Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mumkun, daha once baska bir arkadas ta sormustu ayni soruyu.

Rba ile kullanirken 0.5ohm max deger olsun telin ohmunu 0.40 ile 0.20 arasinda tutmaya ozen gosterin.
  • ikinci elde nerde satabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Joe. kullanıcısına yanıt
    Cihaz siparişinizi aliexpressten verebilirsiniz. RBA coil diye aratırsanız bulabilirsiniz sarılabilir coili.
    aliexpress.com
    US $10.5 |Smok V8 RBA Patented Fused V8 RBA 0.28ohm Clapton Dual Coil 0.28ohm 50W 140W Smok V8 RBA Coil-in Eletronic Cigarette Atomizer Cores from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Smok-TFV8-RBA-Patented-Fused-V8-RBA-0-28ohm-Clapton-Dual-Coil-0-28ohm/32801291334.html

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Aralık 2017; 21:38:13 >
  • DienCephelon D kullanıcısına yanıt
    35$ lık cihaza fazla verip kazıklanmayın.Pilin tfiyatları beli yanında verecekleri ne olduğu belirsiz likitleride almayın zaten.

Açın aliexpressten bakın ordan alın.Niye bu kadar zor geliyor fiyat araştırması çok ilginç.

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten almayı bende biliyorum! Yurtdışından almak istemedim sonuç olarak 15-20gün sigara parası verdikten sonra gene aynı paraya gelecek. Genede teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DienCephelon

Aliexpressten almayı bende biliyorum! Yurtdışından almak istemedim sonuç olarak 15-20gün sigara parası verdikten sonra gene aynı paraya gelecek. Genede teşekkür ederim.

Çok eski sayılmam bu işte ama maddi olarak e sigaraya geçicekseniz bence bulaşmayın ucuz bir yol değil.. likitti coildi sipsiysi kılıfta alayım hadi atomizerı değiştireyim iyisi çıkmış derken sigara parasına geliyor belkide geçiyor. haa likiti kendim demler coili sararım derseniz tabiki işler değişir.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Likiti kendim demlicem ayrıca ıvır zıvıra takılan biri değilim başlangıç orta üst falan diyorlar da ben alcam alet ölene kadar kullancan 😂 Likiti de bi arkadaşım demliyor hani onunla yapcaz zaten o yüzden geçiyorum.

• Bi de 11 yıldır sigara içiyorum artık bıktıö bazı şeylerden diyebilirim. Bırakmak en güzeli ama beceremedim bunu deneyeceğim.

• Aliexpreste çok takılmaya başladı e.s ile ilgili ürünler bilginiz olsun, direk geri gönderiliyor çin e.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coil ve likit günlük 3.85 TL'ye geliyor bana maliyeti. Likitimi kendim demliyorum.
  • Bende esigara almayı düşünüyorum. Başlangıç seti olarak en iyi fp ürünü hangileridir? Likit olarak ne almalıyım bakımları nasıl ve aylık masrafı ne kadar tutuyor bilgi verebilirmisiniz.

• Merhaba vaporesso revenger veya x almayı düşünüyorum, nelere dikkat etmeliyim alırken? nereden almalıyım? yanında extra birşeyler alayım mı (tel, sarma aparatı, likit vs)? teşekkürler..
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Baslangic setlerinin atomizerleri hazir coilli oldugu icin masraf bakimindan hicbiri f/p degil.

Likit olarak istediginizi alirsiniz damak tadiniza gore 20tl lik likitte var 250tl lik likitte var.

Bakin soyle soyliyim baslangic seti olarak satilan kitlerde atomizerler hazir coilli oluyor genelde rta basligi vs olmuyor. Coillerinde ortalama 5 tanesi 60tl den satiliyor. Tane fiyati 12.5-15 hatta 20 tl ye kadar cikiyor

Hazir coiller 1 hafta seramik ise 2 hafta kadar idare ediyor.

Mesela kendimden ornek vereyim ben normalde rta (teli pamugu kendim sarip kullandigim atomizer) kullanirim ama denemlik seramik hazir coil aldim tad degisikligi nasil oluyor kac hafta omru varr gibisinden. Seramik coil 2 hafta gidiyor. 5 tanesi 60tl. 2.5 ay da coile verecegim para 60tl.

