Bildirim
Elektronik nargile keyfi sizce nasıl.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam ben nargileyi çok içiyodum bunu aldım ilk başta gayet iyiydi sonra coil li filan derken maliyeti arttı baya bi bide içtikten sonra ağızın çok şekerleniyor nargıle iç daha iyi bence. -
ev tam 150 tane mühendis erkeğin toplandığı öğrenci evi yalnız,bunu kullanan adamlar da ekseriyetle o mühendisler -
Elektronik nargile de kullandığın likitin markası ve coilini kullanma süren çok önemli ben 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum birşey yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama 150 değil 3 tanequote:
Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam
ev tam 150 tane mühendis erkeğin toplandığı öğrenci evi yalnız,bunu kullanan adamlar da ekseriyetle o mühendisler
Amacin sigarayi birakmaksa bir işe yaramiyor
Lakin degisik tatlar pesindeysen güzel oluyor
Ama gercek nargile gibisi yok
Modla çok bir şey değişmez ama atomizer etkili olur rta al kendin sar ben de aldım yapıyordum lakin sıktı sattım baktım al sat olayı daha karlı ve eğlenceli 😅
Adam hem zevkini çıkarıyor hemde para kazanıyor tabi benim gibi karını koyuyorsan😅
Ben 0 alıp kârıyla satıyorum ayda 1 tane yol param çıkıyor riske girmiyorum hem. Ama dolar uçtuğu için şimdilik almıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 24 Şubat 2019; 0:46:41 >
Ben 1 yıl önce 200 TL ye aldığım revenger X i bu sene 250 TL ye sattım ve kendime 2 günlük revevir X aldım aynı fiyata😂
Ben full kit makasından pamuğuna kadar 250 tl ye almıştım 450 ye sattım. 0 alıp üstüne 150-200 lira koyup sattığın zaman bile türkiyedeki satıcılardan daha ucuza denk geliyordu dolar düşükken. Şimdi de kar bırakır ama o kadar fazla değik Yaşasın aliexpress
Tahmin etmeliydim aliexprees ten alışveriş yaptığını😂😂
severim ya iyidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X