arkadaşlar ben yurtdışındayım ve Ramazandan sonra Türkiyeye dönüyorum inş. babam burdan dönmeden önce kendine 300 dolar civarında bişey alabilirsin dedi ama ne alacağıma karar veremedim
şimdi 160 dolardan psp 3000 alabilirim fakat onlarda en son sürümlerinde ve hacklenmelerine çooook war bence ipod da seçenekler arasında olabilir, 200 dolardan başlıyor 3. cenerasyon 8 gb, fakat müziğe fazla önem vermem walkman telefonum war o yetiyor telefon alacaktım, nokia 5800, türkiyedekilerle aynı fiyata gelior ve türkiyede 3g si çalışmıyor, türkiyeye dönünce almaya karar verdim, bilgisayar alacaktm, babam kendine yeni pc aldı, türkiyede çok güzel bi pc si war o bnm olacak, iphone 4 almayı düşünüyorum, 600 dolar burda, fakat babam o kdr para vermez, burda hazır bi iş war bana göre günlüğü 80 dolar, 7-8 gün çalışsam kendi paramla alırım :D
aklıma alcak başka bişey gelmiyor. Kıyafet , ayakkabı dışında tabi :D siz olsanız ne yapardınız ? ne alırdınız? önerileriniz nelerdir ? :D bi yardımcı oluverin D
Elektronik birşey alacağım ama tek birşey değil, pek çok şey.
fotoğraf çekmeyi seviyorsan yarı profesyonel(fiyatlarını bilmem ama ) bişey alabilirsin mesela
Ses sistemi olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo
fotoğraf çekmeyi seviyorsan yarı profesyonel(fiyatlarını bilmem ama ) bişey alabilirsin mesela
Fotograf makinesini babam yeni aldı zaten, kendime özel almama gerek yok :D ev fotograf makinesi kaynıyor zaten =) cevabın için saol :D
quote:
Orijinalden alıntı: 4BlueWolf
Ses sistemi olabilir
olabilir fakat onu türkiyeye götürmesi zor olur bence, çok büyük bişey düşünmüyorum yani :D yinede cevabın için saol
not : saçma yorum yapan arkadaşları adamdan saymadığım için cevap vermiyorum, fakat isterlerse tr dönerken onlarada balon getirebilirim (bebelere balon) :D
quote:
Orijinalden alıntı: taha644
quote:
Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo
Fotograf makinesini babam yeni aldı zaten, kendime özel almama gerek yok :D ev fotograf makinesi kaynıyor zaten =) cevabın için saol :D
quote:
Orijinalden alıntı: 4BlueWolf
Ses sistemi olabilir
olabilir fakat onu türkiyeye götürmesi zor olur bence, çok büyük bişey düşünmüyorum yani :D yinede cevabın için saol
not : saçma yorum yapan arkadaşları adamdan saymadığım için cevap vermiyorum, fakat isterlerse tr dönerken onlarada balon getirebilirim (bebelere balon) :D
iyi git ne alırsan al meşgul etme burayı herşeyin varmış
psp al, kalan paraylada oyun alırsın orda ucuzdur zaten (neresiyse artık). çipi mipi çıkana kadarda onlarla idare edersin.
PSP yada İpod Touch iyi olur aslında. Fakat İpod Touch alasıya kadar biryerde çalış İphone al. Şimdi yanında hem telefon hemde ipod taşımak sıkıcı olur..
bir seye ihtyacin yoksa hicbirsey alma getir o dolari turk ekonomisine katkida bulun burada ye...
ipod - iphone
1. Seçenek Çalışıp İphone 4 Almak. 2. Seçenek Xbox 360 Almak. 3. Bol Bol Orjinal PC Oyunu Almak (BFBC-COD4-LFD2 .. VS..
quote:
Orijinalden alıntı: Dewilmacry.
1. Seçenek Çalışıp İphone 4 Almak. 2. Seçenek Xbox 360 Almak. 3. Bol Bol Orjinal PC Oyunu Almak (BFBC-COD4-LFD2 .. VS..
1+
eğer o alacağım pc nin herhangi bir şeyi düşükse (ram,ekran kartı,hard disk) alabilirsin..
harici hard disk al herr zmn lazım olur
İpad fiyatları ne kadar birde onlara bak internette 499$ gibi görünüyor. Bnde biraz daha para biriktirip veya babandan rica edip ipad alabilirsin bence çok güzeller :D
Bu arada neredesin sen hangi ülkede_?
quote:
Orijinalden alıntı: RealKiss Elektronik bişiler demişsin. Vibratör al
PSP yada İpod Touch iyi olur aslında. Fakat İpod Touch alasıya kadar biryerde çalış İphone al. Şimdi yanında hem telefon hemde ipod taşımak sıkıcı olur..
Durup dururken kahkaha attim ya :)
psp alırdım da, oyununa para vermek istemiyorum :D biraz ikinci ellere baktım hacklenebilen modellere 100 kagıda anlaştık, sonra adamlar başkasına sattılar. Amerikadayım ben. ipad alcaktımda yani onu alana kadar leptop alırım
fakat ben bugünden itibaren çalışıyorum artık, günlüğü 80 dolara, 10 gün çalışcam 800 dolar edecek :D iphone 4 alacam, sonra çalışmaya devam edecem 600 dolar yapınca tekrar leptop alıcam, sonra yine devam edicem, bu sefer kalan parayıda türkiyede yiyecemm :D
100 lerce tweeter al sonra amfilere tak sinek sürüsü yağmur sesi felan aç
quote:
Orijinalden alıntı: taha644
psp alırdım da, oyununa para vermek istemiyorum :D biraz ikinci ellere baktım hacklenebilen modellere 100 kagıda anlaştık, sonra adamlar başkasına sattılar. Amerikadayım ben. ipad alcaktımda yani onu alana kadar leptop alırım
fakat ben bugünden itibaren çalışıyorum artık, günlüğü 80 dolara, 10 gün çalışcam 800 dolar edecek :D iphone 4 alacam, sonra çalışmaya devam edecem 600 dolar yapınca tekrar leptop alıcam, sonra yine devam edicem, bu sefer kalan parayıda türkiyede yiyecemm :D
ABd de çalışma saat ücreti 7 dolar *8 56 dolar yapar ?
patron da türk olunca öle olmuo işte :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme