Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.689
Cevap
230
Favori
508.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    ben normalde mtl kullanan 1 kişiyim arada değişiklik olması adına dl kullandığım da olur.. uzun süreli mtl kullanırım daha sağlıklı ve daha tasarruflu olması da + sı oluyor tabii.. size de tavsiyem mtl kullanmanız yönünde olacaktır.. başlarda keyf vermez gibi gelsede çabuk alışıyor insan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ishan

    ben normalde mtl kullanan 1 kişiyim arada değişiklik olması adına dl kullandığım da olur.. uzun süreli mtl kullanırım daha sağlıklı ve daha tasarruflu olması da + sı oluyor tabii.. size de tavsiyem mtl kullanmanız yönünde olacaktır.. başlarda keyf vermez gibi gelsede çabuk alışıyor insan

    Swag cihaza uyumlu f/p urunu linki paylaşabilirlisiniz ?
  • e sigara neden bu ülkede yasaklanıyor?
  • bir arkadasim vaporesso revenger oneriyor yada vaporesso swag bir kac sorum olucak. 2 si arasinda farklar nedir ? mesela hangisi daha cok duman cikariyo?

    meyveli yada kahve tarzi likitleri nerden alicam bu cihazlar pillemi calisiyor ? siz hangisini tavsiye ediyosunuz ve ucuz ve orginal urun internetten nerden alabilirim?
  • Beyler elektronik sigaradan hiç anlamam günde iki pakete yakın parlement içiyorum e sigaraya geçmeye karar verdim . Aşağıda linkini verdiğim ürün nasıldır yeni başlayan için tavsiye eder misiniz ?



    http://s.aliexpress.com/yEjeumUF?fromSns=Copy to Clipboard
  • Merhaba arkadaşlar,
    AE'den Vaporesso Revenger 220W almayı düşünüyorum ilk defa kullanacağım , boğazda tokluk yapsın ama dumanı çok fazla olsun istemiyorum. Ne önerirsiniz tam olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reyes_19

    Hocam ozaman bir tane uygun tek pilli bir cihaz alacaksın piko bile işini görür üzerinde el becerisi varsa siren 2 atomizer yada hazır coilli Nautilus 2 alacaksın sigara içimi olarak

    Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Almışken ürünü 2-3 ay sonra değiştirmiyeyim diyorum, revenger'ın albenisine kapıldım biraz :)
    revenger alsak atomizer ne önerirsiniz ve başlangıçta aromalı bir likit ?


    Teşekkürler,
  • yLceu kullanıcısına yanıt
    Puma vapes mod al kardeş bence atomizer olarakda zeus, manta yada ammit al kardeş iş görür.
  • 10 yıldız günde 1.5 paket sigara içen biri olarak 1 aydır e-sigara kullanıyorum ve oldukça memnunum, 1 tane bile sigara içmedim 1 aydır hiçte canım çekmiyor
    burada önemli olan size hitap edecek mod atomizer ve kaliteli likitleri keşfetmek sonrasında gerçekten çok fazla keyif alıyorsunuz ve sigarayı bırakıyorsunuz hatta ve hatta e-sigara kullanımızda günden günde daha olgunlaşarak azalıyor.
  • Merhabalar Vaporesso Revenger Mavi aldim gt4 ve gt8 coil çıktı içerisinden gt8 i sanırım yaktım içerisinde likit yok iken yanlışlıkla by pass yaptım galiba duman ve akabinde yanık kokusu geldi aradan 2 3 saat geçti hala yanık kokusu geliyo yanmışmıdır sizce ? bir kaç sorum daha olucak.

    Aşağıdaki resim vaporesso revenger inceleme youtube dan aldığım ekran görüntüsühttps://www.youtube.com/watch?v=dznWnXGAy-U&t=2s

    Elektronik Sigara - ANA KONU-

    gördüğünüz gibi spitback drip tip var yani sıçratma engelleyici ancak bi altındaki resimde

    Elektronik Sigara - ANA KONU-

    gordugunuz gibi benimkinde yok model farklılıgımı oluyor nedir bilemedim vaporeso nun sitesinde dogrulatma yaptıgımda sıkıntı yok urununuz orginal diyor ve kutu jelatininde kapalı idi birde incelemeden aldıgım ekran goruntusunde VSGA02 benimkisinde ise VSGB02 nedir bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    Alttaki likitler ise deneme amaçlı alındı hangi marka likit tavsiye edersiniz? Birde 2 çeşit likit aldım diğerini nasıl denerim başka bir başlıkmı almam gerekiyo yoksa bu tankın içindeki bitince diğerini koysam oluyomu ? Ve son olarak sormak istedigim ben su anda 400 Fehrenheit ve gt4 coil i 50 Watt da kullanıyorum onerdiginiz bir custom ayar varmıdır daha verimli olması için ?