Ayni hesabi pamuk teli kendimiz sariyoruz rta atomizer kullaniyoruz masrafi ne kadar olucak diye hesaplayalim. 8 metre fuused clapton kantal a1 tel 30tl + 180 ped muji pamuk 60tl toplam 90tl. Her hafta atomizere pamuk degistirseniz ve 2 haftada 1 teli degistirdiginizi sayarsak 90tl lik harcama size 1.5 hatta 2 YIL gider.

Mesela ben hazir coile para kaptirmayip teli pamuugu kendim sararak likit olarak premium likit aliyorum.

Deneyimledigim kadariyla sunu tavsiye ederim. Alddiginiz kitin atomizerinin seramik coili kesinlikle olsun. Seramik coilleri full tel pamuk klasik hazir coiller gibi kullanmiyorsunuz salliyorum 20-35watt ta mi kullanmak gerekiyor 13-15-17 watta 10-15 cekim yapiyorsunuz. coili taktiginiz gibi hemen 35watta cekim yaparsaniz (2-3dk likiti emmesi icin bekletseniz bile farketmez) hem yanik tadi gelir hemde coili yakabilirsiniz.

Baslangic kiti olarak benimde yedek cihaz olarak kullandigim tarot mini yi tavsiye edebilirim. Swag kit de guzeldir mesela ama coilleri cok pahalilasmis 3 tane coiline 50tl diyorlar

Atomizeri hicbir sekilde akitma yapmiyor. masaya yan, ters koysaniz bile akitmiyor.

Ateleme hizi guzel curve tcr modu vs yok yok omniboard chip var icinde.

Malzeme kalitesi guzel kasasinda desenli olmayan yerleri ciziliyor sadece. Boya renk atma gibi bir sorunu kesinlikle yok

Sony vtc6 3000mah pil ile 1 gunu coook rahat cikartiyor.

Fiyat olarak sadece cihaz 180-200tl normal fiyati ustune para vermeyin. sony vtc6 pil 25 tas catlasin 30tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 23 Aralık 2017; 17:58:53 >
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler hocam. Ben yeni başlayacağım için atomizer,coil vs gibi şeyleri tam anlamıyla bilmiyorum.Eğer sarması kolay ve aroma,duman da bir değişiklik olmuyor ise neden hazır coil e para verelim kendimiz sararız. Fakat ben ilk aldığım set ile beni biraz götürsün hemen cihaz değiştirmeyeyim kafasındayım. Bu sizin önerdiğiniz cihaz beni ne kadar götürür? Duman ve aroma performansı da iyi mi? Likit olarak şu an için fazla para vermek istemiyorum ucuz olanlardan önerileriniz neler? Cihaz hoşuma giderse likitlerle birlikte instagram sayfasından alacağım.

• isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam eger bu olaya iyi bir cihaz ile baslarsaniz yani zemini iyi tutarsaniz uzerine yapacaginiz tek masraf tel pamuk likit bilemedin ekstradan atomizer olacaktir.

Cihazin atomizerinin buhar ve aromasi baslangic icin guzel iyi.

Bu cihazin sizi ne kadar gotruecegini bilemem orasi benim bilecegim birsey degil.

Sizin cihazi nasil kullandiginiz onemli hor mu kullaniyorsun, cihazin icine likit kaciyormu kacmiyormu kontrol ediyormusun, cihazi yere dusuruyormuusun, pili cihazin uzerinde iken mi sarj ediyorsun pilin kaplamasinda soyulma varmi diye bakiyormusun bunlar onemli bide uzerine sans faktoru elektronik sans isidir. Google da ve forumlarda yerli yabanci farketmeksizin aratinca sorun cikmiyor veya ufak tefek kafaya bile takilinmayacak saplantili insanlarin buldugu sorunlar :D bu demek olmuyorki cihaz muuhtesem, sorunsuz DEGIL ama muadilleri ile kiyaslayinca bakinca diyorsun ki ya sorun cikaran baska cihazin kullanici kitlesi kullanmayi bilmiyor (ki fiyatlari 3 asagi 5 yukari ayni muadili sorunlu cihazla yani birisi mercedes digeri de tofas degilki kullanici kitlesi farkli olsun) yada benim aldigim cihaz sorun yapinca kullanicisi yazmiyor :D o zaman diyor ki insan zaten hmmm demekki diger cihaza gore bu cihazda problem yasama olasiligim daha AZ yok degil AZ buraya dikkat.

