Şimdi Ara

Elektro Akustik Gitar Önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Gündür araştırıyorum arkadaşlar bir çok konu eski.

ben 3 yıldır gitar çalıyordum son 1 yıldır dokunmadım hiç klasik gitarıma ve tekrar başlamak istiyorum Amfi ile birlikte alacağım ama öncelike tonu beni tatmin edecek bir elektro akustik gitar almak istiyorum. Bütçem 1000 TL Ben araştırmalarım sonucu takamine , fender ve lag markaları akustikte iyi olduğunu öğrendim. ama tam hangi model iyidir beni tatmin eder bilgi verirseniz sevinirim.

• Elbette herkesin müzik zevki farklı olduğu gibi buradan gitar önerirsek gitarın vereceği ton'da seni mutlu etmeyebilir. Marka olarak takaminenin modellerine bakmanı öneririm. Amfi ağırlıklı çalacaksan gövdesi ince modellere bakabilirsin. Ancak gitarı elektro ve ince gövdeli alıp evde sürekli çıplak tonuyla çalarsan iyi verim alamazsın. Gövdesi kalın bir elektro akustik alırsan hep amfi performansı iyi olur hemde gitarın çıplak tonundan verim alabilirsin. Dilersen Gitar Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? adlı yazımı okuyabilirsin. Mağazaya gittiğinde model seçerken yardımcı olabilir.

• Tavsiyeler için teşekkürler takamine eg481 scx modelini aldım birde marshall mg15fx amfi aldım şuan çıplak sesi neredeyse Jumbo kasa akustikler gibi . Amfi performansıda çok iyi beni baya bi tatmin etti. Hatta alacaklar var ise şöyle bir şey Söyleyeyim aynı amfide mg15fx fender 140 sce ve seagull exarsion naturel AG lyst modeli akustikler vardı arkadaşımda hem çıplak ses olarak hemde amfi Performansı olarak açıkcası ezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    8 ay önce açıldı
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    11 ay önce açıldı
    Elektro Gitar Temizliği
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.