    Elektronik Sigara - ANA KONU-

    Elektronik Sigara - ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 6 Şubat 2018; 19:26:24 >
  • Ben de vaporesso revenger kullanıyorum. Ben ilk aldığımda kutudan çıkartıp baktım. Benimkinde de filtre yoktu. Eğer filtre yoksa hatalı üründür. Yenisini verdi. Sen de mutlaka değiştirmelisin.



    Ayar olarak vw modu kullanmanı öneririm. Coil üzerinde best değerler yazar. O değerler arasında kalmaya özen göster.



    Likit için bir sürü deneme yapacaksın para harcayacaksın. Herkes bir şey önerebilir sen deneye yanıla bulacaksın. Benim Önerim one hit wonder, cuttwood, cosmic fog, nasty juice, halo, evo gibi premium sınıfına giren likitleri tercih et. Ben bu saydıklarımın hepsini denedim. Bana en güzel evo geldi. Bu tamamen damak tadı. Araştır dene. İstanbuldaysan doğu banka git. Küçük şişelerden al dene.
  • handsome88 H kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler cevaplariniz icin saticiya sordum ve biraz arastirma yaptim satici diyoki oda aldigi kisiye sormus yeni nesillerde delikli filtreyi kaldirmislar gerek duymadiklari icin youtube da da bir videoda bahsediyo bundan ayrica urunun orginalligini sorguladigimda orginal oldugu dogrulaniyo suphe icerisindeyim ama yine ben yarin tekrar gorusurucem kendisi ile one hit wonder onerdiler cuttwood cok pahali geldi
  • bir sey daha sorucam gt8 coil ilemi yoksa gt4 ilemi daha iyi aroma duman alirim sizce ?



    2 3 sey daha sorucam gt8 i sanırım yaktım içerisinde likit yok iken yanlışlıkla by pass yaptım galiba duman ve akabinde yanık kokusu geldi aradan 2 3 saat geçti hala yanık kokusu geliyo yanmışmıdır sizce ? harici sarj cihazi almalimiyim yoksa pilller ustundeykenmi sarj etmeliyim ? son olarak ornegin liqiti degistirmek istiyorum icindeki bitince farkli bi likit koyabilirmiyim ayni atomizer ve coile yada temizlememmi gerekir yoksa ayrica atomizer ile mi yapmam gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 7 Şubat 2018; 0:25:23 >
  • Acı tat devamlı geliyor ise yanmıştır. Gt8 sen daha çok duman çıkıyor. Ben şu an gt4 ü test ediyorum. Gt8 i de denedim.



    Likit değiştirirken farklı coil ya da atomizer kullanmana gerek yok. Zaten 20-30 çekim sonra tad değişiyor. Eski tat yeni likit tadına dönüyor.

    Pil üstündeyken şarj edebilirsin


    Likitler evet pahalı ama örneğin buharist in bir likitini kullandım ve coili mahvetti. O yüzden iyi likit kullanmanı öneririm.



    Yeni versiyonlarda filtre olmama konusuna da açıkcası inanmadım. Çünkü likit çok fazla sıçratma yapar diline likit gelir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 7 Şubat 2018; 0:49:21 >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Valla ben de yeni sayılırım hocam :) ilk gün vermişti aldığım yerdeki satıcı. Denedim leş :)
  • Sigarayı bıraktığım için kullanmıyorum artık.Düşünenlere tavsiye ederim.Buhar ve aroma performans kiti.

    ✅Wismec Predator 228 Watt Mod
    ✅Vaporesso Gemini RTA Mega 25mm
    Alien / Fused Clapton Tel, Cotton bacon / Muji pamuk, likit, sony vtc 6 pil, Kılıf vape band.
    Hazır set.

    Elektronik Sigara - ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 7 Şubat 2018; 6:22:6 >
  • Yeni başlayan biri için smok al85 nasıldır?
  • Arkadaşlar smok vape pen plus ilk kullanacağım, nasıldır?
  • İlk kez deneyecekler için uygun fiyatlı tavsiyem Pico ve Serpent Mini olacaktır. 70+50 lira civarı maliyetleri var ve sizin kesin bir karar vereğiniz süre içerisinde çok çok idare edecekir. Büyük, dokunmatik, çok düğmeli modeller çabuk bozuluyor tavsiye etmiyorum. Bir de harici şarj ünitesi kullanın.
  • lady dinner uygun fiyatlı satan olursa özel mesaj atabilir
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.