Bu arada ne olurusa olsun pili cihhazin kendi usb si uzerrinden sarj etmeyin ya cihaziniz bozulur yada piliniz bozulur ikisininda sonu kotu olur. Nitecore veya onuun tarzinda bir saj aleti alip onla sarj edin.

Benim size tavsiyem soyle olur tarot mini alirsin ki watt max 80 e kadar destekliyor cipi vs herseyide guzel, sony vtcc6 pil ile de 35watta 1 gunu cikariyor.

Istersen aldiktan sonra sunu yaparsin kit olarak geliyor ya ugrasirim ederim ben bu isi cozerim diyorsan yaninda gelen atomizeri sat tel pamuk ve rta tarz bir atomizer al oyle kullan veya kullan beraberinde gelen atomizeri kullanabildigin kadar daha sonra paran olunca rta tarz bir atomizer al.

Bu arada ben uzerinde gelen atomizeri hemen degistiremem 1-2 ay kullanirim dersen ki illa coil alacaksin. Coil olarak atomizerin(veco tankin) seramik coillerini al 5 li paket halinde 60tl ye satiliyor. Normal coiller genelde hhaftada bir degisim yapmak gerekirken bu seramik coiller 2 hafta dayaniyor.

Hazir coilli kullanacaksan bile olabilecek en ekonomik yontem budur.

Likit olarak ise senin begenine kalmis mesela krema veya icinde sut olan likit ben bir turlu sevemedim hic icemiyorum oyle agir karamel kurabiye cikolata veya tutun aromali likitlerde bana gelmiyor ama belki sen seversin orasini bilemem.

Likit olarak ucuz likit tavsiye edemem cok fazla secenek var cunku bakti bu iste para var adam evinde likiti yapip siselere dolduurup uzerine de ambalaji basip bu ise giriyor.

Mesela damak tadinizi bilsem ona gore senelerdir olan dunya uzerinde heryerde satilan kendini kanitlamis premium likit diye gecen markalarin orn; one hit wonder, cosmic fog, naked, dinner lady vs uzar gider bunlardan size bu bu guzeldir hosunuza gider ddiye tavsiyede bulunabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 24 Aralık 2017; 2:10:47 >
  • Arkadaslar merhaba bende elektronik sigara almayi dusunuyorum.

Normalde gunde maksimum 15 adet sigara icerim bi paketi bulmaz yani. Bana iyi buhar verebilicek sorunsuz ve kolay kullanabilicegim komple set halinde alabilicegim bir urun tavsiyeniz olurmu?

Maksimum 350 tl butcem var ilk olarak.

Sonra da bana aylik nekadara mal olur?

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    hocam nereden bulacağız bu aromayı.Efkar kapandı benim evyaplarda sıktı artık
  • herkese merhaba arkadaşlar elimde vaporesso revenger cihaz mevcut chiazın altında dızzz ve tık tık tık sesleri geliyor sizce kullanmaya devam etmeyilimiyim
    ilk pillerden gelior sandım ama chiazın altına kulagımı dayayınca moddan geldiğini farkettim
  • haber gerçek mi? haberi görünce e-sigaradan soğudum resmen

www.hurriyet.com.tr
    Bomba gibi patladı... Sebebi şoke etti
    http://www.hurriyet.com.tr/bomba-gibi-patladi-sebebi-soke-etti-40689246
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacetimereality

haber gerçek mi? haberi görünce e-sigaradan soğudum resmen
    www.hurriyet.com.tr
    Bomba gibi patladı... Sebebi şoke etti
    http://www.hurriyet.com.tr/bomba-gibi-patladi-sebebi-soke-etti-40689246

yok daha neler

inadına mekanik mod candır ... 5 yıldır mekanik kullanıyorum , bilinçli kullandıktan sonra hiç bir şey olmaz , bilinçli kullanmazsan cebindeki telefon bile patlar !
    ayrıca patlayan elektronik sigara değil pildir pillll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 25 Aralık 2017; 22:34:24 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.