda, hem ısınıyor, hem de 3. de yanık tadı ve kokusu geliyo, dolayısıyla likit de atomizer de muhtemelen fazla ısınıyor. acımtırak tat olduğu da doğru, besleme problemi de olabilir demişsiniz cihaz daha 30 günlük, ramazan sebebiyle sadece sahurda ve iftardan sonra kullandım, ilk başlarda böyle problemler yoktu, ramazan bittikten sonra olmaya başladı ilginç ki :)) ek olarak coil i nerden baksanız 23 gündür kullanıyorum, belkide coil i değiştirme vaktim gelmiş olabilir. coil mod un içinde gelen coil, henüz değiştirmedim yani, öyle yoğun da kullamıyorum ama anlamadım bu durumu. cevabınız için çok teşekkür ederim, yeterince aydınlandım hocam sağolun, aydınlattınız.
    Coili değiştirmenin vakti gelmiş. Ayrıca daha az ısınması için, daha yüksek ohmlu coiller kullanabilirsiniz bu sayede hem daha az ısı üretilip ısınmasının önüne geçer hemde pilden biraz tasarruf sağlarsınız. Dezavantaj olarak buhar ısınızda düşer. Besleme probleminin önüne geçmek için ise likitinizdeki pg oranını bir tık yükseltebilirsiniz PG, VG'ye kıyasla çok daha akışkandır ve hissedilir bir akışkanlık farkı oluşturur. Bunun da dezavantajı likitin boğaz vurumu artar ve çıkan buhar azalır.
  • Smok Alien makine var. Bir türlü randıman alamadım. Ya yanık tadı yada ağıza likit atıyor. En sonda pillerin olduğu yere likit akıtmış. Her türlü taşımada likit akıtmayacak, acı tad ve ağıza likit atmayacak makine var mı ? tavsiye eder misiniz
    cevabiniz icin cok tesekkur ederim. bu bahsettikleriniz de yuvarlak oldugu icin cepte kabarma yapiyor. normal tip ama

kucuk bir sey onerebilir misiniz peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selamlar, just 2 atomizeri alacağım, kullandım akıtma sızma yok, siz ne dersiniz bu işe ? Tank 5.5 ml olması da ayrı kullanışlı. Sapasağlam çelik gibi atomizer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Just 2 butonu biraz sıkıntılı versiondu - alabilirsen just s bak derim.
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece atomizeri alacağım, altını almayacağım dediğiniz gibi tuş hemen bozuluyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sende (pico) melo 3 var zaten niye aynı class ato alıyorsunki.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.