Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.168
Cevap
234
Favori
539.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için teşekkürler hocam, bu aralar çok meşgul olduğum için, 2 gündür kullanamadım bile. Sanırım kullanmadan 30 dk önce, kullanacağım kadar koymam daha mantıklı gibi duruyor.
  • Yaklaşık 1.5 aydır sigara içmiyorum aklıma dahi gelmiyor artık , champix vs deneyip bırakamadım düşünün. Mtl denedim hosuma gitmedi ciğer içimi devam edeceğim.

İstick pico ve vaporesso switcher cihazlarım var , dısarıya vs cıkacagım zaman pico alıyorum diğeri çok ağır. Likit olarak osmanlı likit kullanıyorum , cok iyi bir likit denemez ama fiyatı uygun ve bazı tatları benim hosuma gidiyor , eger ki cok iyi likit alacaksanız aylık masrafı sigaraya yaklasıyor. Coili aliexpress üzerinden alıyorum , aylık bana toplam masrafı bu sekılde 150 tl ye geliyor , biraz azaltmam gerekiyor içimi özellikle pc başında elimden düşmüyor
  • Zeus single deck olanın hava kanalı üstten olmasına rağmen pamuklamanın epey düzgün yapılması gerekiyormuş. Hatta sıkıntıyı gideremediği için bolca satan ve rafa kaldıran vardı forumda. Bir arkadaş düzgün pamuklamayı görsel olarak da paylaştı şimdi çoğu kişi rahat etti. Ona dikkat edin derim.

Likit zaten şişeye mümkün olduğunca az hava kalacak şekilde doldurulması gereken bir şey yoksa oksitlenme oluyor acılaşıyor likit. O yüzden kullanacağınız zaman doldurmak en temizi. Hatt açıldıktan sonra da 1 ay içinde tüketmeli.
  • En iyisi bırakmak ama bunun için bir formül bulunamadı daha. Varsa bilen soylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kalem tipi mtl cihaz arayan varsa drizzle var elimdeç
  • Seramik coil ömrü ne kadar gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar kılıf alacağım da mod a. Eleaf iStick Pico 25 ile Eleaf iStick Pico Kiti 75 in boyutları aynı mıdır ? yani 25 için kılıf alsak 75 e uyar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

selam arkadaşlar kılıf alacağım da mod a. Eleaf iStick Pico 25 ile Eleaf iStick Pico Kiti 75 in boyutları aynı mıdır ? yani 25 için kılıf alsak 75 e uyar mı ?
    25 daha kalin diye biliyorum

• GullyFoyle kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamın aleyküm arkadaşlar switcher ve smok mag kit arasında kaldım sizce hangisini alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir1453 -- 14 Mayıs 2018; 10:16:42 >
  • Kullandıktan sonra kutuya koyma aşamasında çok zorlanıyorum. Son kez, hadi bir daha, dur bu son derken 1 ml gidiyor Duygusal bir bağ oluştu. Smok alien ve pico yu 2 gün denemiştim ama Smok guardian bambaşka. Üstelik dışarda içerken oyuncak emzik gibi durmuyor aşkım. Mekanda içerken de sıkıntı yaratmıyor buharlı tren gibi gözükmüyorum uzaktan. Nikotinsiz likit arayışına girdim evde yapmaya çok üşendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Kullandıktan sonra kutuya koyma aşamasında çok zorlanıyorum. Son kez, hadi bir daha, dur bu son derken 1 ml gidiyor Duygusal bir bağ oluştu. Smok alien ve pico yu 2 gün denemiştim ama Smok guardian bambaşka. Üstelik dışarda içerken oyuncak emzik gibi durmuyor aşkım. Mekanda içerken de sıkıntı yaratmıyor buharlı tren gibi gözükmüyorum uzaktan. Nikotinsiz likit arayışına girdim evde yapmaya çok üşendim.
    hocam 0 mg likit serisi buldum gibi. öm atıyorum şimdi.
  • e sigarayi 8/9 aydır kullanıyorum. ateşliyide bir türlü bırakamadım 1 ay dir ateşli içmiyordum 3 gündür geri başladık. nasıl kurtulacağım bilmiyorum cihazim mod nautilus 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    likitinizi değiştirin. içerdiği niko.in yetmiyor olabilir. vücut da eksiği ateşliden gidermeye zorluyordur sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

likitinizi değiştirin. içerdiği niko.in yetmiyor olabilir. vücut da eksiği ateşliden gidermeye zorluyordur sizi.
    varmi likit tavsiyen hocam kendim yaptim hazir aldim bir tat tutturamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    güvenilir yerden nbase (üst mesajlarda epey bilgi var güvenilir yerler konusunda) ve güvenilir aroma (cdd tercih ettim ben) ile kendi likitimi yaparım. premium falan hiç prim vermem. illa hazır likit diyorsanız başka arkadaşlar yardımcı olacak mesajlar yazarlar sanırım. ama günde bir paket ateşli tiryakisi olan biri için, en az 11-12 mg nkotin içeren likit uygun seçim olabailir.
  • Hocam arionlikit tütün serisini deneyin isterseniz. MTL de epey memnun forumdakiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beykozz

Seramik coil ömrü ne kadar gider
    Kullanıma bağlı coilin ne kadar gideceği ama ortalama 20-25 gün gider.

• Arkadaşlar hangi marka likiti tavsiye ediyorsunuz nereden edinmeliyim. Kendi likitimi yapacak kadar bilgi sahibi değilim. Pg nbase falan kafa karıştirici işler

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Arkadaşlar hangi marka likiti tavsiye ediyorsunuz nereden edinmeliyim. Kendi likitimi yapacak kadar bilgi sahibi değilim. Pg nbase falan kafa karıştirici işler
    Diacetly ve acetoin içermemesine dikkat edin. Bizim vatandaşların ürettikleri içinde arion likit ve manhattan likit dışında hiçbirini içmem ben.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.