Şimdi Ara

elektro gitara başlayacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben boluda yaşıyorum ve 8.sınıf öğrencisiyim malum sınavlarım var onun için babam gitara başlamama izin vermiyor bende bunun için haziranda gitar kursuna başlayacağım gitar hevesimde arkadaşlarımın grupları var oradan geliyor şu anda elimde bir akustik gitar bulunmakta ben bununla başlayıp sonrasında ilerleme kaydettiğimde elektro gitara geçmek istiyorum elektro gitar için ise en fazla 500 TL gibi bir bütçem var araştırma yaptığımda gördüklerim cort x6 ya yönlendiriyorlar cort x6 'nın fiyatı ise 700 TL civarı sizce ne yapmalıyım cort x6 'yı 2.el almalı mı yoksa başka bir gitarı 0'a almalı mıyım çünkü: selim ışık "ben hep 2.el gitar alırım çünkü o gitar artık oturmuştur" derdi bu arada bir akrabamın gitar dükkanı var o aynı zamanda müzik öğretmeni haziranda onla görüşüp biraz daha ucuza alabilirim gitarı önerilerinizi bekliyorum

• Cort x6 bende var pek sevmem namussuzu. Başka gitarlara yönel derim ben şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tür müzik çalacağına bağlı bunu her zaman söylerim. Cort dan uzak dur bence ibanez veya jay turserlere bakmanı tavsiye ederim.
  • duman tarzı çalmak çok istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkaver14 -- 9 Şubat 2014; 18:47:40 >
  • duman diye kendini şartlama bence. müzik zevkin değişirse gitarı da değiştirmek zorunda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtrskyline -- 9 Şubat 2014; 18:50:20 >
  • yani illa duman çalmam başka şeylerde çalarım ama konulara baktığımda hep tarza göre gitarlar var ben şöyle genel olarak hepsini rahatça çalabilmek istiyorum var mı öyle bir şey
  • şimdi herşeyi çalan elektro gitar diye birşey yoktur. müzik tarzına göre gitarlar ve manyetikleri şekillenir. sert tonlar için humbucker kullanılırken daha soft tonlar için single manyetikler kullanılır. duman ve benzeri şeyler çalacaksan bakman gereken manyetik dizimi HSS dir. bunlar da genelde strat ve benzeri gitar kasalarında olur. forumda yeni başlayanlar için elektro gitar tanıtımı yapan bir konu vardı. o konuda birçok bilgi veriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sonuçta haziranda başlayacağım bana düşük maliyetli ama uzun süre gidebilecek söyleseniz sette olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkaver14 -- 10 Şubat 2014; 17:01:00 >
  • cenkaver14 kullanıcısına yanıt
    HSH manyetik daha iyi olur bence ton yelpazesi açısından. net bir bütçe verilirse bence daha net ve amaca yönelik öneriler gelir dostum.
  • cenkaver14 kullanıcısına yanıt
    ben ibanez grg170dx aldım 6 ay önce bende senin gibi pek bilgisizdim hatta benim klasik veya akustik gitarımda yoktu,elektrodan başladım ve şuanda ibanez grg17dx den çok memnunum bakmanı öneririm ben aldığımda 630 du 600 liraya aldım ama şuan 715 tl, tanıdığına sor belki o gitarı satan bir başka tanıdığı vardır yani 675 yapabilirsin ciddi pazarlıklar yaparsın bence yani öyle yada böylede internetten satın alma bi düşün
  • şu an şöyle bir karar verdim arkadaşımın elektro gitarını alıcam mayısda bi tanıdığım bana 3 ay sürecek bir özel ders vericekona bu gitarla katılacağım sizce gitarı öğrenebilirmiyim 3aylık gibi bir süreçde eğer amfisini bulamazsak ne amfi alıyım şöyle 2-3 yıl gidecek bir şey ortalama fiyatlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkaver14 -- 15 Şubat 2014; 16:59:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.