Şimdi Ara

elektronik devrelerde kablo renkleri hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayar montajı yapacağım fakat ana karttaki renkler hakkında tereddütüm var

sarı siyah kırmızı renler artımı eksimi

• quote:

Orijinalden alıntı: certy

elektronik devrelerde kablo renkleri hakkında bilgisi olan ?

SAOL USTADIM COK COK TESEKKÜRLER ARADIM BULAMADIM BEN POWER KABLOLARINI TAKTIM FAKAT ASIL SORUNUM KASA ÜZERİNDEKİ KABLOLU SOKETLERİN RENK VE KUTUP YÖNERİ YANİ POWER LED HDD LED RESET SWİCH SPEAKER POWER SWİCH BUNLARIN ÜZERLERİNDE SARI KIRMIZI BEYAZ SİYAH RENKLER VAR BUNLARIN ARTIMI EKSİMİ OLDUKLARINI ÖĞRENMEM GEREK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylay1982 -- 11 Kasım 2012; 10:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

Siyahlar eksi yani şase. Güç kaynağının kabloları soketli değil mi? Siz niye kabloları bulmaya çalışıyorsunuz ki? Soketi takın gitsin.

ASLINDA BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM POWERDEN CIKAN SOKETLER DEĞİL USTAD BENİM DERDİM KASA ÜZERİNDEKİ POWER SWİCH POWER LED POER RESET SPEAKER VE SPDIF KABLOLARININ BULUNDUĞU SOKET GRUBUNU ANA KARTA BAĞLAYACAĞIM FAKAT BUNLARIN ARTI EKSİ YÖNLERİNİ BİLMİYORUM YANİ TERSTE TAKILABİLİYOR SOKETLER DÜZ SOKET OLDUĞUNDAN BU YÜZDEN BEN SARI SİYAH KIRMIZI BEYAZ RENKLİ BU KABLOLARIN EKSİ VE ARTI KUTUPLARINI ÖĞRENMEK
  • bence bilen birine götür dostum kendin kurcalamadan önce gör sonra kendin yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.