Şimdi Ara

Elektrikten anlayanlar için sorum var. Fare pil kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablosuz bt farede 25ma pil tüketimi nasıldır? Bt olmayan aynı fare 4ma tüketiyor. Ölçüm yaptım multimetre akımı okuyamadı bile. Başka fareyse 0.06a harcıyordu ki o fare 2-3 ay yoğun kullanımda pili tam bitiremiyor bile. Fare 3 bt 1 normal alıcıyla aynı anda bağlandığındaki toplam tüketimimi 25ma acaba? Firma bt olmayana 12 ay bt olana 8 ay pil ömrü biçmiş. Acaba bt farede normal usb ile bağlanınca bt olmayanla benzer gücümü harcar?


    Bu 25ma değeri farenin 3 bluetoothlu cihaza ve 1 usbli cihaza aynı anda bağlıyken kullanımındaki tüketimmi merak ediyorum. Mesela bluetooth kapalıyken usbden tek cihaza bağlıyken ne kadar harcıyor? Mesela logitech m705 için 100ma tüketim demiş ama 2 pil 3 yıl gider demiş. Yine pil tüketimiyle övülen logitech m185te 100ma tüketim diyor.








  • Bu arada firmadan aldığım bilgiler şu yönde. Bu bilgilere göre 25ma yazısıda bt bağlantı versiyonuyla ilgili görünüyor:


    Elektrikten anlayanlar için sorum var. Fare pil kullanımı


    Elektrikten anlayanlar için sorum var. Fare pil kullanımı




  • kablosuz farelerin de güç koruma devreleri vardır. bu yüzden kesin bir hesap yapmak zordur. testler ortalama kullanıma göre, yapılır ama, kişisel kullanımları bağlamaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.