Şimdi Ara

elektronik sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu buyincoins.com daki ego
    marka sigara joyetech in ürettiği mi?

http://www.buyincoins.com/new_en/pages/search--electronic%20cigarette----2.html

Eğer öyleyse niye bu kadar ucuz çünkü
    ülkemizde elektronik sigara satan sitelerde
    (sonsigaram.com,elektroniksigaraal.com vs)
    ortalama fiyatı 200 tl filan bu arada joyetech
    üreticisi hangi ülke çinliler mi acaba?

http://www.elektroniksigaralar.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek hakkın VAR..! -- 12 Kasım 2012; 7:28:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun yerine gidip champix al sigaradan tamamen uzaklaş... Ben tam 4 yıldır içmiyorum:))

• arkadaşım bende bir zamanlar bu tam sigara gorunumlu olanladan satmıs biri olarak soliyim :D bunlar zaten ucuz ama ulkemize girince fiyatları artıyor getirenlerede kızamıyorum cunki gumrukte o kadr zahmete riske giriyorlar.ama sole soyliyeyim bu senin verdigin linkteki sigaraları anca 1 hafta oda belki idare edebilirsin anlıyacagın kalitesizdir askere gitmicek olsam yine bu ise girecektim bu aralar yine hortladılar bu elektronik sigaralar ama ise yarıyor mu diye sorarsan basarı oranı yine sana kalmıs birsey ama kaliteli bi urunle 80 %

Orijinalden alıntı: exit23

arkadaşım bende bir zamanlar bu tam sigara gorunumlu olanladan satmıs biri olarak soliyim :D bunlar zaten ucuz ama ulkemize girince fiyatları artıyor getirenlerede kızamıyorum cunki gumrukte o kadr zahmete riske giriyorlar.ama sole soyliyeyim bu senin verdigin linkteki sigaraları anca 1 hafta oda belki idare edebilirsin anlıyacagın kalitesizdir askere gitmicek olsam yine bu ise girecektim bu aralar yine hortladılar bu elektronik sigaralar ama ise yarıyor mu diye sorarsan basarı oranı yine sana kalmıs birsey ama kaliteli bi urunle 80 %

Anladım hocam bana önerebileceğin bir model var mı?Birde hocam kullanan kişilerin yorumlarına baktım bazıları ağızda şekerli ve mide bulandırıcı bir tat bırakıyor.Özellikle meyve aromalı likit ile çalışanlardan diyenler var.Sizce de öyle mi?

• önerebileceğim birşey yok arkadaşım bu sigara illeti çünki kişiden kişiye değişiyor tamamen beyinde bitiyor ortamlardan dolayı bende hertürlü yolu denedim içesim bile yok ama hala sigarayı yakmaktan ve elimde görünmesinden vazgeçmiş deilim :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıbbiyetsiztıpçı -- 17 Kasım 2012; 18:11:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yazılanları bende dıkkatle okuyorum bende zamanında joyetch kullandım çin malı evet 10 gün bile idare etmedi ki paraısıda bir oakadar yüksek birde jotech lıkıt var 30ml satan sıtelerede yazıklar olsun en güzeli flavour art şuandada natura diye bir marka kullanıyorum çiftli set aldım yanındada 20ml flavour art lıkıt hedıye gönderıyorlar amacım reklam yapmak değil daha düzgün destek ve kaliteli ürün alamanızwww.elektroniksigaran.com
    beyler elektronik sigara
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şevkini kırmak gibi olmasın ama elektronik sigara, puro pek de bir işe yaramıyor.Bırakmak için direkt bırakmakta yarar var.Tamamen beyinde biter diye düşünüyorum ama ben Allah'a şükür hiç kullanmadım kullananlardan bildiklerimi yazıyorum.Bırakanların çoğu ya yekten bırakmış ya da azaltarak unutmuş ya da ilaç ki ilacın güvenilirliğini bilmem.

http://www.hangielektroniksigara.com/
  • okuduğuma göre yapılan araştırmalarda nikotinin kana karışmadığı onun yerine zehirli bir maddenin kana karıştığı yazıyordu, hepsi para tuzağı bırakmak için alacaksanız hiç almayın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.